IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде малко по същество - покана за дискусия

Koko az predi pet minuti prodadoh dylgiten evro na +/-0 (slabi nervi). Da kupuvam li otnovo?

Коментар

Надявам се да затвори около 1.31 тогава всичко ще е ясно

Коментар

Az v momehta se opitvam da sliasa ot edin vlak bez da schpia poveche ot ..., che i decata sym izpratil po pogreshni razpisaniia.Mai samo jenata se e kachila kydeto triabva i kakto triabva.

Коментар

ако търсиш пари играи иена - е/д си е скука

Коментар

• 10п

целта ми е на 10 пипса стопа на 60 - това го няма в учебниците - но лявата половина на мозъка ми си търси проблеми - както и да е

Коментар

• 10п

по д/кад имаме супа в някаква разновидност достигане на ниво от 22.12 без да успее да го мине - при е/д не - затова играя на 10 пипса - по скоро от скука

Коментар

Колеги,
                Ами нали нещата се свеждат до следния елементарен казус:
                1. Кой влак (коя валутна двойка).
                2. Кога (час, ден, месец, година и т.н. - по разписание)
                3. Къде (гара на север или на юг - "почти" точна географска ширина в пипсове от текущо ниво)
                4. Колко (аз поне на бързи или претоварени влакове не се качвам)
                Такааа... И понеже разписанието не го правим ние, остава да следим кой влак се движи в правилното (според нас) направление.
                Влаковете, за които аз имам усещане са два:
                1. от 1,30 през 1,28 към 1,42 - крайна гара (4-то тримесечие 2005 г. или до март 2006), после обратно.
                2. от 1.88 през 1,84 към 1,99 - крайна гара, .......................................
                Смятам да се качвам основно в главното направление и да слизам когато се претовари, или започне да се движи с превишена скорост(>45grad).

Каня всички споделящи и несподелящи дефинираната посока да изразят аргументирано мнението си.
                Tx!

Коментар

• 10п

И аз направих сутринта 11п , но после с 8 се върнах назад е чаках като скочи на горе да направи бърз реверс е-д , в следващия бар за да го купя , когато потвръждава посоката на реверса , но то слезе бавничко и задълба и се върна де но не по плана и само гледах, но нищо...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• д/кад

пускам ги като лимит на 1.2413 ако стане вход на 1.2420 с лимит на 1.2410 и така 4-5 пъти само предположение

Коментар

• д/кад

според мен трябва да се отиграе като поредица от къса за по 10 пипса

Коментар

• д/кад

стигнала е до много сериозно ниво днес и не го е минала - желанието за дълги се е поизпарило , а желанието за затваряне и за къси е въпрос на часове - имаме и подобие на супа за 25 пипса - просто ме сърбяха ръцете

Коментар

• д/кад

тази ми е от 20 пипсовите 10 направи

Коментар

• д/кад

Иво петък е ,не си забравил нали , а в понеделник много вероятно да се влачи пазара във всички двойки..
                            D.Y.F-091066

Коментар

• д/кад

къса от 1.2423 реверсе стоп на 1.2482

Коментар

• д/кад

много ме сърбат ръцете за къса ама много

Коментар

Working...
                                X