If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
KOKO bez da se zasjagash no se pravish na velikan.
1000 pipsa za edin den az sam gi vijdall kato dvijenie samo 2 pati za 14 godini na tozi pazar i to pri USD/DEM !
I to prez mnogo nervnata '95-ta pri Mexicanskata kriza! A sega takava njama.
A ako ide rech za 1000 pipsa na obshto 10000 edeici ot naj razlichni valutni dvojki - moje.
Che to samo GBP/NZD si prawi 200 pipa dvijenie na den ;-)
Ти тестна ли го , видя ли го как пълзи .И ако ми отговориш да те питам що не спиш по това време , да не би и ти да си влезнал в евро-паунд като мен случайно та.Не те питам защо защитаваш Коко!Ясно защо щото раздава това което има а не защото е велик трейдър понякога .А не са много тези които биха го сторили май.Много ми е гаден момента , защото тук има и други които го правят и сега са в кофти пазарна ситуация , не ми пука като губя желанието ми е те да се измъкнат сега , а ти трябва да спечелиш оттатък за да стане номера и с тях.А ако ще Коко и Марио и демо трейдъри да са и даже и един долар акаунт да нямат реален и даже и от Тамбукту да идат все тая нали са тук и като ги питаш как го мислят пазара си го казват откровенно.Случва се и злоба да се появи и аз днес злобях по отношение на един -cable му викат.
Сашо, днес към 18ч. е имало сигнал готвен терористичен акт в Саудитска Арабия, а както беше писано във форума, Канадеца се влияе от цената на петрола. Слухове всякакви ))
Позволи ми да се усмихна
Според Коковите мерки 1000 пипса печалба са точно 100 долара ако е търгувал евро долар. Освен да ти пожелая и на теб всеки ден да правиш по толкова, не виждам какво мога друго да ти кажа. Съжалявам, че неволно наруших спокойствието в малката ви затворена общност.
Facts според мен в момента се заяждаш излишно факт-а е че КОКО е направил пари днеска а ти съдеики по язвителният ти тон. Явно си изгубил и то не малко. Та като говориш за това как КОКО не се е представил хайде представи се ти защото сигурно пишеш със друг псевдоним във форума а не с Facts та хайде лесно е да критикуваш другите но покажи с нещо че си по-добър от КОКО и застани пред нас с истинското си име и лице а не се крии зад някакви глупави никчета. Иначе не мисля че има смисъл да четем нападките ти и ще помоля администратора да истрие постовете ти защото нарушават добрия тон на форума.
Мисля че ти отговорих на въпроса ако четеш внимателно а за терминалите може да питаш Стефан Кръстев коя фирма е зела офисът му под наем след като фалира и дали е имало ройтерс терминал там
Коментар