IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• inwestor

може ли някои да ми каже къде ми се загуби чатчето последните 2 дена?

Коментар

• Кабел

Купих малко кабел за проба от 1.9075
      Успех

Коментар

• Гошко

-Къде си го видял този тренд , той още го няма , купувай насреща им едни долари и чакай да се види колко на юг , пък то ще се види , тренд ли ще е или нагоре надолу.
        D.Y.F-091066

Коментар

• един приятелски съвет

videna - Тъй като визираш моя милост в поста си , бих желал да се обърна директно към теб ( така е достойно,а не със натрапчиви и иронични намеци ) и да отговоря на поста ти. Отдавна съм се научил да не обръщам внимание на дребнави еснафски заяждания, но явно е необходимо да правя от време на време за мое най-голямо съжаление и досада. Но да започна по същество.
          1.Никога не съм твърдял че до краят на Март Е/$ ще достигне 1.42++ Традиционно Март месец е един от най-негативните за възхода на еврото месеци.Причините нямам намерение да ги изброявам.
          2.Бъди така любезна и ми посочи поста в който съм писал, че съм от 17г. на този пазар ??? Това , че си прочела, че някой е написал това без да ме познава си е единствено и само твой проблем - не си си направила труда да провериш фактите, след като са били от толкова съществено за теб значение !
          3.Никога не съм имал и няма да имам претенции за ГУРУ или пророк или каквото и да е там.Причините са , че аз съм освен спекулант и анализатор. А добрият анализатор винаги се съмнява и проявява съмнения - именно това го прави добър.
          4.Категоричноста се изключва автоматично от т.3
          5.По никакъв начин не променям вижданията си за целите в Е/$ но те не се отнасят за времето за което ти пишеш, а за един средносрочен период от 3 до 9 месеца.
          6.В краткосрочен период - до 45 дни Е/$ би трябвало да направи корекция до 1.3030 - 1.3120 за да имаме завършена 2-ра вълна от 3-та в 3-та във седмична !
          7.Можеш да имаш претенции към мен Единствено и Само ако си ме наела за анализатор, пък анализите ми са довели до отрицателни финасови рецултати теб или компанията ти. Естествено това щеше да е скрепено с договор!
          8.Най-малко е неетично да отправяш обвинения за пропуснати ползи в следствие на нечие мнение което за теб не е меродавно и за човек или фирма с която не си имала дори телефонен контакт.
          9. За твое сведение съм от 13г. на този пазар (от '92г) - това е за да задоволя любопитството ти и да не подвеждаш и останалите във Форума за което претендираш в поста си.

Пожелавам ти много успехи на валутният пазар.И винаги ако имаш нужда от съвет можеш да ми пишеш на мейла - няма човек на който да не съм отговорил.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• има такова нещо-гуру

Пак съм срещу тренда и пак си стискам дългите евра и пак гълтам вода.

Коментар

• няма такова нещо-гуру

-Наистина никой не може да знае , дали пък няма да пробие и 1.27 , затова в резултат на снощното си омотаване , сега съм купил и малко повече долари срещу еврата с които се набълбуках , и то ги пазарувах от мерак да хвана 30п корекциика на петъчното поевтиняване , макар Ричи да спореше , и да твърдеше че си имаме корекция до 1.3333 , ала като ти е писано да я свършиш и нацелваш пазара на обратно , а той е хубав и лесен! Успешен ден.А почти съм сигурен , че ще затворя дългите и ще се балансират с късите скоро , е ще пропусна малко пазар .
              D.Y.F-091066

Коментар

• videna-приятелски

Писанията не са заповед за търговия. Лекувай рани с достоинство

Коментар

• Ричи

Ричи, мисля че не го/я разбра. Той/тя не е продал/а, понеже е послушал/а нечия "прогноза".
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• един приятелски съвет

Видена, а ти не си ли направи сметката, че за да има 17-годишен опит, съответният "гуру" трябва да е търгувал през 1988 година, която не беше особено подходяща за търговия в БГ, най-малкото поради липсата на интернет тогава. Друг е въпросът, че "гуру"-то би трябвало да е ползвал Правец 16, който освен за пишеща машина, за друго не ставаше. Може би "гуру"-то е сменял долари на Магурата тогава, но от там до Форекс разликата няма да ти обяснявам.
                    Никога не вярвай на "аналитици" и "гуру"-та. Ако толкова разбират, няма да дават акъл на теб а ще правят пари. МИСЛИ със собствената си глава.
                    Успех

Коментар

• един приятелски съвет

a i ne zabraviai 4e ima i divergencia na MACD i 4ak pri probiv na 0 na 1h togava bi tragnal na gore
                      uspex

Коментар

• петрол

Щатите са големи потребители.Връзката е с търг.дефицит.

Коментар

• един приятелски съвет

spored mene e dobre da si zadarji6 poziciata
                          i az sam kas i dneska 4akam niva ot 1.32
                          a kato ciali mislia 4e 6e stigne do kam 1.285 priblizitelno i posle 6e se ka4i nagore EUR
                          no vse pak da znae6 4e tova e mnenie na 9 mese4en spekolant))

Коментар

• един приятелски съвет

Хора - не слушайте прогнозите на разни "гуру" във форума - аз вече си изпатих от това.
                            От позицията на нищожния си опит и знаейки, че знанията ми за форекса клонят към нула реших преди да влеза с позиция на пазара (продава от нива 1,3450 - когато беше там) да видя мненията на другите
                            Тогава прочетох мнението на един трейдър със 17 годишен опит че долара ще "изяде много бой" и
                            че нивата които чакаме са 1.42 и то до края на м.март . Мнението звучеше категорично, авторитетно и нетърпящо възражение. То беше повторено през следващите дни няколко пъти под формата на "експреса потегля - първа спирка 1,3480" , "бой по долара" и други от сорта. Честно да ви кажа
                            не ми се виждаше нормално това рали до 1.42 да стане до края на март, иначе и аз споделям мнението,
                            че долара ще пада още - но ако това стане март - къде ще ходи по-нататък надолу - щото си правех най- груби сметки, че икономическите цикли са на около 7 години и щом като най - високото ниво на долара е било около октомври 2000г - рано му е още да пада до такива нива - не и до края на март 2005. Е разбира се след като разбрах мнението на такъв "авторитет" не предприех нищо.
                            След като стана ясно на всички че "долара ще яде бой", ама някой друг път същия "гуру" започна авторитетно да "прогнозира" че еврото ще пада до края на март. Сега аз разбирам, че той ще каже - "да ама пазара се промени" - а НЕ ЗНАЕШЕ ли, че пазара се променя.
                            Хора един съвет от мен - който твърди че курса ще бъде еди -колко си еди-кога си, не го приемайте сериозно - той не е разбрал основното - че никой не може да каже - вижте и сериозните анализатари - те не казват колко ще бъде курса а какво да направим, ако стане еди-какво си и какво да не правим, ако стане еди-колко си .
                            Това не е заяждане с никой а просто един съвет към начинаещите - четете но не се впечатлявайте от "авторитети" - те най-малкото не са тук.

Коментар

• Badboy

По принцип корелацията е такава, но има и изключения, като през последните няколко дни = петролът чупи всякакви рекорди, а доларът поскъпва.

Коментар

• davidbg

Davidbg, просто нямах промени в позициите затова не съм писал !

Коментар

Working...
                                X