IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• USD/CAD

Канадското влакче леко потегли на север. Следваща удобна спирка за качване дъното на вълна 2 от 5-та.
      Заедно с него в едноседмичен отпуск излизат GBP EUR и CHF
      GL

Коментар

• Bnight

PPP, имам съмнения само съмнения за сега че леко в долара се обръща тренда така че позиции в долари ще са много силни.Успех с тия франкове. Varna 2 и аз скъсих от там сцел 1,2790 и стоп 1,3096 просто така ми се струва печеливша стратегия. Като начало в понеделник едно хубаво слизане до 1,2970 така го виждам аз.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Bnight

Е, не е чак толкова дългосрочно, като имаш в предвид че в дюкяна имам къси Швейцарци от 1.1550 от 17 Март И на тях обаче ще им дойде времето.
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Eur/Usd

Много крякам, но вчера вечерта си затворих културно позицийката от 1,3086 и 1,3105 на 1,3040. Сега отново скъсих от 1,3065, без стоп.
            Работа и заплата?

Коментар

• Позиции - Gbp/Jpy

PPP, поздравления за успешната търговия . Вярно малко дългосрочна се е получила но все пак.Дано търговията е била толкова усшешна и на другите тук писещи. Имам иде че другата седмица еврото рязко ще поефтине. Обаче за това сега искам да се оформи едно краткотраино трендче на едночасовата до затварянето. XXX, любопитна ми е твоята идея с токиската сесия би ли я обеснил по-подробно? Също бих искал да помоля някои да даде точните часове в българско време на отделните сесии. Предварително благодаря за отговорите. Дано за всички тук пишещи седмицата е положителна и има повече нарастващи сметки от колкото намаляващи. Приятен weekend на всички.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Позиции - Gbp/Jpy

Господа, днес затварям дюкяна по-рано от обикновенно, понеже затворих късите в тази двойка, които отворих на 4 Април. Разбивката е следната:
                100к къси от 203 + 50к къси от 204 + 100к къси от 205
                Затворени на 202.70 на + 390 пипса.
                Цялото удоволствие ми струваше почти $500 в swap, но определено си заслужаваше
                Успех на всички.
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Gbp/Jpy

Probi podkrepata, sledvasta cel 201.62.

Коментар

• GBP/USD

monitor, няма проблеми...все пак всеки сам си взима решение. аз автоматично отворих къс кабел с яко лотове и сега я затворих на +20п - доволно за днес.
                    успех и много профит.

Коментар

• КОКО

Не се заяждам.Просто те попитах и не беше нужно да ми пействаш целият трейд.

Коментар

• GBP/USD

JB прощавай ако съм те подвел както за входа така и за изхода в дългият кабел. Ти също не съжалявай , защото може в близките дни да не видим пак тези нива.

Коментар

• GBP/USD

е това е...както казах че няма да има 1.9170 и веднага опровержение

Коментар

• БОКО

Боко да се заяждаш ли искаш, не говоря с БОКО с точка но щом толкова държиш - да затворих ги отдавна и даже ги забравих.

360377 2005/04/12 22:16 buy 0.10 eurjpy 139.27 138.25 139.45 2005/04/18 10:24 139.45 0.00 2.12 16.70
                            360354 2005/04/12 22:01 buy 0.20 eurjpy 139.26 139.20 139.95 2005/04/18 14:00 139.55 0.00 4.23 53.96

Коментар

• GBP/USD

И хайде отворете дълъг кабел та накрая да тръгне надолу че ми писна да го чакам.

Коментар

• КОКО

Коко кажи какво направи с дългите евро/йени вчера?
                                Нали беше тръгнал да ги затваряш на 140.40?
                                Или ги държиш още?

Коментар

Working...
                                X