IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Иво

Ей най-накрая тръгна

Коментар

• Иво

Нямам, а и не ми трябва :-)

Коментар

• -DR

Kakvo mislish shte se slychi, shte padne li oshte EUR-to spored men, az mislia, che moje da ima test na 1,5080 USD? Kakvo e tvoeto mnenie?

:]

Коментар

• Иво

като натисна Х и блокират за 1 час

Коментар

• zzzz

имаш ли им мобилния на традер -вчера ми го даваха ама не го записах?

Коментар

• Иво

РС -то ти е голям звяр , шегувам се платформата така функционира , уеб е нали..
              D.Y.F-091066

Коментар

• А така КОСО

КОКО не бързай ..ще си дойдат нещата на мястото ..Трябва малко търпение !

Коментар

• Супертрейдър

Жена му мисли , че в Америка жените трябва да се слушат и това е много прогресивно , че трябва да се купуват къщи и коли на кредит и т.н.т.А той има няколко камиона и е стигнал до там без да има кредитна карта.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• zzzz

когато затворя позицич от х им блокира сървара - или съм фаталист или пц-то ми е супер мощно

Коментар

• zzzz

trader.bg пак се о...ха :-)

Коментар

• Супертрейдър

На който от двамата мисли че жените трябва да се слушат
                        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• А така

И сега какво много шум за нищо и пак се върнахме в изходна позиция. Тоя рейндж май няма скоро да го отървем

Коментар

• Инфо

Благодаря КОКО за инфото.
                            Благодаря на всички които се отзоваха на апела ми за помощ10*.
                            Успех на всички и приятни почивки
                            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Инфо

Марио обикновенно когато изтичат опции със страйк - Цената на, която може да бъде купена (при кол) или продадена (при пут) валутата е страйк.Курсът е около тия нива, опциите за които пишеш обаче изтекоха в 17ч българско време.

Коментар

• Супертрейдър

Не те разбрах на него или на нея ? Той е много свестен човек и върти приличен бизнес там без да е теглил кредити рядкост е .
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X