IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• USD/CAD

niakoi ima li si na predstava,za6to samo CAD ne uspia da si varne poziziite spriamo USD?

Коментар

• koko

Коко, нека не навлизаме в подробности като това през коя година ФБК105 спряха да търгуват и каква е разликата между Ройтерс терминал и Ройтерс информационен сервиз. Ако не си искрен си е за твоя сметка. Въпросът ми е, кога започна да търгуваш на форекс пазара, а не през коя година си чул за това нещо.

Коментар

• koko

Активно от малко под 3г, съжалявам няма да съм толкова хиперактивен. Със форекс се запознах реално 2000г, тогава взех под наем офиса на една ФБК105 имаше ройтерс терминал и прочие и това възбуди любопитството ми. ОК преставам

Коментар

• koko

Не смятам, че коко има нужда от адвокати. Не смятам, че задавам някакви невъзпитани въпроси. Смятам, че когато някой е хипер активен в един форум седмици и месеци наред е редно да ни каже нещо повече за себе си. Например, от колко време търгува на форекс пазара? Това е възможно най-елементарния въпрос!

Коментар

• koko

iav за сега позицииката ти е добра и преместването на стоп-а на плюс е най-доброто решение за спокоен сън но и само 11 пипса загуба са си добро решение колкото за изхода това си определяш сам честно казано на мен ще ми е най-конфортно еврото утре да е над 1.22 и със сигурност ще се чувствам кофти под 1.2120 но все пак играта си е твоя радвам се че си оцелил хубав вход и успя да осетисш че пробивът беше фалшив. Успех при японците че са коварни това е от мен за тази вечер лека нощ на всички. КОКО поздравления за профит-а този път наистина беше красиво отиграване. Може да се обадиш в неделя да почерпиш Знаеш каде да ме намериш. GGG сутринта направи много красив анализ ако не се лъжа точно най-ниското ниво в него беше 1.1994 поздравления всеки ден такива анализи ти желая. Хайде че се отплеснах лека и доходна на всички.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• koko

bnight ще преместя тъпия стоп на 1,2175 за по-комфортен сън, но немога да реша със затварянето какво да правя - може би 1,2112

Коментар

• koko

Аз си поставям месечни и седмични цели, седмично целя много а месечната ограничава седмичните загуби и спирам ако съм минал седмичен лимит, основните ми цели са седмични и целя 10% РОИ на седмица но 4% РОИ на месец

Коментар

• Facts

Az sum edin ot tezi niakolko choveka. Vsichko koeto pishe si e taka, obsudili sme go i sme go podkrepili s argumenti. Iavno ti turguvash otskoro. Da te pitam kak si merish riska. v pipsove kum %. Spored edna ot nai-razprostranenite teorii za MM se igrae s fiksiran risk i pechalbite/zagubi se meriat v pipsove. Kak da ti napishe kolko e spechelil/zagubil, kato e imal 5 dobavki samo v eur-to, vsiaka ot tiah pravi pisove. Cifra li iskash da ti napishe.

Dalech ne zastitavam Koko, po cial den sme oponenti v obsuzdaneto, ot kakto se poznavame.

Коментар

• koko

Не се засягай! Питам от колко месеца търгуваш, защото казваш колко ти е РОИ на месец. Ако беше казал, колко ти е РОИ на година щях да те питам от колко години търгуваш? Струва ми се логично?!

Коментар

• koko

от 8 дена

Коментар

• Фактс

Освен това с 3ма човека от тоя форум по кю обсъждаме всички търговиите които правим и всеки от тях знае кой как е, но нека да спрем наистина

Коментар

• koko

От колко месеца търгуваш?

Коментар

• nass

еврото 2090 някъде

Коментар

• nass

кабела цели 7365 някъде и е за дълга

Коментар

• nass

Фактс винаги пиша поръчки със стопове или ревърси, целта ми е около 4% РОИ на месец и до сега не падам под нея

Коментар

Working...
                                X