IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги внимание,много скоро очаквам силни импулси нагоре при евройена ,паундйена и доларйена

Коментар

• eur/usd

При евро/долар се потвърди едно от неписаните правила на Форекс
      Продавай,когато всички купуват и купувай,когато всички продават

Коментар

• i az griznah dyrwoto na longa mi.. ama nali sum tup i uporit sega debna da prodawam usd/chf ot 2440 ako otide

ot druga strana sum kus na eur/jpy koeto malko si protiworechi.
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
          Първоначално изпратено от koko
          Класически номер след като всички виждахме лонга трябваше да приберат стоповете хехе

Коко, кога ще се запъти на горе, в 17.00 ли?

Не знам има още еврооптимизъм по форумите и тук има нови баеве нищо чудно да направят нова измама мен лично 2550 няма да ме учуди сега аз лично също съм бай 2585 но този път вардя да сложа 0 стоп или ръчно да го таковам в таковата

Коментар

• Re: gbp/jpy

Първоначално изпратено от veselinzlatanov
            Първоначално изпратено от kritelin
            Паунд/йена тръгна към 211.00

Може да се върнеш към изказването ми в 11:59. Успех
            Аз съм къс от доста време при тази двойка.Започнах още от 212.60 със скъсяването,така че аз мнението ти го споделям от доста време насам

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Класически номер след като всички виждахме лонга трябваше да приберат стоповете хехе

Коко, кога ще се запъти на горе, в 17.00 ли?

Коментар

• Класически номер след като всички виждахме лонга трябваше да приберат стоповете хехе

Коментар

• sell usd/cad 1.1144, TP 1.1114

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
                    Колеги, виждате ли това, което виждам аз - след няколко часа 1.2700-1.2720 ??? ;-)
                    аз не го виждам, още повече след няколко часа...

махам стопа на дългия кабел и добавям на 1.8300, целта е да изляза поне на нула

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                      Първоначално изпратено от dep-j
                      BUY NZD/ CAD
                      I az sam buy tuk.Celta 68.80/88 li ia vijda6 ili po-gore ?

N.B. Izviniavai 4e onzi den malko ti se razdraznih.Sajaliavam.
                      Влязох с позиция, понеже е най-ниско от.... години, или май откакто се е сформирала тази двойка. Има много хора, които играят, но през долара тази двойка. Суапа е за на горе. Ще добавя, ако още падне. Но за сега нямам идея колко може да отлепи / ако тръгне нагоре/

Всички мизерии са за на горе.
                      Dano Kiwito izdarzhi vse pak 0.61 kam $.A za C$ ne6tata sa po-iasni.Blagodariq ti .

Коментар

• Re: gbp/jpy

Първоначално изпратено от kritelin

Може да се върнеш към изказването ми в 11:59. Успех

Коментар

• EURUSD

Колеги, виждате ли това, което виждам аз - след няколко часа 1.2700-1.2720 ??? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                            BUY NZD/ CAD
                            I az sam buy tuk.Celta 68.80/88 li ia vijda6 ili po-gore ?

N.B. Izviniavai 4e onzi den malko ti se razdraznih.Sajaliavam.
                            Влязох с позиция, понеже е най-ниско от.... години, или май откакто се е сформирала тази двойка. Има много хора, които играят, но през долара тази двойка. Суапа е за на горе. Ще добавя, ако още падне. Но за сега нямам идея колко може да отлепи / ако тръгне нагоре/

Всички мизерии са за на горе.

Коментар

• gbp/jpy

Коментар

• затворих usd/jpy на 115.61 (+67 пипса)

Коментар

Working...
                                X