IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от huligan
    Някой знаели брокер да работи в събота и неделя?
    Ако питаш за обменни бюра има много)) но брокер да ти извършва сделки не съм чувал.

Коментар

• Някой знаели брокер да работи в събота и неделя?

Коментар

• Има ли някой оn-line да обсъдим пазара ?
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Приятна почивка на всички, май другата седмица вече измамите ще приключат и ще е по-лесно
          Успехи

Коментар

• koko

Не Радо, разбира се. Имам предвид главно анализатори от руските
            сайтове/предполагам, че и ти ги четеш/, но не непременно руснаци!
            Полагат неистови усилия да венцеславят еврото и да омаловажават
            успехите на долара. Трогателни са в тези си усилия за зарибяване на
            пазара, но сигурно за това им плащат. Успех!

Коментар

• Доне, ако визираш Радо, той не е еврооптимист, напротив днес за пореден път той направи блестящ анализ и позна дъното, идеята му също така е логична, виж Прото с неговото 1.47 и мен ме учудва, други май неостанаха а разбира се освен бат Петьо сигурно.

Много си прав но потвърждение за "Биг Мама" ще има едва при пробив под 2350 но интересното за интрадей играчи а не лонг рънари като теб е че и в двата случая ни очаква ход нагоре, друг е въпросът до къде ще е но едно 2700 е май сигурно.
              Успехи

Коментар

• EUR/USD

Гледам, чета и просто не вярвам на очите си - колко много евролюбци има все още!
                Вярно, че вече са малцинство като цяло, но ги има. И нямам предвид само участници
                във форума. Има и не малко заслепени, уж "сериозни" мастити валутни "специалисти",
                които непрекъснато търсят под вола теле и надават радостен вой при всяка дребна
                корекция. В същото време тълкуват излизащия фунтамент както дяволът чете
                евангелието и мечтаят за нови европодвизи. Силно нещо е инерцията и са се оставили
                да бъдат носени от течението на приключилия неотдавна, на 5 юни възходящ тренд.
                И забележете, същите специалисти разбират от теория и не пропускат да поучават:
                "Никога не играй срещу тренда!" Добре де, прави сте, господа, но вие кога ще забележите
                новия тренд? Когато започне да приключва ли ще се включите в новото течение? Или
                може би някой ще ми възрази, че пет фигури в една посока не са тренд?! Питайте
                Бернанке, защо с изказването си на 27 април предизвика този хаос и нестабилност на
                пазара. Само той си знае, но сигурен съм, не е било случайно.
                Истината е проста. Казвал съм го много пъти, още преди да стане факт - постепенно
                еуфорията от вербалната интервенция на Бернанке ще премине, пазарът бавно и мъчително
                и от собствен опит ще осъзнае реалността на лихвения диферинциал, както и че неминуемо
                ножицата ще се отвори още. Резултатът? Той е виден и с просто око.
                Както и че гравитационните сили действат неумолимо. Еврото го тегли към курса при
                създаването му. Ерго, нормалният диапазон е 1.08 - 1.12.
                Само да не си помисли някой, че съм евромразец или гущеролюбец - не съм. По начало
                евродолара твърде рядко присъства в репертоара ми. Но системата ми на търговия е
                желязна и няма никакво значение дали купувам или продавам - винаги излизам на
                печалба. Само че в единия случай печалбата е бърза и малка, в другия е бавна и голяма.
                И както се шегуват приятелите ми и на улицата да намеря една позиция, ще я изкарам
                на печалба. Стига, разбира се посоката й да не е прекалено близко до абсолютен връх или
                дъно.
                А чертичките, вълните, свещите и триъгълниците оставям на други /моето уважение към
                тях!/. За мене е по важно да печеля в крайна сметка. Което и непрекъснато правя.
                Желая успех на всички!

Коментар

• Колеги,евройената в момента е 145.80,слагам нулев стоп на последната си добавка на 145.40

Коментар

• A i si mislia da se ottegliam za dnes i za sedmicata.Uspeh na vsi4ki i lek weekend .I umnata .......ima mnogo spin .He he he .
                    See u when I see u .

Коментар

• БНИГХТ наистина 1.2533-63 е сел зона способна да инициира още едно слизане, аз продължавам да съм дълъг да видим как тя ще реагира, ако не се активира то имаме ход нагоре с цел 1.27-1.28 както писах сутринта, наистина пробива на 2500 даде възможност за оформяне на близка сел зона но според мен тоя пробив си беше обирджииски

Коментар

• E/Schveitsch

Zatvorih short E/Sfr na 5616 .

Коментар

• Здравейте и от мен колеги. Очаквано Еврото излезе от зоната на консолидация пробивайки нивото 1.2535 това доведе до пропадане към зоната 1.2480. Съпротива на това ниво даде възможност за въстановяване на позиции в евро като в момента евро/долар се търгува на нива 1.2530. Ключовото ниво в момента е дългосрочната съпротива на 1.2535. Какво очаквам аз след като направихме тест на 1.2530 очаквам в следващите няколко часа преди края на търговията еврото да загуби позициите си затваряки под 1.2500 което ще отвори път на долара към крайната цел на 1.2360. Където евентуално ще се реши движението в следващите няколко седмици. Ключова подкрепа в момента оказва нивото 1.2468 38% корекция на покачването от 1.1640 до 1.2977. Съпротивите нагоре са съответно 1.2535 1.2546 и 1.2580. Пробив на 1.2580 ще даде завършеност на падането и начало на възходящ тренд за еврото.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

Днес се набесняха едно хубаво но другата седмица Бен като нищо ще ги изненада с невдигане на лихвата и гледай какво става , нещо не е съвсем в ред.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                              Az si kupih NZD na 60.48 s cel sredno sro4no 62.30/40
                              i az sam napravil ne6to takova no celta mi e 0.6140 ot kudeto moje bi 6te vidime probiv na dynoto 0.5995 s cel 0.56-0.57 . tam niakade e 61.8 korekcia na spada ot 0.6221 do dne6noto dyno i ako niama niakakvi po osobeni sybita o4akvam imenno tova da se slu4i. taka 4e vnimavai .

Pozdravi na vsi4ki i dano da ste pribrali pipsove tazi sedmica .

Vesel Weekend
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                                Колеги,евройената тръгва нагоре пак,ще ви се обядя като взема профита на 146.40.Тогава ще видим къде ще правим нови добавки
                                Хоска аз затворих моята добавка в къса но още стискам късата от 05 въпреки че можех да затворя всичко на плюс прецених че пътя надолу е отворен но може и да греша

Коментар

Working...
                                X