IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vijte kakuv razgovor

Привет болгарам! Мэкола, если стоишь вниз, то все правильно! Как денег заработашь, положи цветы на сопку Шипка!

Коментар

• Vijte kakuv razgovor

Zdrastvuyte! Ia iz Bolgaria. Ya Nikolay!
      Kak Vam kajetsia moya pozicia short USD/CHF ot 1.1826 na seychas?
      Shto Vuy dumaete?
      Izvinite za moy plohoy russkoy !

Коментар

• e/d

sell at current levels, stop 50 pips, profit 150

Коментар

• supertrader сигурен ли си в думите си???

supertrader, преди няма и 10 мин влязох за първи път във форума за деня и гледам си писал колко сa "много ниЗки" моите постъпки. И веднага ми е ясно, че сигурно визираш имитатора с точка отзад...
          Ходи и провери това, което те е раздразнило от мен ли е писано!
          Преди няколко вечери -DR направи същата грешка. Поправих го, няма проблеми.
          За мен този ник БОКО е олицетворение на АЛЕРГИЯ ОТ ПРОСТОТИЯ, ЛЪЖА, ВИСОКОМЕРИЕ И НЕТОЛЕРАНТНОСТ.
          ТАКА ЧЕ ДОБРЕ СИ ПОМИСЛИ ДРУГИЯ ПЪТ, КОГАТО СЕ ПОЯВЯ ДАЛИ КАКВО СТАВА НАОКОЛО!!!

supertrader, ЗА НАИВНИК ЛИ МЕ МИСЛИШ???
          СМЯТАШ, ЧЕ НЕ ЗНАМ СМИСЪЛЪТ НА ДУМАТА ИНТРИГАНТ И СЪМ Я ИЗПОЛЗВАЛ НЕУМЕСТНО???
          ЗАЩО ТАЗИ ЗЛОПАМЕТНОСТ, ДРУЖЕ???

ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ СЕ ПОТРУДИХ МНОГО УПОРИТО ЕДИН ДЕН ТУК ИЗ ФОРУМИТЕ. ОТ ТОЗИ ДЕН НАСАМ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ. НЕ СИ ТЕ СПОМНЯМ ВЪОБЩЕ ДА СЪМ ТЕ ВИДЯЛ В ТОЗИ ДЕН ДА РАБОТИШ ЗА ОБЩАТА КАУЗА. НИТО ДА СИ СИ МРЪДНАЛ ПРЪСТА ЗА ПРОМЯНА НА ЗАСТОЯЛИЯ ВЪЗДУХ, КОЙТО СЕ БЕШЕ НАСЪБРАЛ. КЪДЕ БЕШЕ В НЕГО ДЕН??? ДА БЕРЕШ ГЪБКИ В ГОРАТА ЛИ??? И сега чел-недочел ми пишеш един пост с правописни грешки, в който ме обвиняваш за пореден път незаслужено. КАТО ЦЯЛО МИСЛЯ, ЧЕ СИ УРАВНОВЕСЕН ЧОВЕК, НО ИМАШ ЧЕРТИ, КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДОПАДАТ. ПИТАМ ТЕ, ЗАЩО МИНЕ-НЕ МИНЕ НЯКОЙ МЕСЕЦ И ПАК С МЕН СЕ ЗАНИМАВАШ??? ЗА МЕН СИ ПРОСТО ЕДИН КОЛЕГА ОТ ФОРУМА И ТОЛКОВА. КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА? КАЖИ. ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ТЕ ЧУЯ, ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО ИМАШ НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ С НИКА БОКО, НО НЕ И С ЧОВЕКА, КОЙТО СТОИ ЗАД НЕГО.

ПОЗДРАВИ И ТИ ПОВТОРИХ 100 ПЪТИ. БЕЗ ЕДИНСТВО И ОБЩ ОТПОР КЪМ ПРОСТОТИЯТА, ЛЪЖАТА, ВИСОКОМЕРИЕТО И НЕТОЛЕРАНТНОСТТА НИТО ЕДНА ОБЩНОСТ НЯМА БЪДЕЩЕ.
          АЗ СЕ БОРЯ ВЕЧЕ НЕВЕДНЪЖ И НАДАЛИ ТОЧНО БОКО ТРЯБВА ДА УПРЕКВАШ ЗА БЕДИТЕ, КОИТО СИ ОПИСАЛ.
          ОПРЕДЕЛЕНО СИ СБЪРКАЛ ЧОВЕКА, КОЛЕГА И ПРИЯТЕЛЮ supertrader

Коментар

• е/д

Иво , не само на 4 ч. , на всяка графика се виждат едни и същи неща , само малките режат част от времето и ако не се вижда то ще е нещо с по голяма продължителност .Зареди си една 4-ка метатрейдер - демо от Алпари например има програма за очертаване на канали на самата платформа , опитай я!Пак ще гледаш и различни интервали графики , но ще видиш , че това за което говориш го има и на 30мин.
            D.Y.F-091066

Коментар

• е/д

на 4часова графика ми се мяркат 3 индианеца , които е наясно може да пробва отиграване

Коментар

• Пъшо и Боко

Сега четох назад форума , защото имах за затваряне позиция на пазара.Понеже да не злорадствате първо да ви информирам , че вече си я затворих яко на профит ама яко и колко не смея да кажа , за да не вземете да се пръснете от яд.Защото като , чета и видях че злобеете по адрес на колеги.Заради отношението Ви , мен специално сте ме лишили от възможността да чета , това което някои колеги пишеха тук и ми бе много интересно , от тях съм понаучил нещо а от вас нищо , поне така си мисля освен ако не пишете и с други никове.Петър дразни някои явно , но защо се дразнят от злоба , а защо и други ви дразнят?И не си позволявайте да се поставяте нависоко във Форекса , като големи разбирачи , защото постъпките ви са много ниски .
                D.Y.F-091066

Коментар

• E/$

Поредния успешен ден. Отивам на кино. На печелившите честито!!!
                  Работа и заплата?

Коментар

• E/$

nai nakraia i moito doide
                    poiavi se kra4eto na masi4kata ama kolko li dalgo 6e e

Коментар

• E/$

Ако кабела пробие 9062 става интересно

Коментар

• E/$

Бих казал, че ако затворим около текущото ниво или под него може другата седмица да чакаме най-малкото 1,2975 ако не и повече.

Кавалер, аз няколко пъти писах, че започвам да изграждам дългосрочна къса позиция пред вид лихвения диференциал, който се заформя. Очаквам обръщане на големия тренд в близкия месец-два. Ще я държа и ще добавям докато не получа силен шамар над 1,37. В такъв случай ще затворя с подобаваща загуба. Което обаче смятам, че е малко вероятно. Оттук нататък мисля, че ще се гони курс под 1,15(до средата на другата година).
                        Работа и заплата?

Коментар

• E/$

Незнам. Аз каквото изкарах днес, го изкарах с долара, предимно срещу паунда.
                          Нормално, след като напрактика цял ден доларът се търгуваше под вчерашния връх.
                          Сега нямам позиции, но не бих удължил.

Успех.

Коментар

• E/$

xxx - имах в предвид да се възползвате от корекцийката ;-)

Коментар

• E/$

Петър, Филаделфия да обърне Грийни?
                              Не че е невъзможно, но малко вероятно според мен.

Коментар

• GBP/JPY

За GBP/JPY дума няма да отварям.........че пак някой може да ми се разсърди - като че ли аз съм маркетмейкъра в този крос

Коментар

Working...
                                X