Хехе Има нещо вярно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vankata89Здравейте нов съм във форъма имам една стратегия която бих искал да ви питам какво мислите за нея и защо не се използва.
Става въпрос за следното. Да предположим че се очакват важни фундаментални новини на пазара и веднага след изнасянето им дадена двойка ще поскъпне или поевтинее рязко. На Marketiva има интресна онция да се купи или продаде нещо ако достигне определени стойности незнам как е при др. брокери и та идеята ми е не може ли 1-2 мин преди изнасянето на тези новини аз да пусна една дълга и къса позиция с + - 15 пипса от сегашния курс и съотжетно то примерно мърда със +60 нагоре отваря дългата позиция и аз обирам примено +40.Вероятно
идеята ми е тъпа но все пак бих искал да зн какво мислите истинските експерти
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89Здравейте нов съм във форъма имам една стратегия която бих искал да ви питам какво мислите за нея и защо не се използва.
Става въпрос за следното. Да предположим че се очакват важни фундаментални новини на пазара и веднага след изнасянето им дадена двойка ще поскъпне или поевтинее рязко. На Marketiva има интресна онция да се купи или продаде нещо ако достигне определени стойности незнам как е при др. брокери и та идеята ми е не може ли 1-2 мин преди изнасянето на тези новини аз да пусна една дълга и къса позиция с + - 15 пипса от сегашния курс и съотжетно то примерно мърда със +60 нагоре отваря дългата позиция и аз обирам примено +40.Вероятно
идеята ми е тъпа но все пак бих искал да зн какво мислите истинските експертиhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
идеята ми е тъпа но все пак бих искал да зн какво мислите истинските експертиhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от seсorito.....Dobra ve4er na vsi4ki ...drugeski priveti ot dilinga v Trebi4......nqkoi da me sezira otnosno edna formaciq koqto ima v MN plan ?/$....Uspex i mnogo doxodna sedmica na vsi4ki
Да така е аз заради това преди време когато еврото беше горе отворих тема в един друг форум еврокапут да живее долара точно заради картуната на месечна
http://forexmasters.hit.bg/test01.png
Но има и един вариянт от около 2400 да се качи на 3350 преди спадаTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorzdraweite kolegi? poneje ot dosta wreme ne jiweia w bg imam nujda ot suwet.
triabwa mi info za bg-drujestwa za uprawlenie na smetki ..izobshto koe e nai -optimalnoto?
koko,brat ti mai do kolkoto se seshtam bachkash w sferata,pomagai!
Кажи какво точно те интерисува и ще ти дам контакти
Коментар
-
Първоначално изпратено от seсoritoПървоначално изпратено от seсorito.....Dobra ve4er na vsi4ki ...drugeski priveti ot dilinga v Trebi4......nqkoi da me sezira otnosno edna formaciq koqto ima v MN plan ?/$....Uspex i mnogo doxodna sedmica na vsi4ki
Да така е аз заради това преди време когато еврото беше горе отворих тема в един друг форум еврокапут да живее долара точно заради картуната на месечна
http://forexmasters.hit.bg/test01.png
Но има и един вариянт от около 2400 да се качи на 3350 преди спада
Коментар
-
идеята ми е тъпа но все пак бих искал да зн какво мислите истинските експерти
az manenie ne moga da ti dam samo moga da te pozdravq za izbora na broker edin ot mnogo malkoto koito ne kradat (grubo) pone taka 4eta v forumite na igra4i ot zapadna evropa i 6tatite ,,,,az rabotq s konkurenciqta no sa gore dolu ednakvi....edin savet ideqta ne e tapa no ako deistvitelno sega vliza6 vkupona igrai s malko i ne na vsqka cena brokera ti go pozvolqva znae6...vinagi stop loss i ti ako vigda6 4e ne6to kuca spri po4ini i ne se pritesnqvai za pazara.....no xaide te i drugite 6te te savetvat ...a i da znae6 tuk GURUTA NqMA i Soros gubi taka 4e edinstveniq guru si si ti ..Uspex ti pogelavam i mnogo uspe6na sedmicaTrade the News
Коментар
-
Здравейте нов съм във форъма имам една стратегия която бих искал да ви питам какво мислите за нея и защо не се използва.
идеята ми е тъпа но все пак бих искал да зн какво мислите истинските експертиhttp://www.proflashgame.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от seсorito.....Dobra ve4er na vsi4ki ...drugeski priveti ot dilinga v Trebi4......nqkoi da me sezira otnosno edna formaciq koqto ima v MN plan ?/$....Uspex i mnogo doxodna sedmica na vsi4kiTrade the News
Коментар
-
Хоската
Колега, аз се опитвам да разговарям с тебе, а ти говориш каквото ти падне. Нещо
като "Добър ден!". "Купих си нова шапка".
Ти може и да си изтъквал от какво се интересуваме във форекса и аз никога не
съм ти противоречал. Но когато аз казвам нещо, ти гледаш да противоречиш на всяка
цена.Защо? Никога не съм коментирал дали тези "моментни" съотношения имат или
нямат каквато и да е полза за трейдъра. Аз само казвам как се изчисляват курсовете.
Така ги изчислява не само всяка централна, но и обикновените търговски банки и
всяко обменно бюро по света. Най-малкото, заради непрекъснато пътуващите туристи,
които обменят една валута в друга. Та това е и една от причините да съществуват
кросовете. Не помня кой беше изтърсил един бисер /ти ли, някой друг ли, не ми се рови
назад сега/, че щом можело да се изчислява директно от мейджърите, за какво трябвало
да съществуват кросовете?! Ами ето за това - като отиде някой англичанин в Токио, да
знаят колко йени да му дадат за 1000 паунда. А щом пък съществуват кросовете защо
да не се търгуват? Ти какво, искаш да ти се обяснява така, като на дете от детската
градина? Съжалявам, че трябва да ти го кажа, но разговорите ми с всеки дувар са по-
ползвотворни и градивни.
А за съжаление АСТОРИЗАЦИЯТА на този форум никога няма да приключи.
Коментар
Коментар