IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: AUD/USD

Първоначално изпратено от dep-j
    Koko kas sam v AUD ot 74.15 .Kak ti se vijda imame li sila za 73.00/72.90 ili tuk niakade e danceto?
    Според мен стигнахме таргета за днес

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
      2430-40

Ей Спеко ти тук ли си бря я викни по една ракия и това твойто 1.4500 опс ти май казваше 3700 няма значение вземи дай едно рамо ама по-тихо че да не се появи бат петьо че той а ревне 4500 а сме на 1.22 още сабале по първи петли

Коментар

• AUD/USD

Koko kas sam v AUD ot 74.15 .Kak ti se vijda imame li sila za 73.00/72.90 ili tuk niakade e danceto?

Коментар

• Аз купих 55 със стоп 35 за последен път и ако падне стопа няма да правя нови каши за днес

Коментар

• 2430-40

Коментар

• Под 1.2540 означава да пробие канала на дневна а аз си мисля че това е здрава подкрепа

Коментар

• коко, на мен специално хич не ми се вярва оше в понеделник да сме на 2400. Моето виждане е, че тея нива ще са актуални другия петък, когато е и месечното затваряне, а за понеделник 2490-2460 минимум..ноо разбира се може и да греша

Коментар

• Buy on dipssss Eur 1.2555 Stop 1.2535 Target 1.2655 then
                  Short ralllies Target 1.2400

Коментар

• Картинката доста е променена, просто тия нива не трябваше да ги виждаме сега технически.
                    Какво мисля
                    Аз виждам наистина едно покачване на еврото но то няма да е толкова голямо в предвид пробива на 1.2600 аз лично очаквам сега да се качим но в петък едно доста ниско затваряне с ново дънце и в понеделник 26 ми се струва че ще сме 1.24-1.2380

Коментар

• Днес много стопове ми паднаха. Правя последен опит при NZD/ USD
                      дълга от 0.6117 стоп на 0.609

Коментар

• и нова добавка в дългия кабел на 8278, стоп на цялата позиция 8255

Коментар

• Най после да изляза сух от водата и аз един път. Затворих къса Е?Д от вчера от нива 1.2640. на +50 пипа
                          Сега мисля да скъся Е/Й
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                            Колеги как виждате варианта множествено дъно при Е/Д?
                            аз дъното го виждам на 2490

Коментар

• и аз влязох в лоша серия

дълъг кабел от 8310

и добавка на 1166 на късите в usd/cad, средна цена 1.1155

Коментар

• Колеги как виждате варианта множествено дъно при Е/Д?

Коментар

Working...
                                X