Колеги,тук никой не иска да бъде гуру,просто тези ,които имат повече опит и чувстват,че познават добре накой аспект на форекса се опитват да изложат и демонстрират знанията си.А останалите трябва да си вадят съответните поуки,да черпят идеи и да ги прилагат творчески в изграждане на собствена печеливша тактика.Аз специално най-уверено се чувствам с евройена и се опитвам да ви демонстрирам моята тактика там,но това не значи,че трябва да я прилагате механично,просто вземете това,което ви изглежда удачно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Georgiseсorito, никога, ама никокога не се влияй от чужди анализи и прогнози!! Просто не ги чети! Аз играя така. Че ако има кого да псувам след туй, нека да съм АЗ. 50/50 прогнозите са север/юг. Какво да коментирам?
toq bog onq guro i deto kazva6 posle i da psuva6 na nqkoi mu dreme 4e si izpil vodica a toi raboti s privle4eni perdon zavle4eni sredstva na klientite sedisi tam i taka....ot mnogo otdavna ne slu6am nikoi ...spored men vseki si ima nqkakav manier na rabota vigdane za pazara i nqma nugda da se slu6a toq ili onq guru....a to i Soros ponqkoga pie edna studena ta kvo ostava za nas...Uspex ti gelaqTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiКоко, два дена не съм играл, и веднага ми е клъвнало един стоп на 2761/+10 пипа/. Сега се прибирам, и още не съм анализерал нищо. Нямам идея за следващите дни! В такава ситуациия итрая две насрешни, лимитилани с по 12-15 пипа, и утре сутрин ще анализирам пазара. Я камилата, я камиларя!! Ако имаш идея, пошепни! Страшно съм натоварен с други щуротии, и буквално нямам време за по далновидна политика по въроса. Със здраве!
....az da te podkrepq napravo mi stava lo6o brat ..imam edin 6ef tapiq GSM zvani i pak zvani i xaide na tam xaide neznam kade si i ponqgoga napravo ispadam s toq v depresiq ...posle pravi pozicii analizi facti komentari kakto kazva6e g-n Bu4arov awe mani mani....i na6ta ne e lesna...Ne se stresirai 4e taka samo gre6ki nali znae6 i verno sas zdrave..Kasmet....Xoska mersi tuka pravq nqkoq parica ot ?/YEN Thank sTrade the News
Коментар
-
Коко, два дена не съм играл, и веднага ми е клъвнало един стоп на 2761/+10 пипа/. Сега се прибирам, и още не съм анализерал нищо. Нямам идея за следващите дни! В такава ситуациия итрая две насрешни, лимитилани с по 12-15 пипа, и утре сутрин ще анализирам пазара. Я камилата, я камиларя!! Ако имаш идея, пошепни! Страшно съм натоварен с други щуротии, и буквално нямам време за по далновидна политика по въроса. Със здраве!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСъвсем грубо ако 1.2837 бъде достигнато аз ще загубя 1.3% от капитала си, ако обаче 1.2660 бъде достигнато ще бъда по-богат с около 2% защото ще затворя само 30% и следващите ми цели ще са около 1.2330 първо после 1.22 но има голям шанс да удължа от 2600 оставяйки късите да висят незнам пазара ще покаже
Коментар
-
Хоска един от колегите ми тук в офиса - Дечката, между другото преди малко купи евройена от същото ниво като теб и аз го гоня с една бухалка да го тупам по главата, и той мисли като теб и има ТП на 147.40 със стоп на 145.85 за мен разбира се това е най-голямата възможна гтлупост но ще покаже пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКолеги,ето ви сигнал за eurjpy в реално време: в момента цената e около 146.60,това е добро ниво за дълга със стоп 146.20,тейкпрофит по желание
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКолеги,ето ви сигнал за eurjpy в реално време: в момента цената e около 146.60,това е добро ниво за дълга със стоп 146.20,тейкпрофит по желаниеTrade the News
Коментар
-
Съвсем грубо ако 1.2837 бъде достигнато аз ще загубя 1.3% от капитала си, ако обаче 1.2660 бъде достигнато ще бъда по-богат с около 2% защото ще затворя само 30% и следващите ми цели ще са около 1.2330 първо после 1.22 но има голям шанс да удължа от 2600 оставяйки късите да висят незнам пазара ще покаже
Коментар
Коментар