IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Егати и скуката, когато хамериканците не работят.
    Taka e - не работи ли САЩ, няма спекула. Аз вчера успях в движение да затворя позицията си от 1.2814 ср. на 1.2783 и днес ще има пари. Ще почивам. Успех, ако имате желание за търговия.

Коментар

• Егати и скуката, когато хамериканците не работят.

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от koko
        Първоначално изпратено от dep-j
        A kakvo misli6 za Canadeca .Dnes spored men 6te se lakatu6im v 1.1085/90-1.1135/40
        Днес мисля че също ще е измислен ден в доста тесен рейндж, утре ще стане интересно, канадеца какво да ти кажа аз там затворих добавката си оня ден и нямам още индикации за ъп, но там чакам 1.14-1.15 по принцип, ауд ми е интересен в момента защото този пробив на канала ъп ми се струва фалшив, цената го направи без осцилаторите самичка незнам имам предчувствие че ще видим 66 но да видим
        Da ima naistina ne6to "gnilo v Denmark" .Spored men kliu4oviqt moment e test na 74.90/05 .

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от dep-j
          A kakvo misli6 za Canadeca .Dnes spored men 6te se lakatu6im v 1.1085/90-1.1135/40
          Днес мисля че също ще е измислен ден в доста тесен рейндж, утре ще стане интересно, канадеца какво да ти кажа аз там затворих добавката си оня ден и нямам още индикации за ъп, но там чакам 1.14-1.15 по принцип, ауд ми е интересен в момента защото този пробив на канала ъп ми се струва фалшив, цената го направи без осцилаторите самичка незнам имам предчувствие че ще видим 66 но да видим

Коментар

• Koko

Коментар

• А това за " Live " хаесва ли ви ? www.fxmio.info

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Колега ДепЖ, аз затворих онзи тъп дълъг АУД, не мислиш ли че е време за 0.66 от тук, струва ми се че движението нагоре има завършен вид и трябва да си свършим работата долу на 66 което да е край на спада нещо такова ми се върти но не съм сигурен все още
                I az zatvorih moite ,no ne6to mi se struva 4e celite sa za kam nad 75.Razbira se parvo trqbva da preodoleem silno res.74.55/65 i nai ve4e 74.95 (koeto edva li 6te stane dnes) .Ina4e i na men ne mi se vqrva 4e 6te testvame pak 78 (vapreki 4e ima prognozi i za nad 0.8000).Nastroen sam (podobno na teb za sell ,no ne to4no ot tuk. 6to se otnasq do 0.66 ne moga da kazha sas sigurnost ,no mislq 4e dosta trudno 6te probiem 69.40 and 67.70/80,no pak ako tova stane edva li 0.66 shte ni spre .
                Na tozi etam ima indikacii za short 74.50/55 buy 74.15/20 i t.n.

Коментар

• Колега Кр, това броене ми изглежда малко вероятно, неговоря за целите които цитираш а за означенията, доста импулсно се движеше, както и да е аз не твърдя че съм спец, но в слечая съм привърженик на буквените АВС.....

Коментар

• Колега ДепЖ, аз затворих онзи тъп дълъг АУД, не мислиш ли че е време за 0.66 от тук, струва ми се че движението нагоре има завършен вид и трябва да си свършим работата долу на 66 което да е край на спада нещо такова ми се върти но не съм сигурен все още

Коментар

• Първоначално изпратено от veselinzlatanov
                      Първоначално изпратено от kritelin
                      Готово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.

Момчев, това от мене. Кажи си сега приказката.

Нека погледнем чичо Елиот.Ако погледнем дневна графика при евро/долар ще видим,че дъното около 1.2500 беше точно около 38,2 корекция на 3-тата вълна от 5-ца нагоре.Но да приемем,че това не е достатъчно доказателство.Свързваме върха на първа и върха на трета вълна и пускаме една успоредна на тази линия от дъното на втора вълна.По правило успоредната вълна от дъното на втора би трябвало да покаже точно дъното на 4-та вълна.Дамм ..получава се точно така.Нека погледнем и 3-та вълна по-отделно..тя изпълнява всички изисквания за една хубава 3-та вълна от 5-ца нагоре.Като умножим 1-ва вълна по 1,618 и погледнем дължината на 3-та виждаме,че се получават стойности близки до върха на 3-та вълна.
                      Сега очакваме вече една 5-та вълна до 1.3000,че защо не и по-нагоре.
                      Нека това не бъде предпоставка за търговия,а лично мнение готов съм за градивни критики

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
                        Коко,тук във форума не е удобно да се пускат реални сигнали,защото трябва постоянно да обновяваш страницата,за да го прочетеш навреме.Затова предлагам да направим един чат канал в мирката ,някой от нас ще го регистрира и ще допускаме хора само от този форум например.Така ще се предпазим от разни идиоти,които щъкат в чата
                        Така всеки може на секундата да си обявява поръчките и няма да има забавяне
                        То и в момента има канал в mirc в мрежата на UNIBG каналът е #fx.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                          Първоначално изпратено от SGG
                          Първоначално изпратено от kritelin
                          Готово е само да го пратя на някой искам да го постне,че не ми се занимава сега да си правя акаунт za free web.Да ми даде някой,който има готов icq,skype,mail и ще му го пратя.
                          http://www.imgspot.com/ ka4va6 tuka bez akaunti
                          Дава ми грешка някаква
                          sega probvah pri mene otvarq
                          probvaj i tozi ama toj pri men v momenta ne otvarq:
                          http://www.imagefreehost.com/

Коментар

• Е хайде успех аз отивам да поспя имах доста голяма добавка в еврото на 17 и и сложих 0 стоп на гтоляма част от нея, честно казано още един визит на върхът ще ме изкефи отново но това е дълга тема евройена ми се държи страхотно но там съм с малко както и да е успех

Коментар

• Нямя начин,трябва да дебна ,за да изкарам нещо от йените,играя три двойки там

Коментар

• Хоска ти ми се издигна в очите, хехе, не спиш значи си от нашата партия, зарежи сигналите те нямат смисъл вземи и научи някой на нещо което знаеш, аз се опитвам също да правя това хехе ама те не знаят като колко лошо става после, както и да е.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X