IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко

Трябва ни корекция до към 40 и после сме за 2280 ама множко нещо за днес цената не ми се връзва с времето, ганн ще се обърне в гроба

Коментар

• Коко

iav късмет ти желая. Въпреки че сме в противоположни посоки. Дано си изкараш позицията.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Коко

и извинявай ама 2 фигури вече е прекалено :/

Коментар

• GBP/USD

bezimen ne burzai mai e samo obir na stopove ili iskat da vdignat malko predi vdiganeto na lihvata.taka ili ina4e niva ot 1,18 6te vidim
          Ремонти
          Форум за ремонти

Коментар

• Коко

стопа е на 1,2204 - няма да го правим на въпрос за 80 долара я
            след речта прибрах 44 долара така че да сме в играта )

Коментар

• koko- e dol

1.2070-2080

Коментар

• Коко

Днес съм на над 1000п профит общо но ми се разгони фамилията и имах поедно време 19поръчки и обратни и прочие

Коментар

• Коко

iav колко 30 пипса се опитваш да хванеш от нея със стоп за загуба ??? Защото ако не си забелязал КОКО уместно отбеляза че 1.2160 е сериозна съпротива а начина по които я подминахме говори само едно някои иска скъпо евро и то доста по възможност до края на седмицата Успех все пак колега.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• GBP/USD

"къснио" да се чете "късно"

Коментар

• Коко

може и да се опикая но двойна къса от 1,2164

Коментар

• GBP/USD

По - къснио ще чета какво ми пишете, по обясними причини, но си записах ново правило №1 в моята стратегия:

КОГАТО СЪМ НАЙ- СИГУРЕН, ЧЕ ДЪНОТО НЕ СЕ ВИЖДА, ТОВА ОЗНАЧАВА..., ЧЕ СЪМ СТЪПИЛ НА НЕГО!!!

;-))))

Коментар

• Коко

Включиха се прекалено много дълги позиции в кабели и това дръпна еврото заедно с него. Освен това при франка картинката е същата а и японците защитиха 113 нивото изобщо яко се отстреля от сериозните съпротиви. Успех нагоре колеги аз си махнах ордер-а от 1.21 и сега ме е много яд

Коментар

• Коко

e ve4e ne e istina )kva q srabotiha ne mi e qsno.nqkoi ako moje da kaje na kvo se duljiblagodarq predvaritelno
                            Ремонти
                            Форум за ремонти

Коментар

• Коко

Колеги осетихте ли утре как ще праснем 1.2280 ???

Коментар

• USD/CHF

Сериозна корекция се получи - не мога да насмогна да добавям

Коментар

Working...
                                X