IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ед

Еврото ще търси някъде 1.2100-20 където е добро ниво за дълга

Коментар

• nass

Няма никакво заяждане, а само уточнение, защото използваното от Коко е доста... хммм, нестандартна мерна единица за реализирана печалба. Ако трябва да дам пример за заяждане бих попитал - защо Коко казва колко му е резултата само, когато е на печалба и нито веднъж не съм го видял да пише колко пипа е загубил когато е на загуба? Може би рядко чета форума, но това е което ми е направило впечатление... факт!

Коментар

• Teoria

Zdraveite kolegi, chestito na spechelilite. )))))))))))))))) .

Tuka pusnah edin material na ruski, za divergenciite. Lichno na men mi beshe super polezen predi vreme, kogati si razrabotvah sistemata. Dano pomogne i na niakoi ot vas.

Pozdravi

Коментар

• Facts

Коко ти казва че е имал 19 позици и като сложиш 8-9 обратни долугоре идва под 50-
          не е невъзможно затова че не се заяждай с него аз съм на +343,като имаш впредвид че имам загуби
          -250 -общо около 600

успех на всички!

Коментар

• Коко

Да това имам в предвид

Коментар

• Коментар

• Коко

Коко, явно имаш пред вид, че ако направиш една фигура на позиция от 10 лота ги броиш 10 фигури (1000 пипа) печалба! Така ли е?

Коментар

• koko- e dol

сега сигурно 15-16 часа ситна ръченица през 20-30пипа.

Коментар

• Коко

Говоря тотал от поръчки, но това няма значение приемам това което казваш за уместно

Коментар

• Коко

Koko ne se zaqjdam ) prosto 10 figuri mi se vidqt ne6to neveroqtno )na men celta mi e 10 figuri na godina i ako ti gi pravi6 za den 6apka ti svalqm))kato i da e)uspeh ti jelaq )
                      Ремонти
                      Форум за ремонти

Коментар

• Коко

Продажба евро лира 6985 стоп 7010 цел отворена

Коментар

• GBP/USD

...ние за основния тренд много сме си говорили и за това колко му трябва , за да обърне, но ако продължи с това темпо /само на теория е възможно!/, ... ;-))) ..., тогава много по- малко време от месеци ще му е нужно...

Коментар

• Коко

piwo благодаря старая се ама сутринта ме перна през пръстите една къса от 1.2060 и не смеех да играя следобеда
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

1000 пипа, хе хе хе
                              Да живей, живей труда, хе хе хе
                              И аз съм днес "само" с 2000 пипа, ей тъй за дискотечни, хе хе хе
                              Скъсах се да не го познавм и да борА тренда, ама накрая си заслужаваше.
                              Ще има и за дискотека и за разходка до Тибет))))))))))))))))))))

Рицарю, много добро виждане. Вярвай си малко повече на анализите. Успех!

Коментар

• Коко

Koko stiga de )) posmali malko ))10 figiri)))
                                Ремонти
                                Форум за ремонти

Коментар

Working...
                                X