IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко,тук във форума не е удобно да се пускат реални сигнали,защото трябва постоянно да обновяваш страницата,за да го прочетеш навреме.Затова предлагам да направим един чат канал в мирката ,някой от нас ще го регистрира и ще допускаме хора само от този форум например.Така ще се предпазим от разни идиоти,които щъкат в чата
    Така всеки може на секундата да си обявява поръчките и няма да има забавяне

Коментар

• Хоска това сериозно тш го казвам аз имам 700к къс паундшв от 1.2865 сега курса е 1.2566 но не съм го обявил, моля те тук да обявяваш цени по маркет прайс а не 30-40п след тях и после да казваш затворих на 0 като падне, между другото и аз още имам 3 дълги йени като теб ако си спомняш твоята и дори най-високата ми е от 116.70 но те са във мижави сметки и са по 20-30к Успех

Коментар

• da i az taka vikam vleim v nekoi kanal v mirc-ata
        http://www.proflashgame.com

Коментар

• За сигнали в реално време трябва да организираме една конферентна стая в някой от месинджърите,например в Yahoo messenger може да отворим такава стая и да я поддържаме,като там може всеки да си дава сигналите и входовете в реално врене.Ако сте навити можем да опитаме
          Всъщност най-просто и лесно е да направим една стая в mIRC

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
            Здравейте,при кабела ми удариха стопчето,та се оказах леко в ролята на спонсор (-30п),но имам нова добавка на 1.8390,стоп 1.8350,ха да видим този път кой кого ще цакне.
            При еврото засега всичко е чудесно,няма и намек за юг,а евройената си я знаем-нагоре към нови и нови върхове
            Браво би Хоска 8390 ама давай сигналите навреме не като се качат сумати и п защото когато написа че си дълъг от 90 цената беше ейей къде 8420 нагоре а иначе стопа ще падне със сигурност

Коментар

• Хиената в най-скоро време ще скъса синджира и ще хукне надолу по евробаира.

Коментар

• Здравейте,при кабела ми удариха стопчето,та се оказах леко в ролята на спонсор (-30п),но имам нова добавка на 1.8390,стоп 1.8350,ха да видим този път кой кого ще цакне.
                При еврото засега всичко е чудесно,няма и намек за юг,а евройената си я знаем-нагоре към нови и нови върхове

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Готово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.

Момчев, това от мене. Кажи си сега приказката.

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                    Първоначално изпратено от kritelin
                    Готово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.
                    http://www.imgspot.com/ ka4va6 tuka bez akaunti
                    Дава ми грешка някаква

Коментар

• E/Cable

sell 69.55 for 69.25

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                        Абе интересните тепърва ще дойдат.
                        Ami 6te vidim.Utre vse pak e non-business day za USA .

Коментар

• Абе интересните тепърва ще дойдат.
                          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Kade iz4eznahte be kolegi .Ima dosta interesni i kliu4ovi niva pri E/$,USD/C$,E/Cable i t.n.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                              Първоначално изпратено от SGG
                              Първоначално изпратено от 4x_technik
                              Ето започнаха да се появяват настроения за 1.29+++ ,значи е време след тези финтове вече да поемем надолу
                              ne sa nastroeniq a celi,celi ima kakto nagore taka i nadolu,otdelen vupros e posokata i koq 6te izbere6
                              ОК, аз също имам цели над 1.30, но смятам, че първо имаме малко работа надолу, затова и съм къс в момента.
                              i az mislq ,4e predi 1,30 6te sme nadolu,no ili ot tuka ili ot 1,2940-50
                              1,2950 ako padne mi izliza 1,3160-70

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG
                                Първоначално изпратено от 4x_technik
                                Ето започнаха да се появяват настроения за 1.29+++ ,значи е време след тези финтове вече да поемем надолу
                                ne sa nastroeniq a celi,celi ima kakto nagore taka i nadolu,otdelen vupros e posokata i koq 6te izbere6
                                ОК, аз също имам цели над 1.30, но смятам, че първо имаме малко работа надолу, затова и съм къс в момента.

Коментар

Working...
                                X