If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отговор
NZD /BGN sell 5k dyrja si oshte GBP/NZD 46k tazi sedmica ste ima dvijenie pri kiwito ot leka korekciq ot 1-2 figuri do po golqma 3-5 figuri ;-)) nadqwam se v moqta posoka
23 march consumer confidence Q1; balance of payments Q4
i 24 march GDP Q4 i tax revenue predi Easter Holyday.
коментар на
nadqvai se na korekciq shtoto ina4e kivito shte ti scepi zadnika
Коментар
$$$
За Весо
Весо, понеже съм свободен, реших да ти помогна. Това е само от един ден:
15.03 12:05 Петър Караиванов: EUR/USD
ZEW индексът на икономическите очаквания за март е 36.3, очакваше се да достигне 32.0 спрямо 35.9 за предходния период.
Юрош на евтините евра........
15.03 12:29 Петър Караиванов: EUR/USD
the fan* - убеден съм френд ;-) А като гледам до края на седмицата какви вести ни очакват ми се струва че ще станем свидетели на нови върхове поне в еврото,но и кабела не е за подценяване.
15.03 15:13 Momchil: xxx
do petyk eur/usd 1.3050 na koito mu stiska
15.03 15:14 Петър Караиванов: xxx
Momchil - да сложим по 100 евро ? Аз го виждам на 1.37++
Все пак не е лошо да има и цитати:Много мъдри съвети, но явно са само за другите /както и прогнозите/
“РРР - а имаш нужда и от книги и от курсове.Изобщо не става въпрос за моите, а ПРИНЦИПНО.
Нали знаеш по какво най-добре се познава глупакът ? Винаги твърди че всичко знае и не му трябват книги и знания.Човек се учи докъто е жив,не го забравяй !”
“кабелджията - в петък каза че стискаш късите паунди,сега че не си търгувал ????
Вярно е че като губиш боли,но поне го прави с достойнство като мъж(ако се чувстваш такъв)”
КОКО, френд, не бъди толкова самонадеян и уверен. Ако продължаваш така скоро пазара ще ти поднесе една ГОЛЯМА ХУРКА вместо профит!
Успех на всички Спекуланти
Супертрейдър, язък за гръмкия ти ник. Аз обаче искам да ти дам кураж и то напълно БЕЗПАЛТНО да стискаш дългите кабели. Виж постинга ми от петък 11:40....Target 1.9350 and 1.9420/30
Buy on dips GBP/USD at 1.9160/70 Stop 1.9010 Target 1.9270 next 1.9350 and 1.9420/30
Успех на всички Спекуланти"
РРР - не е зле да се замислиш да ги хеджиращ.Основен таргет в $/суиси 1.12 при пробив следват 1.09 и 1.04
Коментар
един приятелски съвет
Весо - не познавам мислите и съжденията на Декарт за това приемам на доверие думите му които цитираш.Коментарът ми е - мъдър човек е бил Декарт :-)
И отново ще повторя ако не е станало ясно - едно е коментар за интрадей, съвсем друго е анализ за един по-дълъг период.Моля четете по-внимателно за да не ставт грешки. А аз няма какво да си признавам защото не съм БЕЗГРЕШЕН и никога не съм твърдял обратното. И на мен ми падат Стопове. И ако някой някога каже че само печели е просто аматьор.
Согласно данным IMM за период, закончившийся 15 марта, число шортов по доллару выросло, при этом общая длинная позиция по канадскому доллару стала максимальной за последние 4 месяца. Число лонгов по евро выросло на 32% до 29.912 контрактов. Количество шортов по йене упало на 45% до 5.346. Число длинных по CAD взлетело на 685% до 2.615. Количество лонгов по франку выросло на 105% до 160, а вот число лонгов по фунту сократилось на 8% до 37.824.
Видена, не се занимавам с Форекс, но хвърлям по едно око на форума заради личните си спестявания.
Петър е доста добър анализатор /или поне ползва добри източници/ и ако го бях слушал, щях да избегна доста загуби от средносрочните си инвестиции в USD. Но за съжаление голям в една област не винаги означава и голям човек. Г-н Караиванов, поне веднъж си признайте грешките. Трябва ли да отделям един час от работното си време, за да търся цитати от постингите Ви през изминалата седмица- "качвайте се на влака" и др. глупости. Ако реалните или въображаеми успехи са ви направили самоуверен и арогантен, това не е само ваш проблем, защото подвеждате и др. хора, които Ви имат доверие. Вярно е че не носите отговорност, защото не сте техен консултант, но има и др. отговорност-тази на знаещия към нетотам знаещия. Тази отговорност не е финансова, но пък е въпрос на етика и морал. "Съмнявай се във всичко" - когато го е казвал, Декарт е имал предвид предполагам, че само глупакът е 100 % сигурен в убежденията си. Петре, ти какво мислиш за Декарт?
Коментар