If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коко, нека не навлизаме в подробности като това през коя година ФБК105 спряха да търгуват и каква е разликата между Ройтерс терминал и Ройтерс информационен сервиз. Ако не си искрен си е за твоя сметка. Въпросът ми е, кога започна да търгуваш на форекс пазара, а не през коя година си чул за това нещо.
Активно от малко под 3г, съжалявам няма да съм толкова хиперактивен. Със форекс се запознах реално 2000г, тогава взех под наем офиса на една ФБК105 имаше ройтерс терминал и прочие и това възбуди любопитството ми. ОК преставам
Не смятам, че коко има нужда от адвокати. Не смятам, че задавам някакви невъзпитани въпроси. Смятам, че когато някой е хипер активен в един форум седмици и месеци наред е редно да ни каже нещо повече за себе си. Например, от колко време търгува на форекс пазара? Това е възможно най-елементарния въпрос!
iav за сега позицииката ти е добра и преместването на стоп-а на плюс е най-доброто решение за спокоен сън но и само 11 пипса загуба са си добро решение колкото за изхода това си определяш сам честно казано на мен ще ми е най-конфортно еврото утре да е над 1.22 и със сигурност ще се чувствам кофти под 1.2120 но все пак играта си е твоя радвам се че си оцелил хубав вход и успя да осетисш че пробивът беше фалшив. Успех при японците че са коварни това е от мен за тази вечер лека нощ на всички. КОКО поздравления за профит-а този път наистина беше красиво отиграване. Може да се обадиш в неделя да почерпиш Знаеш каде да ме намериш. GGG сутринта направи много красив анализ ако не се лъжа точно най-ниското ниво в него беше 1.1994 поздравления всеки ден такива анализи ти желая. Хайде че се отплеснах лека и доходна на всички.
Аз си поставям месечни и седмични цели, седмично целя много а месечната ограничава седмичните загуби и спирам ако съм минал седмичен лимит, основните ми цели са седмични и целя 10% РОИ на седмица но 4% РОИ на месец
Az sum edin ot tezi niakolko choveka. Vsichko koeto pishe si e taka, obsudili sme go i sme go podkrepili s argumenti. Iavno ti turguvash otskoro. Da te pitam kak si merish riska. v pipsove kum %. Spored edna ot nai-razprostranenite teorii za MM se igrae s fiksiran risk i pechalbite/zagubi se meriat v pipsove. Kak da ti napishe kolko e spechelil/zagubil, kato e imal 5 dobavki samo v eur-to, vsiaka ot tiah pravi pisove. Cifra li iskash da ti napishe.
Dalech ne zastitavam Koko, po cial den sme oponenti v obsuzdaneto, ot kakto se poznavame.
Не се засягай! Питам от колко месеца търгуваш, защото казваш колко ти е РОИ на месец. Ако беше казал, колко ти е РОИ на година щях да те питам от колко години търгуваш? Струва ми се логично?!
Коментар