IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• НАГРАДЕН ФОНД

Имаше обсъждане за някакви наградни фондове, ето какво предлага моя Брокер!!
    http://www.ms-fx.com/finalforex/

Коментар

• AUD/USD

200k дълъг АУД със стоп 7858

Коментар

• USD/CAD

джеф според мен е погрешно , но все пак го прави с единична позиция , ако си решил

Коментар

• Прогнозите и тяхното следване от начинаещите

магелан - нека го кажем така: не слагаите всичко на една карта , ако все пак ви се поема риск направете го по няколко независими двоики ( грещно би било да си отвориш целич акаунт по къси срещу долара по алл двоики - но може да го направиш по половината дълги д/кад половината дълги е/и например

Коментар

• USD/CAD

Мисля че вече е време за скъсяване от тези нива.Ако продължи в тази посока имам готовност да добавям.Успех на всички спекуланти.

Коментар

• USD/CAD

Мисля че вече е време за скъсяване от тези нива.Ако продължи в тази посока имам готовност да добавям.Успех на всички спекуланти.

Коментар

• Прогнозите и тяхното следване от начинаещите

Момчета много важно условие за абсолютно начинаещите (които търгуват на базата на сигнали от различни източници) е да не се влиза със повече от 5% на позиция ако играеш една двоика и 1-2% ако играеш с 5-10 позиции. По този начин колкото и да излезе погрешна дадена прогназа, ваша или на някои на когото вярвате ще можете да издържите максимално отклонение ако сте решили да чакате прогнозираното ниво. Ако отклонението стане твърде голямо по добре да излезте от позичията с загуба или добавете ако сте по тренда но се обедете първо дали няма обръщане. Ако сте напълно начинаещ невлизаите срещу тренда въобще.
                Имаите предвид че и най-големите анализатори могат да сбъркат посоката и времето, поради факта че на пазара деистват твърде много фактори. Ако следвате това просто условие ще минимализирате вероятноста да загубите парите си. И въпреки това правило или други които прочетете винаги бъдете наясно че на този пазар загубите могат да бъдат неограничени.

Дано да съм бил полезен на някои от вас. Успех

Коментар

• Петър Караиванов

Ето една прогноза пусната от Петър в друг форум.
                  Петър Караиванов

Местожителство: София
                  Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 1:54 pm Заглавие: GBP/USD

--------------------------------------------------------------------------------

Sold GBP/USD at 1.9170 S/R 1.9210 target 1.9110 next 1.9030 GL

От нея е видно, че Петър сега е дълъг от 1.9210 от нощеска.

Коментар

• Е/$

Петре, дължината на тази трета предстояща мислиш ли че ще надхвърли цифрата 1.38

Коментар

• Е/$

В момента сме във вълна С от зигзага 1.3667-1.2729-1.3481 до към 1.3180 което е ниско ББ и дъно или 1.3080 което е два пъти дъно или 1.29 0.618 от зигзага и 76.4 от 1.2729 -1.3438 но сега следва 100п корекция нагоре и за това съм дълъг.
                      Успех

Коментар

• Е/$

AZ igraq na tramsheqta s 10k.Uspeh na vsichki spekulanti

Коментар

• Е/$

В момента развиваме 2-ра от 3-та в 3-та вълна(в дневна и) като целите са 1.3180/90 - 38.2% корекция на движението от 1.2730 до 1.3480 , следваща 1.3100/10 - 50% и при пробив (на който искрено се надявам) следва 1.3020/30 - 61.8% от където следва да започне развитието на 3-та от 3-та.
                          При кабела ситуацията е идентична като целите са 1.9020/30 - 38.2% на движението от 1.8510 до 1.9330 с последващи цели 1.8930 - 50% и 1.8820/30 - 61.8%

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ал -info

маи е момент за къса по кад

Коментар

• Весо

-Този пост -Язък за гръмкия ти ник и т.н.т. не е от Петър !Той обаче ми беше писал така , когато еврото скачаше а аз се бях набалбукал с долари .И когато искате да помогнете на някой го правете така и с такъв тон , че той да ви чуе а не да го нахъсите срещу себе си , защото така се получава -мечешка работа.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• за ГУРУ-то

1. Нямам намерение да доказвам нищо и на никого, още повече да се ровя във форум, в който няма бутон "търсене" - който иска да ми вярва - аз знам, че казвам истината и не си измислям за твойте твърдения.
                                2. Нямам и не мога да имам никакви претенции към теб и не съм твърдяла подобно нещо - никой не ме е карал да те слушам.
                                3. Нямам намерение да те засягам персонално - затова и говоря не за теб а за събирателното " ГУРУ" - във всеки форум има такъв, който се изживява така - в случая ти сам се разпозна в мойте писания.
                                4.Няма как да е нападка към теб щото не те познавам - беше предупреждение към начинаещите.
                                5.Не смятам да се възползвам от e-Маila ти - вредно е да се общува с такъв самауверен човек
                                6. А 13, а не 17 е така кажи бе човек - 13 години си е нищо - сега разбрах че с такъв "нищожен" опит съвсем не трябва да ти се връзвам.

Коментар

Working...
                                X