If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма никакво заяждане, а само уточнение, защото използваното от Коко е доста... хммм, нестандартна мерна единица за реализирана печалба. Ако трябва да дам пример за заяждане бих попитал - защо Коко казва колко му е резултата само, когато е на печалба и нито веднъж не съм го видял да пише колко пипа е загубил когато е на загуба? Може би рядко чета форума, но това е което ми е направило впечатление... факт!
Zdraveite kolegi, chestito na spechelilite. )))))))))))))))) .
Tuka pusnah edin material na ruski, za divergenciite. Lichno na men mi beshe super polezen predi vreme, kogati si razrabotvah sistemata. Dano pomogne i na niakoi ot vas.
Коко ти казва че е имал 19 позици и като сложиш 8-9 обратни долугоре идва под 50-
не е невъзможно затова че не се заяждай с него аз съм на +343,като имаш впредвид че имам загуби
-250 -общо около 600
Koko ne se zaqjdam ) prosto 10 figuri mi se vidqt ne6to neveroqtno )na men celta mi e 10 figuri na godina i ako ti gi pravi6 za den 6apka ti svalqm))kato i da e)uspeh ti jelaq )
...ние за основния тренд много сме си говорили и за това колко му трябва , за да обърне, но ако продължи с това темпо /само на теория е възможно!/, ... ;-))) ..., тогава много по- малко време от месеци ще му е нужно...
1000 пипа, хе хе хе
Да живей, живей труда, хе хе хе
И аз съм днес "само" с 2000 пипа, ей тъй за дискотечни, хе хе хе
Скъсах се да не го познавм и да борА тренда, ама накрая си заслужаваше.
Ще има и за дискотека и за разходка до Тибет))))))))))))))))))))
Рицарю, много добро виждане. Вярвай си малко повече на анализите. Успех!
Коментар