Първоначално изпратено от Daylight
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от DaylightКолеги нещо май не сте много ентусиазирани за това предложение ?
Брат, лично моето мнение е, че в момента е неработен ден /в САЩ/ и момента за това, което казваш не е подходящ. Иначе е с добра умисъл инициативата ти. По принцип, ако си забелязал, когато има новини или пазара е в разгара си много хора споделят мнението си и повечето време се говори само за тази двойка. Аз съм аут от пазара. Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagorzdraweite kolegi...niakoi ot was da polzwa Andrew's Pitchfork ili da e zapoznat s tehnikata?? ....shte sum blagodaren ako preporuchate neshto po temata ili da izkajete mnenie dali si struwa usilieto da se zadulbochawa chowek w Andrew's Pitchfork
Uspehi!
Аз съм му голям фен какво те интерисува, дай ми мейл като лс ще ти пратя някой и друг файл
Коментар
-
За мене ще е интересно, а предполагам за повечето тук да направим една анкета като всеки сподели свойто виждане и позициите си за Е?Д в момента. Като ще моля всеки да пише за позициите които са на реална сметка ! :
Колко от вас са дълги или къси в Е?Д ?
Какви цели имате и за какво време смятат че ще се постигнат целите? И каква политика за стоп лост имат каква ви е стратегията ако пазара тръгне срещу вас?
Аз имам къса Е/Д от 1.2782 отворена на 30.06 в 21 часа. Краткосрочна цел: 1.2720, 1.2680, Време за достигане на целта до края на седмицата. Без стоп съм, т. е. ако пазара тръгне срещу мене ще направя добавка при подходящи сигнали.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
zdraweite kolegi...niakoi ot was da polzwa Andrew's Pitchfork ili da e zapoznat s tehnikata?? ....shte sum blagodaren ako preporuchate neshto po temata ili da izkajete mnenie dali si struwa usilieto da se zadulbochawa chowek w Andrew's Pitchfork
Uspehi!Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
Коментар