If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Милярд = Милиард = Billion (давам ти го и на Английски, да помогна за доктората)
In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
РРР
PPP - леле как подскочи еснафчето - явно съм го настъпил по мазола.От истината най-много боли :-)
Коментар
Петър
КОКО - не съм от БСП бъди спокоен.
От това което си писал :
+1.Реализирахме нетно номинално намаление на дълга с 167 м. долара.
+2.Повишеният кредитен рейтинг
+3.Промоция на България сред финансовия свят
+4.Намалените плащания по главниците на Брейдитата спасиха от крах бюджета за 2002 разчетен при успешни сделки за БТК и Булгартабак.
+5.Прохождащите институционални инвеститори у нас инвестираха доста в тези облигации.
Дори и да е така, а то Не е, пропускаш малката но съществена подробност че в АБСОЛЮТНА СТОЙНОСТ загубите на България само от лихви и курсови разлики надвишават 1 милярд.
Ако искаш да вземеш отношение по въпроса , просто си изрази мнението в темата която е по въпроса.
Тук определено не е мястото.
Коментар
prosto mnenie
prosto mnenie
Съзнателно не пиша с истинското си име, но не това е важното. И коя от моите забележки не е коректна? Ако сте прочели какво съм писал ще разберете, че нямам нищо против събирането на пари за предоставянето на тази сдъвкани анализи от различни free източници. Но когато става въпрос за платени такива мисля, че няма място за коментар. Абсолютна кражба си е която както знаете се преследва от закона. А това, че в цял свят се пиратства интелектуалната собственост е факт, но това не оправдава пиратите.
Коментар