IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/кад , д/кад

като ги гледам тия двете е/кад ми се струва по добрата за пари - затова си увеличих късата 20 пипса след отварянето

Коментар

• Petar

a ako az sega otvoria kas kabel sas 50k shte spe4elia 2 pati pove4e ot tvoia kas 270k ot prerdi 60p

Коментар

• Петър

-Не си мисли , че се връзва всеки на кабеларки , днес той сияеше , че едва ле не си се набутал с късите кабели , но ако бе помислил малко щеше да разбере , че както си ги навързал позициите ще си имаш и днес какво да си затвориш на плюс и утре ако решиш също и най-важното е че не си си движил сметката на минус , поне толкова много колкото той се надява.Но му оттърва да си мисли така , целта е форума да е по-жълт .Но пък сега му свърши работното време и го няма , а много до късно го карат този човек да работи , чак в 19ч. напусна работното си място.И в този дух не се заяждайте с Коко освен ако не сте решили да помагате за жълтия цвят и вие. А мое мнение е , че миналата седмица Форума беше много точно в посоката , не знам дали няма интереси да не се случват подобни неща.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Petar

Petar dnes az sam plius tolkova kolkoto ti si minus, hvanah perferfektno kabela kakto pravia otdavna, imam 300k kasi paundyeni v sts i 700k vav fxcm, pone parvite shte postna tuk, otvorih dalga kogato ti otvori kasa kabelka s 270 az biah s 290 dalag i sega ako ne si izlagal kolkoto e tvopiat minus tolkova e moiat plius, utre az shte imam niakolko k profit
          Uspeh

Коментар

• Петър и Коко

Петре на кого ги разправяш тия че някой ей така щял да спечели 3000$ случаен.
            Как пък не.Всички тези състезания са нагласени.Със сигурност този който ще ги спечели няма да е случаен човек.И я взел 300$ я не.Ние като сме от село да не ядем доматите с коловете?

Коментар

• Размисли и Страсти

Господин Караиванов, Вие сигурен ли сте че при вас всичко функционира нормално??? Освидетелсван ли сте? Айде да не се ебавате с предавенето ми, че като гледам форумът Ви на какво е заприличал......точно на Вас самия

Коментар

• Сега можем да си помагаме, защо не го правим???

Петьо, дано да познаеш, че много хора я сънуват тази корекция, включително и аз.
                Дано само да не кресне Чики от нейде 1.19))

Коментар

• напълно ....т

пепи за 3000 долара и сметка няма да отворя ако искаш да ти дам моята пращащ ми парите и след данъците делим на две като им гледам как от 10х става милион за месец маи така стоят нещата

Коментар

• gbp/che

може ли и мен по тИливизията да ме дават) айде лека нощ и не се карайте за глупости. живота е прекрасен и кратък така че дерзайте! лягам с хубав слап дано и лимита да го няма утре сутрин)

Коментар

• здравеи))

нефта си ми е слабост от 8 години - доста хора пари направиха покраи мен па и още праватинак малко съм мълчалив защото моментното състояние ми е -4 % ама кво да им обеснявам на колегите колко можеш да направиш от цената на нефта и малко вътрешна информацич в бг

Коментар

ххх - Е/$ очаквана корекция до 1.3110/20 или дори 1.3030 , за кабела очаквам корекция до 1.8920 или дори до 1.8830

Коментар

• вах вах

а хората здраво пият ивооо, това 17 години у форекса, не е лесно, изхабява много, виж само как сънуват фабрики и сайтове и слава, слава, слава...))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• напълно ....т

"обади се на традер"
                            Кои са тези традер и какво знаят те?

Коментар

• напълно ....т

iwo - споко бе човек.Само след 2 месеца ще можеш да докажеш на цяла България как се търгува и да се опиташ да грабнеш Голямата награда от 3000$. А и по теелевизията ще те дават, а може и в шоуто на Слави да гостуваш (ако си пръв де ) ;-)

Коментар

Пешката както винаги е много отворен. Ами прави си сайта бе пич и много успехи на него, на нас тук не ни трябваш

Коментар

Working...
                                X