IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Daylight
    Сега е момента да направим дискусията, защото утре вече ще има едни по доволни а едни не толкова. Така е на борсата. Та утре сигурно само на половината ще им се говори за позициите си.
    Дейлайт аз съм къс стоп на 1.2837 средна цена 1.2791, нямам стоп но имам хедж там де което е същото риска ми е 0.6%. Това е за протокола а реално имам един куп позиции така че ми е трудно да преценя какво ще рече ако стопа ми падне защото незнам къде ще са хиени миени кадове и прочие но със сигурност няма да е добре а напротив загубата ми по груби сметки ще е някъде тройно по-голяма от колкото ако беше само тая позиция

Коментар

• Масагор изпратих ти една система на един колега която и аз ползвам но тя е комбинация, подсети ме в уйкенда защото на този комп нямам файловете и ще обсъдим нещата

Коментар

• Сега е момента да направим дискусията, защото утре вече ще има едни по доволни а едни не толкова. Така е на борсата. Та утре сигурно само на половината ще им се говори за позициите си.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
          Колеги нещо май не сте много ентусиазирани за това предложение ?

Брат, лично моето мнение е, че в момента е неработен ден /в САЩ/ и момента за това, което казваш не е подходящ. Иначе е с добра умисъл инициативата ти. По принцип, ако си забелязал, когато има новини или пазара е в разгара си много хора споделят мнението си и повечето време се говори само за тази двойка. Аз съм аут от пазара. Успех

Коментар

• Колеги нещо май не сте много ентусиазирани за това предложение ?

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
              zdraweite kolegi...niakoi ot was da polzwa Andrew's Pitchfork ili da e zapoznat s tehnikata?? ....shte sum blagodaren ako preporuchate neshto po temata ili da izkajete mnenie dali si struwa usilieto da se zadulbochawa chowek w Andrew's Pitchfork
              Uspehi!

Аз съм му голям фен какво те интерисува, дай ми мейл като лс ще ти пратя някой и друг файл

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Опс сори на графика 1064 значи 1068 стоп 1.086 цел 1.14

Алооо, публиката и участниците, я вижте какво става при CAD/JPY. Тук ми мирише за яко пикиране... Мнения?

Коментар

• За мене ще е интересно, а предполагам за повечето тук да направим една анкета като всеки сподели свойто виждане и позициите си за Е?Д в момента. Като ще моля всеки да пише за позициите които са на реална сметка ! :

Колко от вас са дълги или къси в Е?Д ?
                  Какви цели имате и за какво време смятат че ще се постигнат целите? И каква политика за стоп лост имат каква ви е стратегията ако пазара тръгне срещу вас?

Аз имам къса Е/Д от 1.2782 отворена на 30.06 в 21 часа. Краткосрочна цел: 1.2720, 1.2680, Време за достигане на целта до края на седмицата. Без стоп съм, т. е. ако пазара тръгне срещу мене ще направя добавка при подходящи сигнали.

Коментар

• zdraweite kolegi...niakoi ot was da polzwa Andrew's Pitchfork ili da e zapoznat s tehnikata?? ....shte sum blagodaren ako preporuchate neshto po temata ili da izkajete mnenie dali si struwa usilieto da se zadulbochawa chowek w Andrew's Pitchfork
                    Uspehi!
                    Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Значи има надежда за тая позиция ,иначе по принцип аз играя по-краткосрочно, цел 1.1170

Коментар

• Опс сори на графика 1064 значи 1068 стоп 1.086 цел 1.14

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                          пак добавка на 1.1066, стопа го мисля някъде под 1.1030
                          И аз купих 1.1064

Коментар

• пак добавка на 1.1066, стопа го мисля някъде под 1.1030

Коментар

• Рано е още но щом си решил, тоя път ви предупредих навреме, поне ме чуйте ако 1.090 падне беш със 100км в час

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                                long usd/cad 1.1106
                                добавка на 1.1082

Коментар

Working...
                                X