If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много отдавна сме се вързали на това което се вижда на 4ч.Вече не я поглеждам тази графика.А той реинджа е хубаво нещо , ако бяхме сигурни да го бяхме подкарали с добавяне през 20п и утрояване на всяко добавяне , какъвто е ситен , ситен.Но е риск , трябва да се прави в посоката която ще се реализира реинджа , като приключи.Това е проблема.
Имотите там са надценени силно , а кредитите ще поскъпнат , така че изплащането на кредитите ще стане в един момент невъзможно и банките ще продават имоти евтино , но не си мислиш че след продажбата кредита ще е погасен нали , знаеш какви са условията , след това се живее под наем и кредита се доизплаща.Всъщност ти си наясно знам , разбирам че е така .Той не ги кара камионите - дава ги на нещо като под наем .А тя работи , като работничка за да има собствена кредитна карта..
КОКО мисля че събитията които предстоят ,са тези които трябва да се имат предвид...Анализа по учебник си е ..анализ !!А и имам много специално мнение за вълните на Елиот..но да не говоря излишно..Нещата не се поставени в определени от анализа рамки спаред мен .!Трябва да се мисли с перспектива .!
Dinobot с помоща на салага ..разбрах въпроса ти ..
Мисля че ДА и не само до там ..
Пиши на кририлица че и без друго трябва да те дешифрираме !
Сам си реши ! успех !
Докторе, от сутринта направих графичен анализ и съжалявам че не мога в момента да ти изпратя графика. Но случаят е съвсем учебникарски на 4ч за нагоре. Но нещата се пообъркаха мислех че първо ще ми задейства долната поръчка и после горната а то стана обратното. Обаче каквото и да си говорим рейнджа си е рейндж и не можем да избягаме от него за сега, дали до изборите в Ирак, дали до срещата на Г7 за мен няма значение, както няма значение и накъде ще тръгне важното е да излезе от рейнджа защото аз залагам основно на 4ч игра и доколкото интрадей просто се забавлявам за вдигане на адреналина това тясно пространство ми идва малко в повече. Желая ти успех.
до сега печалбата ми идва от е/и а загубата от д/кад - е/д ми е почти на нулата - влача си я троината комбинация за трети път -за 10 дена акоунта ми е +45% - мисля че големия потенциал е в д/кад но ще го оставим за февруари
От купуването на камион, къща и кола по-лесно няма, проблемът е че после трябва да се плащат. А жена му е права за себе си. Предполагам че тя си "гледа къщата" а той кара камион 27-8 дни в месеца, по 16 часа на ден.
In the state of nature profit is the measure of right.
затворих си е/и по 3 д/кад и е/д на акоунт +10% снощи бях на -20 %покраи иената но не им ги дадох ако бях изчакал час можеше и да съм +20 - но цифрата +10 % ми харесва
Коментар