IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ДО PPP

Големи благодарности
    Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• Коко

Много отдавна сме се вързали на това което се вижда на 4ч.Вече не я поглеждам тази графика.А той реинджа е хубаво нещо , ако бяхме сигурни да го бяхме подкарали с добавяне през 20п и утрояване на всяко добавяне , какъвто е ситен , ситен.Но е риск , трябва да се прави в посоката която ще се реализира реинджа , като приключи.Това е проблема.
      D.Y.F-091066

Коментар

• ppp

Имотите там са надценени силно , а кредитите ще поскъпнат , така че изплащането на кредитите ще стане в един момент невъзможно и банките ще продават имоти евтино , но не си мислиш че след продажбата кредита ще е погасен нали , знаеш какви са условията , след това се живее под наем и кредита се доизплаща.Всъщност ти си наясно знам , разбирам че е така .Той не ги кара камионите - дава ги на нещо като под наем .А тя работи , като работничка за да има собствена кредитна карта..
        D.Y.F-091066

Коментар

• А така КОКО

И УСПЕХ КОКО !!!А движение ще има ..

Коментар

• А така КОКО

КОКО мисля че събитията които предстоят ,са тези които трябва да се имат предвид...Анализа по учебник си е ..анализ !!А и имам много специално мнение за вълните на Елиот..но да не говоря излишно..Нещата не се поставени в определени от анализа рамки спаред мен .!Трябва да се мисли с перспектива .!

Коментар

• dinobot

Dinobot с помоща на салага ..разбрах въпроса ти ..
              Мисля че ДА и не само до там ..
              Пиши на кририлица че и без друго трябва да те дешифрираме !
              Сам си реши ! успех !

Коментар

• А така КОСО

Докторе, от сутринта направих графичен анализ и съжалявам че не мога в момента да ти изпратя графика. Но случаят е съвсем учебникарски на 4ч за нагоре. Но нещата се пообъркаха мислех че първо ще ми задейства долната поръчка и после горната а то стана обратното. Обаче каквото и да си говорим рейнджа си е рейндж и не можем да избягаме от него за сега, дали до изборите в Ирак, дали до срещата на Г7 за мен няма значение, както няма значение и накъде ще тръгне важното е да излезе от рейнджа защото аз залагам основно на 4ч игра и доколкото интрадей просто се забавлявам за вдигане на адреналина това тясно пространство ми идва малко в повече. Желая ти успех.

Коментар

• Тату

Тату, последна (сигурна) информация:

001-708-590-6106

Успех
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Тату

Тату, последна (сигурна) информация:

001-708-590-6106

Успех

Коментар

• финиш

до сега печалбата ми идва от е/и а загубата от д/кад - е/д ми е почти на нулата - влача си я троината комбинация за трети път -за 10 дена акоунта ми е +45% - мисля че големия потенциал е в д/кад но ще го оставим за февруари

Коментар

• Супертрейдър

От купуването на камион, къща и кола по-лесно няма, проблемът е че после трябва да се плащат. А жена му е права за себе си. Предполагам че тя си "гледа къщата" а той кара камион 27-8 дни в месеца, по 16 часа на ден.

Коментар

• -DR

май говори $/BGN

Коментар

• финиш

затворих си е/и по 3 д/кад и е/д на акоунт +10% снощи бях на -20 %покраи иената но не им ги дадох ако бях изчакал час можеше и да съм +20 - но цифрата +10 % ми харесва

Коментар

• -DR

Mislish li, che e vuzmojno test na USD - 1,5080 i sutovetno EUR-to pod 1,2950?

Коментар

• dinobot

Dinobot ..ти за какъв тест на 1.5080 говориш ???????Не те разбирам...

Коментар

Working...
                                X