Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хоска браво за евройената, но това да се биеш в гърдите и да тръбиш колко си велик е тъпо защото хоска никой не е по-велик от пазара. Виж забрави за дългите си евра примерно в които постоянно добавяше хехе.
Аз имам също добавка в евройена в къса разбира се .
Сега малко по-конкретно за доларйена смятам че ще падне малко сега към 113 откъдето ще тръгне нагоре със цел 128. Еврото също очаквам ход нагоре до към 1.27 откъдето е твърде вероятно да сме се запътили към паритет. Но всичко ще се реши около 1.24
Евройена продължавам да очаквам 1000п в южна посока
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаСТ,явно играем различни форекси с теб
Между другото,по въпроса който спорехме с теб и Коко за това дали е едно и също да търгуваш даден крос ,или комбинация от съответните мейджъри,ще седна през неделника да ти докажа математически,че това е абсурдно.Надявам се,че ще бъде полезно и за другите от форума,затова ще публикувам доказателсто тук
.....Xoska az samo da popitam target ?/Yen 4e sam dalag kato Shak O Nell ....4e sega se pribiram i gledam trenda si varvi i nqkakvi target 147,751 i star wars nivo 152,442 ....Uspex na vsi4kiTrade the News
Коментар
-
СТ,явно играем различни форекси с теб
Между другото,по въпроса който спорехме с теб и Коко за това дали е едно и също да търгуваш даден крос ,или комбинация от съответните мейджъри,ще седна през неделника да ти докажа математически,че това е абсурдно.Надявам се,че ще бъде полезно и за другите от форума,затова ще публикувам доказателсто тук
Коментар
-
Хоската
Така е във форекса няма правила , ето тръгнаха да продават кабел и нямат спиране , докато не се набеснеят здраво. А за парите не си прав , просто големите банки са на този пазар за да могат да си инкасират печалбата и не губат , дори не зависят от това дали ние с теб ще спечелим или ще загубим те имат от къде да си я инкасират печалбата и не ни чакат да загубим , просто за да спечелят курса ще се попромени с течение на времето и те ще са си на плюс ако трябва ще загубят тези които не играят , то няма такива има обаче такива дето си мислят че не играят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаМитак,ако си забелязал,наскоро се появих в този форум и най-добронамерено се опитвам да науча членовете му как се търгува евройена и паундйена,независимо колко опит има конкретния трейдър.За съжаление ти не си следил моите постове,в които помествам и поръчките ми.Сутринта направих една дълга добавка на 145.40,която взе профита си на 145.80.Вчера имам добавка на 145.10,която ще затворя на 100 пипса профит.Тази седмица ви казах какви цели имаме при евройена и паундйена ,но никой не ме слуша,резултатите ги виждате-масови къси,а в тези кросове никога не се отварят къси,осве ако имате излишни пари за губене.Вече имаме нов връх при евройената,ще видим нов връх и при паундйената скоро.
Коментар
-
Митак,прав си,докато човек не гризне дървото не можеда му дойде акъл.И аз така правех в началото,прилагайки механично тривиалната теория по еднакъв начин към всяка двойка,но като се порязах бая пъти усетих,че нещата стоят другояче.Човек трябва да подлага на критичен анализ всичко,което се пише по темата,най-малко защото само Исус Христос наистина е искал чистосърдечно и с човеколюбиви подбуди да научи хората на нещо добро.Но във форекса нама такива истори,това е брутален свят,в който един взима парите на друг,без дори да му каже едно мерси.Още по-малко пък и тези ,които пишат книги за форекса.Всичко е "мижи да те лажем" до момента ,в който сам не станеш изследовател и творец.Надявам се ме разбирате какво искам да кажа.
И помнете,Исус е един и по негово време все още не е имало Форекс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаМитак,ако си забелязал,наскоро се появих в този форум и най-добронамерено се опитвам да науча членовете му как се търгува евройена и паундйена,независимо колко опит има конкретния трейдър.За съжаление ти не си следил моите постове,в които помествам и поръчките ми.Сутринта направих една дълга добавка на 145.40,която взе профита си на 145.80.Вчера имам добавка на 145.10,която ще затворя на 100 пипса профит.Тази седмица ви казах какви цели имаме при евройена и паундйена ,но никой не ме слуша,резултатите ги виждате-масови къси,а в тези кросове никога не се отварят къси,осве ако имате излишни пари за губене.Вече имаме нов връх при евройената,ще видим нов връх и при паундйената скоро.
Коментар
Коментар