If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз удължих защото според мен имаме идеално ниво идеално не заради друго щот картинката иначе си е меча а поради факта че мога да сложа къс стоп който и да падне няма да ме е яд
Гаден ден! - 43! Дори не съм следил и фундамента дали няма нещо интересно.
Лошо, аз съм си сложил дневен лимит от -7 и ако го подмина си давам поне два дни почивка
Коко, аз затворих още сутринта. За сега съм само на втора "дълга", ракия. И се чудя дали довечера/в 23,45/, изобщо да пускам две противоноложни, или да изчакам другата седмица. Много ме товари другия бизнес, и като се прибера в 19,00, не ми се мисли за нищо. Индикаторите подсказват само едно рейнджово движение. Но това е повърхностно. Нямам визия от както хванаха жегите!
Защо ли не си играх моето!! Значи прибирам се за обяд, и от краста включвам компа, и почвам да ............! А да не се изразявам грубо. Това са 25-30 пипа, дето съм можел да клъвна без много мислене и интелект!
коко, именно 1.2630 ме тревожи на тоя етап, но ми се струва, че няма да издържи дълго.А иначе съм съгласен с колегата златанов, че шорт в gbp/jpy трябва да се търси под 211
2600 обаче е опционна бариера и си мисля че надали ще падне, аз очаквам още едно качване преди спада и вардя за дълга, паундйена я скъсих къс съм и в евройена от 145.09
Коментар