IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• usd/cad

Е преди евентуално да падне 1.09 вече ще съм се отървал от тая позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от 4x_technik
      Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от dep-j
      long usd/cad 1.1106
      .....cel 1.1125
      ХеХе това ме изкефи

Много внимавайте с канадеца на косъм е да се изсипе, там нещо ми мирише няма никакъв сигнал за дълга напротив дори има за къса, ход нагоре има но му е рано да се каже
      Няма страшно, системата ми при канадеца е бай он дийпс

Много внимавай графиката на 2ч се е побъркала и крещи че 1.090 падне ли сме с цел 0.90. А дано сме бай он дииииипззззззззз
      No pak kakvo 6te stane ako 109 ne padne (koeto e po-veroqtno).Otivame togava na na6ata igra ...........1.14.....1.15.....1.175.....1.18......t ick tack tick tack

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
        Първоначално изпратено от koko
        long usd/cad 1.1106
        .....cel 1.1125
        ХеХе това ме изкефи

Много внимавайте с канадеца на косъм е да се изсипе, там нещо ми мирише няма никакъв сигнал за дълга напротив дори има за къса, ход нагоре има но му е рано да се каже

Много внимавай графиката на 2ч се е побъркала и крещи че 1.090 падне ли сме с цел 0.90. А дано сме бай он дииииипззззззззз

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          long usd/cad 1.1106
          .....cel 1.1125
          ХеХе това ме изкефи

Коментар

• Първоначално изпратено от fxmio
            А това за " Live " хаесва ли ви ? www.fxmio.info
            Какъв интернет иска това,не може да ми отвори графиките?

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
              long usd/cad 1.1106
              .....cel 1.1125
              ХеХе това ме изкефи

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                Колеги Петрола и газта не мърдат на моите графики да не би да не се търгуват тези дни,някой ако ги следи би ли казал кво става?
                $tambeto USCRUDEOIL AUG 06 padna do dolnata granica na kanala na 1h 73.50

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                  long usd/cad 1.1106
                  .....cel 1.1125
                  именно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                    long usd/cad 1.1106
                    .....cel 1.1125

Коментар

• long usd/cad 1.1106

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                        Здравейте на всички.Коко спомена нещо за паунд/швейцарец че имаш къса,излезе ли от нея или ако не си къде ти е лимита?

http://forexmasters.hit.bg/gbpchf.gif

Коментар

• Колеги Петрола и газта не мърдат на моите графики да не би да не се търгуват тези дни,някой ако ги следи би ли казал кво става?

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                            Тези нива на Е?Д според мен удоволетворяват и ФЕД и ЕЦБ. Да не говорим че направо ги подозирам че изнасят фалшиви данни за да регулират пазара. Не може при такива силни фигури предните две седмици за долара, сега да кажат абе икономиката забавя момент. А ЕЦБ от момент в който не мислеха за по нататъчно повишение на лихвите, сега да сменят тона на 180градуса. Според мене най безболезнени са нивата 1.27 -1.28 и май са доволни всичките.
                            maj 6te sa dovolni na range 1.20 1.30

Коментар

• Здравейте на всички.Коко спомена нещо за паунд/швейцарец че имаш къса,излезе ли от нея или ако не си къде ти е лимита?

Коментар

• Тези нива на Е?Д според мен удоволетворяват и ФЕД и ЕЦБ. Да не говорим че направо ги подозирам че изнасят фалшиви данни за да регулират пазара. Не може при такива силни фигури предните две седмици за долара, сега да кажат абе икономиката забавя момент. А ЕЦБ от момент в който не мислеха за по нататъчно повишение на лихвите, сега да сменят тона на 180градуса. Според мене най безболезнени са нивата 1.27 -1.28 и май са доволни всичките.
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X