Това е друга приказка СПЕКО наистина 2350-2400 може да инициира ръст до там ако издържи на 1000% съм съгласен с теб. Нещо повече в началото на годината ако си спомняш аз в един друг форум говорих точно за такъв сценарии, курса беше 1.19 аз казах отиваме 1.29+ после 1.24- после 1.34 после 1.19
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoЕй сега наистина ме изкефи имаме вече формиран селл сигнал по ССИ в еврото при техника искаща корекция, това ми пълни душата защото ще рече че вече всичкото цаца трябва да се ориентира в късо е сега е момента да скочим яко че техниката да си изпълни целта за нагоре преди спада, но аз и оня ден пак казах че по чичко Ганн 26 трябва да е дъно което ще рече че ни очаква май адски волантилен пазар очаквам импулс нагоре и после надолу но да видимTrade the News
Коментар
-
Ей сега наистина ме изкефи имаме вече формиран селл сигнал по ССИ в еврото при техника искаща корекция, това ми пълни душата защото ще рече че вече всичкото цаца трябва да се ориентира в късо е сега е момента да скочим яко че техниката да си изпълни целта за нагоре преди спада, но аз и оня ден пак казах че по чичко Ганн 26 трябва да е дъно което ще рече че ни очаква май адски волантилен пазар очаквам импулс нагоре и после надолу но да видим
Коментар
-
.....izvinqvaite kolegi .....SUPER tuka malko komentari na xora spekulanti obiknovenno vigdat pazarq dobre ......samo az si slagam MA=55 a te 50 no ne vigdam problem ......
....GBP/USD continues to extend the selloff on the heels of the 50-DMA breakdown. We see next target support standing at 1.8235/05 as noted in the prior Update. Resistance is at 1.8305 to 1.8315. Mkt would have to clear 1.8315 on the NY close to signal some modest bounce potential.
R5: 1.8450 21 Jun AM pivot
R4: 1.8375 ** mid-Sep wkly break
R3: 1.8340 13 Jun Am pivot
R2: 1.8315 * 13 Jun low
R1: 1.8305 mid-Thu pause
S1: 1.8235 02 May high volume
S2: 1.8205 01 May low
S3: 1.8165 break level
S4: 1.8050 * 22 Sep break level
S5: 1.8010 28 Apr AM pivotTrade the News
Коментар
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertraderМного продадоха днес кабела че чак го боли вече?Има един вариант да го продават до 1.82 все още.
....SUPER ne go sledq brat ama gledam 4e e korekciq s tg okolo 1.81214-1.80773 neznaq dali 4ugdo mnenie ot prav pogled moge da ti se stori ot pomo6t...az taka go vigdam v dayli ima zdarv probiv.....hammer s po4ukvane 1.8404 i sled tova the big black s probiv na 55 MA...neznam da ne ti matq vodite no tova e 4ta taka 4e ....UspexTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnightKOKO според мен ще се окажеш прав за дъното на 26-ти само че падането ще започне още утре имаме такива индикации на дневна графика според мен максимума до който ще се качва еврото е 1.26. 32% корекция на падането от 1.2678 до 1.2551. Доло между другото нямахме завършеност на конструкцията което отваря доста още път надоло особено след тази корекция която въртим в момента. Според мен утре ще е про доларов ден доста повече от днеска. Това естествено си е моето мнение и не е предпоставка за търговия. Успех.
Може и да си прав аз лично съм добре с мойте глупости, надявам се да качи наистина още малко за да излезем от ония спатии на колегата които видя когато беше в офиса хехе
Коментар
-
KOKO според мен ще се окажеш прав за дъното на 26-ти само че падането ще започне още утре имаме такива индикации на дневна графика според мен максимума до който ще се качва еврото е 1.26. 32% корекция на падането от 1.2678 до 1.2551. Доло между другото нямахме завършеност на конструкцията което отваря доста още път надоло особено след тази корекция която въртим в момента. Според мен утре ще е про доларов ден доста повече от днеска. Това естествено си е моето мнение и не е предпоставка за търговия. Успех.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКоко,не твърдя,че съм велик,а твърдя,че доста ги разбирам двата кроса на йената и се опитвам да ви дауча да ги търгувате.Времето ще покаже дали ще прихванете нещо от мен
Хоска това ще е страхотно за участниците във тая общност, аз съм винаги подкрепял такива инициативи свързани с обмяна на знания. Защото знаеш ли каква е била грешката на Исус - той е нахранил хората с риба. Това е грешно по-добре да научиш някой да лови риба от колкото да му я дадеш наготово.
Поздравления хоска за идеята аз лично ще се опитам да ти съдействам всячески в това начинание.
Успех
Коментар
Коментар