If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма завист,пич.Трябва великодушие.Струваш ми се нервен.Успех.
Коментар
ЛЕКО
апо - за разлика от теб аз на никого и за нищо не завиждам. Единственото което ме вълнува е каунтъра, а той за момента само ме радва ;-)
Дано и при теб да има поводи за радост
Koko, nedei gi govori tia za gbp/jpy i chf/jpy, che sum s po 3 pozicii. Nali ti kazah vchera, nai-mrazia kato napravi 200 pipsa v moita posoka, dobavi me zdravo i posle vurne i me otnese na 0-ta.
sega e tochno takuv moment i sustestvuva realna opastnost da vurne za moia stop.
Коментар
???
xxx - нещо грешиш като ме поставяш под един знаменател с Чикаго.
Много добре за отскалпирването на загубите от дългите , така ще затвориш на профит , убеден съм ще и дойде времето на дългата да е печеливша , и се иска да успееш да я удържаш само да не лапа от сметката , а това да си поддържаш една посока не е грешка.Успех ти желая.
Защо да съм си направил закачка с Петър аз все още мисля че паундйена ще е нагоре и чакам ниво за удължаване. Имам там 85п ударен стоп но за сметка на това имах дълго доларйена която покри част от загубите ми и в момента чакам за ново удължаване в паундйена, като го започнах вчера с дълъг кабел от1.9068.............
Успех
Ашколсум бе Караиванов,ашколсум!!!Давам ти първото място на демото!!!
А аз,бедния трейдър с моя постинг от вчера за JPY от 15.52ч ще съм доволен и на второто място...За теб,разбира се е първото!Ти си просто-извънземен...)))
Прочети ми постинга от вчера за JPY и ще ти светне моето момче...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Петър много точно казано ? А днес нищо по-различно от вчера не ни чака.На 1.3106 -8 минаваше линия , при положение , че сме за възходящ триъгълник , нея я пробиха обаче и то на инат вчера и сега вече какъв може да бъде отговора на въпроса , накъде? Техниката е начин да се уговаряме -т.е. споразумение , а тези които я бутнаха линията от споразумения не разбират!И сега съм убеден , че целите са север , но преди това може и юг и колко на юг евентуално не смея да предположа -може и много!А може и направо север !
Никак,ама никак не е зле да им хвърлите по един поглед.И най-важното-БЕЗПЛАТНИ СА!
Нема 20$qнема 50$,нема 100$ (искани от "кака" Seafoam или от един друг преписвач и "голЕм играч"!)
Наслука и умната!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар