IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато пишех предния си пост,то взело че минало над 146.10
    Преди час-два ви предупредих,че очаквам и при трите йени да има силни импулси нагоре,но явно самоубийственият инстикт на много хора е по-силен от предупрежденията ми.
    Коко,какво ще кажеш сега за положението при йените,ти поне им знаеш и кътните зъби ))))))))))))

Коментар

• Митак,ако си забелязал,наскоро се появих в този форум и най-добронамерено се опитвам да науча членовете му как се търгува евройена и паундйена,независимо колко опит има конкретния трейдър.За съжаление ти не си следил моите постове,в които помествам и поръчките ми.Сутринта направих една дълга добавка на 145.40,която взе профита си на 145.80.Вчера имам добавка на 145.10,която ще затворя на 100 пипса профит.Тази седмица ви казах какви цели имаме при евройена и паундйена ,но никой не ме слуша,резултатите ги виждате-масови къси,а в тези кросове никога не се отварят къси,осве ако имате излишни пари за губене.Вече имаме нов връх при евройената,ще видим нов връх и при паундйената скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
        Първоначално изпратено от Daylight
        Първоначално изпратено от masagor
        kolegi spored was kude e razumno za stop na eur/jpy na kusata mi pozicia?
        без стоп
        Аз съм къс от 145,25 ма като гледам какво става , малиии

Ako stopa ti e nad 146.20 ili niama6 (kakto predpolagam) 6te ti izleze ne se pritesniavai.

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          без стоп
          именно!
          даже отворих шорт usd/jpy от 116.07
          а в кабела с риск да изям дървото ще си 4акам таргета

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
            без стоп
            Аз съм къс от 145,25 ма като гледам какво става , малиии
            http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
              без стоп
              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• kolegi spored was kude e razumno za stop na eur/jpy na kusata mi pozicia?
                Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                  Първоначално изпратено от 4x_technik
                  къф ти мач деп-ж, дебна кабела аз,добре че не ми отнесе стопа Позициите ми в момента са :

short usd/cad 1.1175, TP 1.1145
                  long gbp/usd 1.8294, TP 1.8334

и сега отворих short eur/jpy 145.76, TP 145.26

за днес толкоз

Ха ха и аз затворих на най-високото до момента от посл. 1-2 часа 1.8312 , като бях дълъг от 1.8275. Честито на печелившите, смятам 1/2 от NZD/CAD да я махна, бях отворил на .6814 дълги, но нека не сме лакоми
                  Smu6tava me Kiwito.Dannite za trade d. biaha dosta razo4arova6ti ,a i tezi sluhove za reitinga na NZ 4e mojel da padne ot AA+ (koeto realno ne mi se viarva,no koi znae.Za sega 0.61 darji ,no spored men ima opcii i za niva pod nego.A nikak ne mi se iska da si dopalvam Abe az moita NZD/C$ vse o6te ia darja,no mi se vijda "ialova".6te izleze,no mai ne skoro.

Коментар

• He he ....kak poznah ma4a Italy 2-Czeck.R. 0).Za6to ne igrah Eorofootball .....

Коментар

• Тая еурйена тук на 82-5 ако го пробие май бая стопчета ще прибере

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                        къф ти мач деп-ж, дебна кабела аз,добре че не ми отнесе стопа Позициите ми в момента са :

за днес толкоз

Ха ха и аз затворих на най-високото до момента от посл. 1-2 часа 1.8312 , като бях дълъг от 1.8275. Честито на печелившите, смятам 1/2 от NZD/CAD да я махна, бях отворил на .6814 дълги, но нека не сме лакоми

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                          Първоначално изпратено от dep-j
                          Ei kade ste be kolegi.Ma4a li gledate .Ne se valnuvaite .Scuadrata bie ....no s 2-0 ....,t.e. 1 goal still to come .He he he .

Кой'т ни чака ни пичели, който много бърза дръвцето връзва...освен ако не е мнооого бърз.
                          Но нека се задълбочим над първата част на философската мисъл, изречена оооще на времето, когато...бяхме юнаци. По-добре да се гледа и да не се бърза в отиграването, но още по-добре да отиграеш без много да бързаш, както споменах по-горе - освен ако не си Много Бърз /застрахован скалп визирам /. Приятно мачове, и аз се присъединявам.
                          Napalno si prav.I kato dopalnenie na misalta-Kolkoto i da si barz nakraia pazara vinagi e nai barz ,a darvoto mnogo debelo. Uspeh Veso.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik

за днес толкоз
                            E,zna4i ne e zle polojenieto.

Коментар

• Следваща цел при chf/jpy според мен е 93.50

Коментар

• къф ти мач деп-ж, дебна кабела аз,добре че не ми отнесе стопа Позициите ми в момента са :

за днес толкоз

Коментар

Working...
                                X