IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/cad, aud/usd

eur/cad
    buy stop 1.4880, st.1.4635

aud/cad
    buy stop 0.7586, st.0.7483

Успешен ден на всички!

Коментар

• profits

Петре не говоря за една поръчка а за много поръчки затваряни от 1 до 79п профит но няма значение казах здраве да е и успехи ти желая

Коментар

• Коментар

• profits

KOKO bez da se zasjagash no se pravish na velikan.
          1000 pipsa za edin den az sam gi vijdall kato dvijenie samo 2 pati za 14 godini na tozi pazar i to pri USD/DEM !
          I to prez mnogo nervnata '95-ta pri Mexicanskata kriza! A sega takava njama.
          A ako ide rech za 1000 pipsa na obshto 10000 edeici ot naj razlichni valutni dvojki - moje.
          Che to samo GBP/NZD si prawi 200 pipa dvijenie na den ;-)

Коментар

• bnight

Ти тестна ли го , видя ли го как пълзи .И ако ми отговориш да те питам що не спиш по това време , да не би и ти да си влезнал в евро-паунд като мен случайно та.Не те питам защо защитаваш Коко!Ясно защо щото раздава това което има а не защото е велик трейдър понякога .А не са много тези които биха го сторили май.Много ми е гаден момента , защото тук има и други които го правят и сега са в кофти пазарна ситуация , не ми пука като губя желанието ми е те да се измъкнат сега , а ти трябва да спечелиш оттатък за да стане номера и с тях.А ако ще Коко и Марио и демо трейдъри да са и даже и един долар акаунт да нямат реален и даже и от Тамбукту да идат все тая нали са тук и като ги питаш как го мислят пазара си го казват откровенно.Случва се и злоба да се появи и аз днес злобях по отношение на един -cable му викат.
            D.Y.F-091066

Коментар

• USD/CHF

dano da ne se laja,no bi triabvalo da sko4i pone do 1,2940-50

Коментар

• USD/CAD

mersi,i az usetih,4e ne6to ne e nared.takmo zatvorih i kupih USD/CHF

Коментар

• Teoria

Postni mi go ako moje6 na radoradev@abv.bg Blagodarq predvaritelno!!!!!!!!

Коментар

• USD/CAD

Сашо, днес към 18ч. е имало сигнал готвен терористичен акт в Саудитска Арабия, а както беше писано във форума, Канадеца се влияе от цената на петрола. Слухове всякакви ))

Коментар

• bnight

Facrs, нещо бъркаш сметките. 10лота колко хиляди са?

Коментар

• bnight

Позволи ми да се усмихна
                        Според Коковите мерки 1000 пипса печалба са точно 100 долара ако е търгувал евро долар. Освен да ти пожелая и на теб всеки ден да правиш по толкова, не виждам какво мога друго да ти кажа. Съжалявам, че неволно наруших спокойствието в малката ви затворена общност.

Коментар

• USD/CAD

Интересно кабела дава сигнал за добавка в дълга преди да е стигнал бай зона на 76

Коментар

• USD/CAD

dnes kakavto sam karak to4no tam sam prodal ot 1.2223

Коментар

• koko

Facts според мен в момента се заяждаш излишно факт-а е че КОКО е направил пари днеска а ти съдеики по язвителният ти тон. Явно си изгубил и то не малко. Та като говориш за това как КОКО не се е представил хайде представи се ти защото сигурно пишеш със друг псевдоним във форума а не с Facts та хайде лесно е да критикуваш другите но покажи с нещо че си по-добър от КОКО и застани пред нас с истинското си име и лице а не се крии зад някакви глупави никчета. Иначе не мисля че има смисъл да четем нападките ти и ще помоля администратора да истрие постовете ти защото нарушават добрия тон на форума.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• koko

Мисля че ти отговорих на въпроса ако четеш внимателно а за терминалите може да питаш Стефан Кръстев коя фирма е зела офисът му под наем след като фалира и дали е имало ройтерс терминал там

Коментар

Working...
                                X