IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОКО

Коко човече не сме толкова тъпи колкото ни вземаш.
    Ти и Иво нещо здраво ни кръщавате.
    20 пипа на 1м са почти 2000$ а стопа ти е най-малко на 40пипа от входа.Значи ~4000$.
    И това било половината от днешната печалба.Еба си.Ти да си Сорос?

Иво в момента държал позиции с 63% от акаунта???
    Той като че ли копае парите в задният си двор.

Моля ви бъдете по адекватни.Като лъжете поне мислете с главите си.

Коментар

• Размисли и Страсти

Май наистина е най-добре да си комуникирате по мейла - аман от тая паунд/йена !

Коментар

• Размисли и Страсти

КОКО - спри се бе човек - звучиш като водещия на "Размисли и Страсти" по СКАТ !
        Чета и за последните 4ч. едно 60-70% от постовете са твои в които се самонавиваш за паунд/йена като първокласник. Хубаво, ама прави си го по-ненеатрапчиво.Опитваш се да вмениш мнение - е това вече вредно както за самият теб,така и за тези които се колебаят дали да последват търговията ти. Враг номер 1 за всеки спекулант е да се самонавива/ да е ПРЕДНАМЕРЕН и ПРЕДУБЕДЕН.

Коментар

• ХХХ

Не правя глупости, двойката трябва да оформи долният канал което ще рече две дневни червени свещи, но това е само мое мнение

Коментар

• ХХХ

Да но съм вече с 1м и 20п отгоре са ми малко множко, а ако удари стопа ми ще хапне 50% от днешната печалба
            Успех

Коментар

• gbp/jpy i gbp/nzd

Аз добавях снощи и то 2-ро удвояване. Първо влязох точно преди да качът лихвата. Хванах се 1 минута преди това по слух от източник за сигнали

Коментар

• коко

КОКО, звучиш ми превъзбуден.
                Ти решаваш колко да добавяш, но стопа е добре да го дръпнеш 20п нагоре - ей така, да не стават грешки.
                Успех

Коментар

• коко

KOKO, бе братче, стига се занимава със сульо и пульо, бе човек. да ходят да берът гъбки на село като не им изнася, бе. толкова месеци се обясняваш със всеки срещнат, подминавай-навай-навай.

Коментар

• gbp/nzd

az q igraq tazi dvoika no zapo4nah po otrano da kupuvam sega imam sredna cena na 46 k 2.614 ochavam da se kateri nagore imha danni za dnes za Q4 za new zaeland no ne moga da vidq koga tochno izlizat dali dnes ili utre che se byrkam s tqhnoto vreme kato cqlo ako tazi sedmica izlqzat po razocharovashti danni i na 28 april RBNZ ne vdignat lihvite ste goni pak 2.66 a kato nishto i da zapochne vyzhodqsht trend sled kato probie tova 2.66 dopuskam wse pak che mlje da testa pak dynoto na 2.58 no si e za nagore vyprosa e dali ti se plashta swap az weche sym s 100$ nazad samo ot lihvite no se nadawam posle da si go izbiq a dvoikata moje da napravi 4-5 figuri v ramkite na dva dni bez problemi

Коментар

• коко

Лека вечер на всички, не се опитвам да впечатля никой нито си мисля че съм по-богат от който и да е от тоя форум, просто пиша кога с колко с какъв стоп и до колко и мисля че така е редно, разбира се не е правилно да се пише с колко така че няма да го правя.
                      Успехи

Коментар

• gbp/jpy i gbp/nzd

е па ти си от смелите и как е според теб, ще се качва ли още това nzd

Коментар

• коко

Всъщност правя последна 50к добавка от 200.69, на графиката 200.73, стопове на всички 201.10
                          Успех
                          Уез а ти сънувай

Коментар

• gbp/jpy i gbp/nzd

Аз вчера купих gbp/nzd и сега пак съм там дето бях. Но играя без стопове.

Коментар

• gbp/jpy i gbp/nzd

аз сложих една чакаща продажба на 199.40, стопчето на 203
                              gbp/nzd??? мнения???

Коментар

• коко

Уез как позна, точно тях, ти си гений. А за да впечатля и теб имам още една добавка от 100к ама ако не си впечатлен да не правя повече, защото утре ще ми е лошо

Коментар

Working...
                                X