Първоначално изпратено от 4x_technik
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinГотово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinНека погледнем чичо Елиот.Ако погледнем дневна графика при евро/долар ще видим,че дъното около 1.2500 беше точно около 38,2 корекция на 3-тата вълна от 5-ца нагоре.Но да приемем,че това не е достатъчно доказателство.Свързваме върха на първа и върха на трета вълна и пускаме една успоредна на тази линия от дъното на втора вълна.По правило успоредната вълна от дъното на втора би трябвало да покаже точно дъното на 4-та вълна.Дамм ..получава се точно така.Нека погледнем и 3-та вълна по-отделно..тя изпълнява всички изисквания за една хубава 3-та вълна от 5-ца нагоре.Като умножим 1-ва вълна по 1,618 и погледнем дължината на 3-та виждаме,че се получават стойности близки до върха на 3-та вълна.
Сега очакваме вече една 5-та вълна до 1.3000,че защо не и по-нагоре.
Нека това не бъде предпоставка за търговия,а лично мнение ;-) готов съм за градивни критики
Готов си с критиката - начертай го и го сложи да го видим.Това от там спускаме, умножаваме - ала, бала.
Коментар
-
Нека погледнем чичо Елиот.Ако погледнем дневна графика при евро/долар ще видим,че дъното около 1.2500 беше точно около 38,2 корекция на 3-тата вълна от 5-ца нагоре.Но да приемем,че това не е достатъчно доказателство.Свързваме върха на първа и върха на трета вълна и пускаме една успоредна на тази линия от дъното на втора вълна.По правило успоредната вълна от дъното на втора би трябвало да покаже точно дъното на 4-та вълна.Дамм ..получава се точно така.Нека погледнем и 3-та вълна по-отделно..тя изпълнява всички изисквания за една хубава 3-та вълна от 5-ца нагоре.Като умножим 1-ва вълна по 1,618 и погледнем дължината на 3-та виждаме,че се получават стойности близки до върха на 3-та вълна.
Сега очакваме вече една 5-та вълна до 1.3000,че защо не и по-нагоре.
Нека това не бъде предпоставка за търговия,а лично мнение ;-) готов съм за градивни критики
Коментар
-
Първоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от PULЗдравейте, късите евра могат да се играят едва от 1.3080, преди това са обречени.
Успех ви желая!
Сега за интрадей игра, покупки от тези нива с добавка около 1.28 , стоп 1.2758 таргет 1.2920 мисля че ще излезе
Коментар
Коментар