IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ~~~~~~~EUR/USD

Здравейте, Марияне майтап бе уйли нямам намерение да ви конкурирам, просто направих един приятелски бъзик. Наистина нямам намерение за такъв бизнес най-малкото защото пазара е малък - освен хората покрай ФБК тата само 100- на човека се занимаваме "само" с форекс, и даже се познаваме повечето лично. Имам идея разбира се за в бъдеще но пак няма да съм конкуренция защото ще пусна само на англииски с друга целева аудитория и без комерсиална цел, но ако искаш ще ти обясня на мейла.
    Хайде успех

Коментар

• ~~~~~~~EUR/USD

Здравейте, играчи на валутните пазари!

Умувах и аз за развитието на движението на EUR/USD и ето до къде стигнах: споделям виждането, че надолу , с късите в краткосрочен план е добре да се тръгне, въпреки че и резерви може да има човек , но не мисля, че имаме сигнали за обръщане на тренда.

Моите действия: ще потърся добрия вариант за излизане от дългите и скъсяване /така, по малко, може и до края на седмицата да отнесем позицията, кой да му каже на човек?/...

Успех на всички!

Коментар

• EUR/$

и според мене ще слизаме до 1,292/5 за да си заварши С

Коментар

• звездите ми го говорят

Марио разбира се че не фатално говоря за варианта при който стоповете на 1.2730 гърмят, а пробив на 1.2950 ще ни отведе в тази посока и ако.... но ще видим
          Успех

Коментар

• звездите ми го говорят

КОКО,
            не е фатално ако падне 1.2950.Ще направят един ход до 1.287x,който ще бъде провокиран от решение за повишаване на лихвата на 03.05.
            Ако се задържи в канала на 4ч-ще затвърди виждането ми за разширяващи се триъгълници или може би елмази във всички двойки.Редки но красиви фигури.
            Нека да видим как ще продължи движението.
            Поздрави и успех

Това за 1.8 ми изглежда мноооого несериозно.Може и да са прави,но лично аз не го приемам.
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• GGG

ГГГ сега видях графиката която си постнал в СТС за АУД, ако щеш вярвай но и аз това си мислех оня ден, скъсих с малко заради достигането на трендлиниите и на двата канала на дневна, но и аз мисля че ключът е в АУД.
              Успехи

Коментар

• звездите ми го говорят

БНГХТ радвам се че следиш Бизнесът и още повече коментарите на гре(упата на Владо, нищо лошо не казвам за тях но те това 1.8 лева за долар си го пеят, според мен министър Велчев доста по разумна цифра заложи в бюджета но както и да е. Не 1.2730 може да падне макар и трудно и по-важното ниво е 1.2650 а не 1.2730 късето има много купувачи и съответно много стопове за гърмене, идеята която споделих е отправена към вълнебройците за коментар, като нов вариант който изникна след това затваряне. Следи АУД в него е ключа ако пробие 50 бягай от всички възможни къси. Успех

Коментар

• звездите ми го говорят

KOKO днес незнам дали някой обърна внимание на бизнесът по БТВ но аз следях с интерес коментара на анализатора на Карол. И според мен имам идеята че 1,24 е леко трудно достижимо и може да стане само ако падне 1,2732 до тогава идеята ми за нагоре е открита. Още повече че на седмична имаме двойно дъно. Иначе за момента и аз съм къс но ми се струва леко глупаво като се замисля. Успех.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• звездите ми го говорят

Здравейте малки, големи и още по-големи момиченца и момченца. Сега към вълнебройците, аз съм си къс и лошо няма но за малко до около 1.2950-80 и после нагоре към 1.3350, всичко е ок и песни и танци на народите но на някое вълнобройче не му ли минава през вълните на главата че ако 1.2950 падне картината коренно се променя и отиваме към 1.2450.......Само тема за размисъл и успех

Коментар

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• tedi

намерих тази таблица,извадих от московското време 1 час и се получава ,че Ню-Йорк отваря в 15:00 наше време????

Коментар

• wreme na borsite

теди, активноста в 15:30 е от новини но попринцип новините които се обевяват спецялно в щатите излизат в последния един час преди отварянето. Това е направено заради фондовия им пазар които както знаеш е един от най-развитите в света. По повод фондовите пазари вчера гледах сайт-а на Карол за доходноста им от потрфелите за доверително управление. Интересна беше доходноста на Инвестиците в български предприятия сравнена с тази на американските акции. Разликата беше 10 пъти в полза на нашите акции това си го обеснявам с по-бързия ръзтеж на българскя капиталов пазар. Успех.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Bnight

Supertrader вчера нещо имах проблем с мейл-а.Днес ти писах. С четворката спокоино тези неща за разликата в пипсовете ми е ясна защото когато почнах с МТ3 пак беше същото в смисъл много зависи сървър с какъв спред ползваш. Ще видя някаде има ли сървер с 4 спред в еврото. Alf още веднъж благодаря за работното време на борсите. Аз този конспект лекции за форекс го имам но не съм се сетил да видя там просто . Желая успешна седмица на всички. Марио може да ти пиша тия дни. Много пипсове на всички тази седмица.

Коментар

• tedi

tedi,oтиди горе на " forex.start.bg",после на литература - Forex book Barakov (data.bg)

Коментар

• tedi

http://www.rack4.free.evro.net/fxtod...20Eiiniaeo%20%

Tedi, на този сайт можеш да изтеглиш "конспект лекции по FOREX" на български.От там е .

Коментар

Working...
                                X