IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега можем да си помагаме, защо не го правим???

Петър, спокойно. Що се впрягаш?
    Това е свободен форум и всеки пише каквото му е на душата.

Очакваш ли еврото и паунда да коригират днешното си поскъпване?

Коментар

• Петър и Коко

Нов трейдър - на моето присъствие не разчитай още дълго.След 10-15 дни дни като тръгне нашият сайт и забравям за този сайт

Коментар

• напълно ....т

виж - ако се договоря с стс за по малък спред срещу публичен акаунт и това ще стане , засега можеш да си мислиш каквото си искаш и ни наи малко нямам намерение да ти доказвам нещо , обади се на традер ако имаш познати там ще ти потвърдат че не поствам нищо което не е истина

Коментар

• Петър и Коко

Моля ви се, само вие двамата не почвайте да се карате, щото форумът се крепи на вас, като най-активни и знаещи.

Коментар

• иво да не си ми сърдит нещо?))

вълев, не им се връзвай, днес нещо не ми говориш, много си се впрегнал, я отпусни малко, аааа))))))))

ей, не се еб..айте с вълев, той е спец по нафта и бензин и в дни като този е в разгара си.
            нали тъй поручик вълев)))))

Коментар

• напълно ....т

в тази бъркотия наречена форекс няма правила , всеки се оправя по собствен начин - едно разбрах - за да ти се пълни сметката е необходимо да си прозреш слабостите и да ги тушираш със свои собствен модел за игра - е аз намерих моя - не е съвършен , но по добър за момента нямам , а и този търпи развитие

Коментар

• gbp/chf

почти на дъното е , а и слапа е троен днес айде едно дълго от 2.2198 na polutrezwa glawa)

Коментар

• напълно ....т

Иво незнам от кога Мизухо продават хеджове.
                  Термина "други техники" може да впечатли някого с загадъчността си но мен не ме.
                  Ако постнеш един дейли стейтмънт може и да те взема на сериозно но до тогава си оставаш един
                  неубедителен празнодумец.

Коментар

RAY - Може би си прав,незнам. Нищо не съм спечелил от това че съм откровен,но каквото ми е на душата -това ми е и на устата. Не мога да се сдържа обаче когато някой се опитва да издига култа към личноста спрямо собствената си персона, е ли па когато някой хвалипръцко със отворена позиция за 150К си мисли че хванал господ за шлифера !
                    Ако за някой 150К са сума която може да му донесе инфаркт, то за други и 20Мио да преси "отворен" не са особен проблем.
                    Ако иска някой да се прави на "великан" да си отвори тема и да си събира фенове/"шарани"

Коментар

• напълно ....т

ша ти обесна един път ама не на пишката ти - пари се правят по два начина 1. със малки суми и много пипсове 2. с големи суми и малко пипсове - ако се притесняваш за сметката ми не го прави проблема съм си го решил с хедж , мизухо и разни други техники - ако за теб стопа е за да ти пази сметката, а играта с 10% също, то за мен нещата са малко по различни и повярваи ми за моят разклад ума - това е наи доброто решение . не ме мисли

Коментар

• напълно ....т

Иво прав си приятелю.От компютъра си ги вземаш разбира се.Просто рилоудваш демото и си чисто нов онези нови 100К.Успех с играчката макар че със същият успех може да си играеш и с пишката си.

Коментар

Всяка вечер можем да разменяме идеи, без да се натрапваме разбира се. Защо не се събираме и да си помагаме взаимно, а винаги трябва да се скарваме??? Петьо, дори да си прав, тона ти е доста кръчмарски, ще извиняваш, но мисля че и ти имаш над какво да поработиш и да станеш наистина MVP, без да се караш всяка втора вечер.
                          Кажи как виждаш пазар, има ли нещо ново по глобалните ти анализи за фундамента и капиталовите потоци? Ей тук те четът всички, може да си сигурен.
                          Поздрави и го приеми като приятелско намигване))

Коментар

• Размисли и Страсти

КОКО - немога да завиждам на човек когото СЪЖАЛЯВАМ :-(

Коментар

• напълно ....т

що да се разкарвам до задния двор , като и пред компютъра си ги вземам за сведение на посрещачите вече съм с 79 %

Коментар

• КОКО

Пепи и ко завиждайте

Коментар

Working...
                                X