IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• seafoam

Доне не ме познаваш за да правиш подобни квалификации. Тези 5 $ бяха просто за пример, никога не съм имал намерение да го правя. Жалко, че се четат само редовете, но не се вниква какво има зад тях. Ти би ли се съгласъл твоят труд за който ти си определил някаква цена да се предоставя на трети лица без заплащане за теб?

Коментар

• Varna 2: Само мнение

За АУД си прав че ще има може би тест на фибото 0.7725/30 но пък за да стане трябва да се задействат продажбите от 7820/30

Коментар

• Само мнение

Bravo be Done gledai si dalgite gbp/nzd ot 2.88 s 8 dobavqniq i si pei.

Коментар

• Варна2

Великобритания ще вдигне лихвите защото е предизборен период и Блеър ще трупа активи от това иначе е тъп ход но виждаш че вдигна заплатите и въобще иска още един мандат човека. Но вдигане на лихвите на тях не им е необходимо, това е като байпас без да си в кома и въпреки че неговите икономисти се държат като кейнсианци това е тъпо защото ако се потребява от страна на индивидите по-малко от колкото са техните доходи и липсват стимули за доброволно инвестиране от страна на предприемачите, продажбите намаляват а от там и производството и това продължава докато в резултат на всеобщият икономически спод индивидите не се почувстват достатъчно бедни, за да престанат да спестяват и да раздвижи предприемачите но както и да е точно заради изборите Блеър ще обещава ама с кошница както и нашите хубосници Велчев скоро ще ни намалява сигурно данъците или ще обещава поне и тнт

Коментар

....освен това не мисля, че дъното, което си търси е далеч....

Коментар

Варна, аз поне смятам и да го(и го) продавам от време на време...
              Сега си харесах и 0,7737 - ако го видим, там вече яко ще натоваря.
              Успех.

Коментар

• seafoam

Госпожо, "простото мнение" просто няма да го направи. От мързел. Гледането в чуждата
                паница и злобата вървят ръка за ръка с мързела.
                Освен това попитайте господин Авантаджиев с какъв форекс се занимава, щом говори за
                $ 5, а $ 20 толкова го впечатляват?! Форексът не е занимание за бедни хора - те са обречени.
                Освен това, госпожо, не обръщайте никакво внимание на подобни екземпляри, още по-
                малко да влизате в диалог с тях.
                Желая ви успех във всички начинания!

Коментар

• Varna2

A kude ia vidia divergenciata na macd. Na dnevna e izduto, tochno kato za 3-a vulna.

Коментар

• GGG

Исках да кажа добър вход за 20-30 пипа.
                    Работа и заплата?

Коментар

• GGG

Исках да кажа добър вход за 20-30 пипа.
                      Работа и заплата?

Коментар

• GGG

GGG, говоря за двоен връх на дневна от 26.11.2004 и 22.02.2005 с отрицателна дивергенция на MACD. Убийте ме, но дълъг в ауда не влизам. КОКО, добър вход е за 220-30-40 пипа, аз говоря за няколко фигури надолу. Затова като глупак държах късите толкова време от 0,7850 с разни гимнастики. ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЯМАТА КАРТИНА!!!
                        Работа и заплата?

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

няма да ги направя защото не го намирам за правилно, това е кражба на интелектуален труд
                          не ми отговори на въпроса дали не намираш намерението си за неетично

Коментар

• Varna2

Dalech sum ot misulta da vtulpiavam kakvoto i da bilo, imam niakakva koncepcia za pazara i ia sledvam. Rano ili kusno ste sburkam. Ok sluchva mi se dosta chesto. Nali za tova sa opciite, hedgovete, stopoveto i kakvoto vseki si polzva.
                            Pishesh mi za dvoen vruh. Kato primer pogledni grafikata 28.01 i na 02.02. Ne ti li izglezda po sustia nachin.

Коментар

• Seafoam- ГЮВЕЧ

prosto mnenie ами направи го
                              http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Само мнение

Варна не си прав 7777 е добър вход за дълга за малко с къс стоп и по-голяма сума, това е въпрос на стил на игра аз имам друг и гоня повече пипсове с малък процент от акаунта и дълъг стоп но това не значи че не уважавам мнението на други които играят със собствен стил

Коментар

Working...
                                X