Колеги,евройената тръгва нагоре пак,ще ви се обядя като взема профита на 146.40.Тогава ще видим къде ще правим нови добавки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiКоко, сега като затвори Лондон, Хамъриканците могат да си го надуят до 2560-80. Хич няма да се учудя. Макар че в момента не съм в сделка, и нямам намерение тепърва да правя издънки. Не че ще ми е за N-ти път, но се запътвам към хладилника, и било що било за днеска!
Коментар
-
Коко, сега като затвори Лондон, Хамъриканците могат да си го надуят до 2560-80. Хич няма да се учудя. Макар че в момента не съм в сделка, и нямам намерение тепърва да правя издънки. Не че ще ми е за N-ти път, но се запътвам към хладилника, и било що било за днеска!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от JEFFИ все пак таргета при канадеца е 1.107 като начало
Кой'т ни чака ни пичели, който много бърза дръвцето връзва...освен ако не е мнооого бърз.
Но нека се задълбочим над първата част на философската мисъл, изречена оооще на времето, когато...бяхме юнаци /и форекс се бъркаше с фишек или фитнес/. По-добре да се гледа и да не се бърза в отиграването, но още по-добре да отиграеш без много да бързаш, както споменах по-горе - освен ако не си Много Бърз /застрахован скалп визирам /. Приятно мачове, и аз се присъединявам.
Забелязал съм, че на края на деня се играе най-сладко. Гледаш постовете по-рано и прави човек изводи.
JEFF, съвета ми е да се кротнеш, имаш загуби и искаш да ги избиеш много бързо, така се губи най-неудачно.
^С NZD/CAD не ми се занимава. От вчера скъсих на 1/2 о станах средна .6404 днес затворих на .6422 просто чакането /въпреки, че има + суап/. Успех и приятен уикенд
Коментар
Коментар