Dobro utro na vsi4ki.Koko kakva ti e viziqta za CAD.Mislq 4e izpalnihme nai-kratkosro4nite celi za down .1.1025/44 izdarzha za sega.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DaylightПървоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от DaylightАбе тия малоумници Корейците са изтреляли 10 ракети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitak1969Първоначално изпратено от DaylightАбе тия малоумници Корейците са изтреляли 10 ракети.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Браво сеньорито,радвам се ,че си разбрал как се правят благи парички от евройената,продължавай в същия дух.
В момента евройената е около 147.25.Когато стигнем 147.50/60 добре ще е да затворим добавките си,за да си гарантираме поредните 100п профит,след което ще чакаме да върне донякъде,за да натоварим дългите отново за цели над 148+
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХоскатаКолеги,тук никой не иска да бъде гуру,просто тези ,които имат повече опит и чувстват,че познават добре накой аспект на форекса се опитват да изложат и демонстрират знанията си.А останалите трябва да си вадят съответните поуки,да черпят идеи и да ги прилагат творчески в изграждане на собствена печеливша тактика.Аз специално най-уверено се чувствам с евройена и се опитвам да ви демонстрирам моята тактика там,но това не значи,че трябва да я прилагате механично,просто вземете това,което ви изглежда удачно
,,,a we Xoska ne si me razbral az ne viziram nikogo ot foruma 4estno ti kazvam....stava6e vapros mislq 4e v nedelq se komentira6e...onaq banka neznam si koi fond ...razbira6 li me i adi up ?/YEN madre mia ..a otnosno tova 4e tezi koito imat pove4e opit trqbva da kazvat na drugite kak da pazqt pari4kata si MNOGO PRAV za6toto navremeto nikoi ni6to ne kazva6e i ima6e plqs plqs i po telefonite (6toto nqma6e o6te forumi na BG) kam 3-4-h sutrinta samo se 4uva6e edno tixo psuvane i da mu ...otide stopa a we za krai mamka im ..i ot sorta......aide bratq uspex az ponapravix nqkoq para i go lqgam 4e utre sam na rabota Uspex na vsi4kiTrade the News
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiКоко, два дена не съм играл, и веднага ми е клъвнало един стоп на 2761/+10 пипа/. Сега се прибирам, и още не съм анализерал нищо. Нямам идея за следващите дни! В такава ситуациия итрая две насрешни, лимитилани с по 12-15 пипа, и утре сутрин ще анализирам пазара. Я камилата, я камиларя!! Ако имаш идея, пошепни! Страшно съм натоварен с други щуротии, и буквално нямам време за по далновидна политика по въроса. Със здраве!
Коментар
Коментар