Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Koko
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от dep-jA kakvo misli6 za Canadeca .Dnes spored men 6te se lakatu6im v 1.1085/90-1.1135/40
Коментар
-
Re: Koko
Първоначално изпратено от dep-jA kakvo misli6 za Canadeca .Dnes spored men 6te se lakatu6im v 1.1085/90-1.1135/40
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoКолега ДепЖ, аз затворих онзи тъп дълъг АУД, не мислиш ли че е време за 0.66 от тук, струва ми се че движението нагоре има завършен вид и трябва да си свършим работата долу на 66 което да е край на спада нещо такова ми се върти но не съм сигурен все още
Na tozi etam ima indikacii za short 74.50/55 buy 74.15/20 i t.n.
Коментар
-
Първоначално изпратено от veselinzlatanovПървоначално изпратено от kritelinГотово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.
Момчев, това от мене. Кажи си сега приказката.
Сега очакваме вече една 5-та вълна до 1.3000,че защо не и по-нагоре.
Нека това не бъде предпоставка за търговия,а лично мнение готов съм за градивни критики
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКоко,тук във форума не е удобно да се пускат реални сигнали,защото трябва постоянно да обновяваш страницата,за да го прочетеш навреме.Затова предлагам да направим един чат канал в мирката ,някой от нас ще го регистрира и ще допускаме хора само от този форум например.Така ще се предпазим от разни идиоти,които щъкат в чата
Така всеки може на секундата да си обявява поръчките и няма да има забавянеhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от SGGПървоначално изпратено от kritelinГотово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.
probvaj i tozi ama toj pri men v momenta ne otvarq:
http://www.imagefreehost.com/
Коментар
Коментар