IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• wreme na borsite

Алф откъде имаш информацията за работното време на форекспазарите.На мен ми се струва чудно че американската сесия започва в 16:00 ч. Като знам каква активност се развива в 15:30 ч. ми се струва странно че американските банки не са активни тогава.

Коментар

• Bnight

ICQ си инсталирах , но много е досадно че ми се включва постоянно и го махнах , не го изучавах как се работи с него , защото онази програма я ползвам постоянно и съм и свикнал по подходяща е за тази работа , чрез датата се изпращат файлове на графики без проблем . А с 4-ката ще виждаш много повече неща в допълнение , и Марио е прав за котировките , защото тази седмица която мина за малко не си затворих на минус позиция - скалп на минус 12п , която си излезе и ми направи добра печалба и на другия ден не съм отварял заради това и се мъчих да си открия грешката.Подробно за 4-ката ще ти пратя мейл.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Bnight

supertrader идеята ще ти я покажа по точно виш на МТ4 седмичната с болинджър цената е в долния край на канала за това не ми се връзва. Ще ти начертая графиката ако ми остане време и ще ти я пратя по-принцип идеята ми е за надоло но не се връзва със седмичната.Supertrader даи едно ICQ. XXX аз имам едно наблюдение че в понеделник се повтаря движението от петък. Примерно ако в петък посоката е нагоре. То и в понеделник е нагоре като обикновено и гапа е в посока на тренд-а от петък на H1. Така обикновено отигравам понеделника идеят за токио ми харесва ще я пробвам успех. Марио от на алпари сайт-а се зарежда техният сървър.Но и той почива в събота и неделя а мен ми трябва тъкъв коидо да следи пазара и в събота и неделя. Успех на всички. И приятен weekend. Все пак не ми обръщаите внимание че искам да следя пазара и в събота и в неделя аз съм си маняк. Вие обаче почиваите.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Bnight

Ще ти изпратя малко инфо какво и ползвам на 4-ката , и как а идеята ти за невръзване на седмична , можеш ли да я начертаеш и ми я изпратиш , чрез онази програма.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Metatrader4

bnight,
            аз ползвам сървъра на MetaQuotes-demo излиза ми по подразбиране,защото си свалих МТ4 от тях.
            Ако си свалил от алпари,може би по подразбиране ще те кънектва към алпари.
            При мен работи нормално,разликата във времето е 1ч и алгоритъма не е така изгладен,като на СТС.
            Получава се разлика в свещите и хай и лоу,но за сметка на това инструментите за работа са отлични.
            Чертай си там,но се съобразявай и с платформата с която търгуваш.Може на МТ4 да видиш стойности,които да няма на работната платформа.
            Пример:за Е/$-на МТ4 нивото за вход беше 1.3018(релно излезе 1.3019),докато при СТС излезе 1.3021(това е средна цена-и като и прибавиш 2п=1.3023).
            Ето с какво трябва да се съобразяваш и да пресмяташ точно нивата.
            Очаквам и СТС да заработят с тази,добра според мен платформа.
            Поздрави и успех
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• bnight

кои индикатори да гледам.

Коментар

• bnight

Идеята е да си винаги в посоката на деня. Пусни си дневна графика и погледни дните, когато еврото/паунда/франка правят 150 пипсово напрактика еднопосочно движение. Ако например понеделник е такъв ден, цената няма какво да се мотае под Токио опън, когато Токио затваря, ако ще правим 150 пипса нагоре.
                Следва европейската сесия, когато се пробиват или локалния връх, или локалното дъно от азиатската сесия. Според мен това е времето да се заеме позициия. След като си позицията бъде заета е въпрос на личен стил дали към нея ще бъде добавяно и при какви условия или как и кога ще бъде прибирана печалбата и т.н.

Успех.

Коментар

• EUR/USD

И аз съм къс от 1.3057 пък ще видим...дано да не тръгне към 1.33 защото ще ми изгърми акаунта.

Коментар

• Metatrader4

Добро утро на всички. Вчера най-после си истеглих Метатрейдър4 и искам да питам някои от тук пишещите клоито го ползват знаят ли сървър за него които да работи цялата седмица в смисъл да следи и азиятците. Предварително благодаря. Richi и моята идея е подобна но седмичната графика не ми се връзва с картинката така че може да има и още много нагоре евентуално 1,33. Успех.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• късите E/$

moeto mnenie za ponedelnik i natataka
                      SELL ot tezi niva ve4e imame A i B valni ot vasxodia6tata 5 ca i vav momenta sme vav Csas razvita 1 i 2 valma i 1 ot 3 zavar6ak na C valna ia vigdam 1.2926 priblizitelnoako e normalna a ako e udaljena 1.2834 no imam 4uvstvoto 4e 6e e 1 variant i ot tam nagore no do tam da stigneme
                      molia za mnenia
                      mersi i uspe6na sedmica

Коментар

• късите

Добро утро.Какви са ти прогнозите за понеделник?
                        Чете ли изявлението на Грииспан?

Коментар

• късите

Dobro utro narode!
                          Poradi chto se sramish da se narechesh che si zagubil !

Nema se plashite... ima oshte pari za gubene!

Коментар

• късите

Подозирам ,че ще се опитат да ги сплашат в началото на идната седмица , преобладава тази настройка от това което чета , а сигурно има и къси със стопове за обиране , смятам да чакам да отиде в грешната посока и от там да хвана добро ниво за къси.А може и да не го хвана , редовно си ловя по 30-40 п от движения , които съм си набелязал и са 5 пъти по толкова , но на мен ми е навик вече.Успех и на скъсилите и на удължилите колеги!
                            D.Y.F-091066

Коментар

• wreme na borsite

Alf много благодаря наистина полезна и точна информация. Желая ти много приятен weekend. И много късмет другата седмица дано тази седмица ти е била ползотворна.

Коментар

• Aud

КОКО ще държиш ли късите австралийци през уикенда

Коментар

Working...
                                X