IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво да очакваме днес ?????

Здравейте Спекуланти.
    В кроса паунд/йена мнението ми остава непроменено от 20.04.2005г.
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• ~~~~~~~

Най- после да си кажа и аз думата- и с Инвестора трудна стана връзката.
      Динамичен ден, което е добре за играчите!

Не съм скъсявал, само добавих към дългите при движението надолу, хеджирах и си поиграх на скалпиране, получи се. Оставам на дълги EUR/USD, защитавам тезата за пробив нагоре и май ще МИ се наредят работите с излизането от тоя низходящ канал /краткосрочен/, но да изчакаме до утре, или...

Отворих и една къса позиция на GBP/JPY от 204,10 - да видим и там какви ще са шансовете.

Успех на всички играчи!

Коментар

• M2

отвори си на стс демо, доло има новини - стартираи ги и ще си в час - лека

Коментар

• M2

МЕРСИ

Коментар

• M2

и кои ти каза че е излезнал?

Коментар

• M2

E добре де някой все пак ще ми кажели как излезе М2 ??

Благодаря

Коментар

• M2

Parichnata masa korespondira slabo s dvijeniata na FX?
                Ili gresha?

Коментар

• дръжте СЕ като Гъзове

Как излезна М2 ???

Коментар

• дръжте СЕ като Гъзове

mislia 4e tova sa dobri niva za SELL E/$ sas cel 1.299
                    a posle i po nadolo

Коментар

• дръжте СЕ като Гъзове

в форума се появи дефецит на задници м/м и намаляване на текущите сметки д/д ...

Коментар

• не се дръжте като Гъзове !23,00h

nasa - pishe se "Niakoi" a ne "Nikoy" - ot tam si pravim izvodite za zneshtite

Коментар

Някой хора имат голяма полза от незнанието на другите Хоро.
                          Лека нош.

Коментар

nasa - Kak vliaiat tezi neshta na FX?

Коментар

2300 H BGT
                              Парична маса (количество пари в обръщение) (Money supply)

Важност: E
                              Източник:
                              Време на излизане: 23.00 DNES
                              Период който обхваща:
                              Паричното предлагане днес е много игнорирано от финансовите пазари. Има три основни парични агрегати. М1 измерва бързоликвидните парични средства, които могат да се похарчат веднага: валута, сметки в банки, фондове на паричния пазар, пътнически чекове. M1 е това, което FED следи най-отблизо и чрез което може незабавно да въздейства върху финансовите пазари като купува или продава съкровищни облигации например. М2 представлява М1 плюс относително достъпните спестявания, принадлежащи на по-голямата част от домакинствата – депозитите и договорите за обратно изкупуване. M3 е най-широкообхватния компонент, включва М2 + спестовни облигации, съкровищни полици и др. Цифрите за процентна промяна и промяната в долари за М1 и М2 се представят всяка седмица и месец.

Коментар

• БОКО

Сигурен съм разбира се!Както бях сигурен , че ще опитат да пробият 1.31 ще успеят и после ще падне , защото всички гледаха едно и също е линията на съпротива падна , но пък обърнаха посоката после.Сигурен съм , че задължителната регистрация не е полезна!А за правописните грешки ме извини!И за това че съм писал по твой адрес , а в същност става въпрос за БОКО..Интриганството е тънка работа , разбери че не можем да помогнем на никой , казвайки и доказвайки му че не е прав , защото той може би е прав и по добре е да кажеш нещо което той да забележи когато сам е взел решение да си промени мнението , и това за теб е интриганство?И всеки може да се увлече , не мисли че си застрахован .
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X