IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петърчо

Ех, Петърчо, Петърчо, на това ли те научиха в НБУ? Дай им по-добре $500 и да ти напишат една диплома. Какво да правим, не сме всички брокери/учители/трейдъри/писатели като теб и $5 пара ни се виждат. Петърчо, моето момче, на мене месечните ми разходи за къщата и колата са ми сигурно колкото изкарваш от нещастното си курсче за година, така че за какви $300 ми говориш не знам. Докторат щял да ми пише той в САЩ!!! Първо, моето момче, английският трябва да поназнайваш, а като те гледам ти проблеми и с българският имаш.
    А на баща ми кранчето, Петърчо, спря през 1997 година. Тук има разни неща, стипендии им викат, и като имаш малко акъл в тиквичката не плащаш. Гледам, много разбираш от Америка, сигурно си ги чувал.
    P.S. - Дай някоя прогноза, не си губи времето с еснафи като мен. Кажи ми например какво става с Франка, скоро ли ще става 1.1420, че да знам, да си пазя сметката. И еврото, дето от 1 месец ревеш че ще става 1.3320, и на него май му обърка посоката, а?
    Смешник
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• prosto mnenie

Господине, наистина не ви познавам, не и с тоя безличен ник. Странно, защо се страхувате
      да си кажете мнението с истинския си ник? Тогава то би имало някаква стойност. Но вие си
      знаете - вероятно добре съзнавате, че забележките ви не са много коректни.
      А по въпросите на използването на чужд интелектуален труд очевидно не сте наясно, но аз
      ще ви поясня: този труд се е използвал от трети лица откакто свят светува. Примери - преводи,
      използване на документални кадри в игралното кино и обратно, ползване на музикални
      произведения например в реклама или видеоклипове, ползване на чужди научни трудове от
      професори и академици при написване на нови научни трудове /списъка на ползваната
      литература накрая/, театрални постановки, ползващи драматургичен материал /пиеси/ от
      други автори, използване на чужди операционни методи в хирургията... И всичко останало,
      което ни заобикаля в реалния свят.

Коментар

• Петър

Къде е тоя милиард загуба

Първа замяна /март 2002/ при ВВ-!!!:

Валутен курс*-1 долар- 2.25лв.

Брейди в Долари / лихва ЛИБОР+100 б.п.+ обезпечение за главница и лихва/ в ГО в евро 2013, ГО в долари 2015, изкупени в брой или нов

дълг ГО в евро

Резултати:

ГО 2015 е. - 835 мил. евро с купон 7.50% при доходност 7.99 % / +275 б.п.!!!/

ГО 2013 д. - 513 мил. д. с купон 8.25% при доходност 9.10 % / +370 б.п.!!!/

при бенчмаркова емисия средно 5.30% + без опция за обратно !!! изк. за двете емисии

От тях 350 м. д. платени в долари !!!, 535 м. д. в ГО в долари, 443 м. в ГО в евро!!!,

Брейдитата са купени/заменени при средно 91 цента за долар !!!
        Заявки за 2.7 млрд. което говори за изгодното за инвеститорите положение!!!

+ освободено обезпечение*-197 м. д.!!!
        + нетно номинално намаление- 80 м.д.

Втора замяна 2002 при ВВ-:

Валутен курс*-1 долар-1.98 лв.

Брейди в Долари / лихва ЛИБОР+100 б.п./ в ГО в долари;

ГО 2013 д. - 800 мил. д. с купон 8.25% при доходност около 8 % / +370 б.п.!!!/

+ освободено обезпечение*-151 м. д.!!!
        + нетно номинално намаление- 87 м.д.

Коментар

• Don Huan

Адаш не се излагай, не ти отива. Запазих си и твоя правописно грешен ник.
          Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
          Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• seafoam

Петре ти да не си от БСП къде видя 1млр загуба аз и преди като се виждахме и сега ти го казвам Велчев направи перфектна зделка от която сме на ПЛЮС
            Печалби:

+1.Реализирахме нетно номинално намаление на дълга с 167 м. долара.
            +2.Повишеният кредитен рейтинг
            +3.Промоция на България сред финансовия свят
            +4.Намалените плащания по главниците на Брейдитата спасиха от крах бюджета за 2002 разчетен при успешни сделки за БТК и Булгартабак.
            +5.Прохождащите институционални инвеститори у нас инвестираха доста в тези облигации.

Коментар

• Don Huan

Доне, нали виждаш какво става - понеже съм си запазил ника и на латиница, вместо Don Juan, си пишат Don Huan и готово, забележи и друг път са го правили. Спомни си за кога ти говоря! Сега нямам време, но довечера ще му видя сметката на адаша.

Коментар

• Петър Караевров

Петьо се появи. Купувайте евра- до месец-два - 1.33.

Коментар

• seafoam

Greshish Karaivanov- po-golqm SKUNKS ot tebe nqma!

Коментар

• seafoam

РРР - абе ти си бил освен заядливо и тъпо парче. Нали си в САЩ.Не те знам от колко време си там, но явно нищо не си вденал.В Америка си Господ ако имаш с какво да платиш и си "въздух под налягане" когато няма с какво да платиш. Абе момче - seafoam полага ТРУД , а не плямпа само като теб. Жената си е оценила труда на 20$ на месец и точка.Какво и гледаш в паницата бе ? Ти ако имаше не 3000$ , а само 300$ със сигурност щеше да си удариш задника в тавана от радост.Ама от разнасяне на пици в САЩ явно не се печели добре,а явно и таткоти ти е спрял "кранчето" след като си "инвестирал" парите му във Форекса и някой ги е лапнал.
                    Не в САЩ, на луната да отидеш ще си останеш еснаф. Човек неможе да прескочи сянката си.

Ти изказваш суперлативи за сделката с външния дълг от който сме над 1 милиард $ загуба от курсови разлики, но в паничката на seafoam си се загледал.
                    Вониш.

Коментар

• КОКО: Aud

Точно така, а в момента опитваме мъглата на едно ишимоку облаче и май ще ме доизнесат...

Коментар

• Aud

Варна не мисля така но виж АУД движението от 0.75 до 0.80
                        0.7777 е 61.8% идеално ниво за покупка със къс стоп
                        0.7730 е 50% идеално ниво за покупка със къс стоп и несамо това а долна част на канала на 4ч ако го пробие отива надолу доста но шанса да него направи е огромен аз също ще купувам яко от там

Коментар

• Don Huan

Адашче "Don", в грешка си. Дългите GBP/NZD не бяха от 2.88, а от 2.8258. И добавките не
                          бяха осем, а пет. Освен това тази позиция е приключена още на 01.12.2004 г. с 12 480 NZD
                          профит. )
                          А, щях да забравя - обикновено не си пея, а си свиркам.

Коментар

• seafoam

takiwa warianti za test na 0.7725/30 mi se wijdat malko neseriozni , aud si e up... 0.8XXX

Коментар

• seafoam

Http://www.fxstreet.com/nou/continguts/technical.asp
                              Тук има търсачка в секци технически анализи.Кликвате на Latest Updates и ви излизат ежеминутно НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО анализите на над 130 банки,инв.фондове ит.н.

Куриозното е,че поне 90% от предлаганите анализи на "госпожата" са взети безплатно именно от тук.
                              Или не е така,а -"госпожо"?
                              Успех на всички!

Коментар

• Aud

КОКО, да ги вдигнат е много вероятно, но това не означава 1,95. На ауда му вдигнаха лихвата и кво стана? Всички го знеха. Кабелът е изкуствено прекупен и сега акулите ще започват да го продават, нахраниха ни със слуха, а сновината ще се опитат да ни изядат.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X