IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,евройената тръгва нагоре пак,ще ви се обядя като взема профита на 146.40.Тогава ще видим къде ще правим нови добавки

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
      Коко, сега като затвори Лондон, Хамъриканците могат да си го надуят до 2560-80. Хич няма да се учудя. Макар че в момента не съм в сделка, и нямам намерение тепърва да правя издънки. Не че ще ми е за N-ти път, но се запътвам към хладилника, и било що било за днеска!
      Ами ха наздраве тогава аз малко по-късно ще се включа защото днес е голяма лудница при мен тъй като имаме над 30 отворени позиции и 4 човека цял ден сме хванали по една две мишки и направо лудница аз също ще си взема една каменица обаче да охлабя малко че за последните 24 часа имам точно 3 часа сън

Коментар

• Коко, сега като затвори Лондон, Хамъриканците могат да си го надуят до 2560-80. Хич няма да се учудя. Макар че в момента не съм в сделка, и нямам намерение тепърва да правя издънки. Не че ще ми е за N-ти път, но се запътвам към хладилника, и било що било за днеска!
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• До тук добре, сега 1.2533 е сел зона която май може да инициира онова 1.2400 за понеделник внимателно

Коментар

• Az si kupih NZD na 60.48 s cel sredno sro4no 62.30/40

Коментар

• veselinzlatanov и аз знам че е така но....... все нещо се обърква и когато си загубил се правят най много грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                И все пак таргета при канадеца е 1.107 като начало
                Струва ми се, че и на 1170 трябва да си доволен

Коментар

• Първоначално изпратено от JEFF
                  И все пак таргета при канадеца е 1.107 като начало

Кой'т ни чака ни пичели, който много бърза дръвцето връзва...освен ако не е мнооого бърз.
                  Но нека се задълбочим над първата част на философската мисъл, изречена оооще на времето, когато...бяхме юнаци /и форекс се бъркаше с фишек или фитнес/. По-добре да се гледа и да не се бърза в отиграването, но още по-добре да отиграеш без много да бързаш, както споменах по-горе - освен ако не си Много Бърз /застрахован скалп визирам /. Приятно мачове, и аз се присъединявам.

Забелязал съм, че на края на деня се играе най-сладко. Гледаш постовете по-рано и прави човек изводи.
                  JEFF, съвета ми е да се кротнеш, имаш загуби и искаш да ги избиеш много бързо, така се губи най-неудачно.

^С NZD/CAD не ми се занимава. От вчера скъсих на 1/2 о станах средна .6404 днес затворих на .6422 просто чакането /въпреки, че има + суап/. Успех и приятен уикенд

Коментар

• И все пак таргета при канадеца е 1.107 като начало

Коментар

• Явно . но аз досега толкова не съм губил за 2 поредни дни от 2 години
                      насам . ГОЛЯМ КАРЪК .

Коментар

• Може да се каже че от два дена почти не съм влизал в посиция,
                        и май е по добре защото такива дървета щях да ям чеее..

Коментар

• Споко JEFF каръка е общ явно

Коментар

• е явно трябва да почивам

Коментар

• Ееее аз докато отворя и то пак срещу мене-)))

Коментар

• Тъкмо се окопитих от вчерашните загуби. ДА видим сега какво ще сътворя скъсявам USD/CAD от 1.1245 стоп 1.1282 таргет 1.107

Коментар

Working...
                                X