IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Cable/$

Първоначално изпратено от dep-j
    Dano 1.8315/20 izdarzhi 4e ina4e stava stra6no za paunda .
    кабела изора пода аз обаче влизам лонг от 1.8319, не заради друго, а заради близкия стоп

Коментар

• Cable/$

Dano 1.8315/20 izdarzhi 4e ina4e stava stra6no za paunda .

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
        BUY NZD/ CAD
        I az sam buy tuk.Celta 68.80/88 li ia vijda6 ili po-gore ?

N.B. Izviniavai 4e onzi den malko ti se razdraznih.Sajaliavam.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
          Коко, време ли е за лонг или кроят измама
          Аз удължих защото според мен имаме идеално ниво идеално не заради друго щот картинката иначе си е меча а поради факта че мога да сложа къс стоп който и да падне няма да ме е яд

Коментар

• Коко, време ли е за лонг или кроят измама
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• e/d

Sell 1.2669 buy 1.2606 Така по бива
              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                мдааа, май пак избързах
                И аз при все че видях това 2601 че ще го стигнем още сутринта можеше по-късо стопче да имам хехе

Коментар

• мдааа, май пак избързах

Коментар

• затварям на 1.2614 (+30 пипса), че ми се изчерпа търпението .Йената обаче я оставям със стоп на нула

Коментар

• L 2612 S 2592 T 2712

Коментар

• Ще пробвам от тук дълго евро с късо стопче под 2600

Коментар

• BUY NZD/ CAD

Коментар

• Случва се и в най-добрите семейства колега, не трябва само да хабим нерви, нищо следващият тираж ще го хванеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                              Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от Georgi
                              Гаден ден! - 43! Дори не съм следил и фундамента дали няма нещо интересно.
                              Лошо, аз съм си сложил дневен лимит от -7 и ако го подмина си давам поне два дни почивка
                              Коко, аз затворих още сутринта. За сега съм само на втора "дълга", ракия. И се чудя дали довечера/в 23,45/, изобщо да пускам две противоноложни, или да изчакам другата седмица. Много ме товари другия бизнес, и като се прибера в 19,00, не ми се мисли за нищо. Индикаторите подсказват само едно рейнджово движение. Но това е повърхностно. Нямам визия от както хванаха жегите!
                              Защо ли не си играх моето!! Значи прибирам се за обяд, и от краста включвам компа, и почвам да ............! А да не се изразявам грубо. Това са 25-30 пипа, дето съм можел да клъвна без много мислене и интелект!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                                коко, именно 1.2630 ме тревожи на тоя етап, но ми се струва, че няма да издържи дълго.А иначе съм съгласен с колегата златанов, че шорт в gbp/jpy трябва да се търси под 211
                                2600 обаче е опционна бариера и си мисля че надали ще падне, аз очаквам още едно качване преди спада и вардя за дълга, паундйена я скъсих къс съм и в евройена от 145.09

Коментар

Working...
                                X