If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пореден има логика в това което казваш, виждам че се различаваме само във времето кога ще видим 1.1 нива и във края на започналото движение което смяташ че ще е 1.32 нива, сега аз него виждам тоя вариант едва при падане на МА200, която е добра цел за разтваряне на дълги евра може да се случи, може да греша но ми се струва че няма да ходим на 1.26 нивата примерно грант селлсигнала които имаме от кроса на ВМА 50 и 200 е според мен индикатор че мечките няма да минат 200 а след малко почивка от там ще атакуват надолу
Успех
Така засега неделната ми прогноза търпи все повече доказателства
МОЖЕ ДА ЗВУЧИ УТОПИЧНО НО ОТИВАМЕ ЗА ПОСЛЕДНО НАГОРЕ КЪМ 1.25+ СЛЕД КОЕТО ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА 1.1-, ВЪРВИМ КЪМ ПАРИТЕТ ТАКА ЧЕ КОГАТО ТОВА ДВИЖЕНИЕ ЗАВЪРШИ АЗ СЪМ ЯКО СЕЛЛ
УСПЕХ
Както казах снощи кабела даде бай добавка сигнал 7376 доста преди да влезе в бай зоната си сега виждам че и еврото е дало подобен 2147 също така по-рано от очакваното, това ще рече че ако не търсим корекция сега а от 2280 следващото селл ниво то има доста голям шанс крайната цел на започнатото движение да е ма200 на дневна над 1.25, е това не го очаквах
Успешен ден
otivam da pia edno validol4e i utre ako sam faliral-faliral.prodavam GBP/USD ot 1.7472 bez stop i kakvoto stane.dano da obarne,4e tova koeto stana pri iaponzite e napravo neveroiatno.ako niama korekzia napravo 6te gi e.... v drapnatite o4i4ki.
Бат Петьо сега се сетих че ти си фактс няма кой други да знае кога е фалирала 105 защото знам че ги познаваш и няма кой друг да си мисли че не са имали терминал, те са имали един от първите в бг, но тогава са били рядкост и наистина никой не е знаел за това питай Стефан, ама няма кой други болен мозък да си изсмуче това през пръстите освен теб е успехи все пак.
Безимен
Наистина трябва да се корегира и наистина до тия нива при кабела и 2090 при еврото и едниствено пробив ще задълбочи корекцията и това стане ли доста ще е дълбока.
Успехи и лека вечер
Пак се появявам с известие за H&S - 2 броя, ако и други индикации виждате за надолу в кабела, единият таргет го смятам 1,7345 , а другият - 1,7285 /много, но това се получи/. За да завърши очертаването на по- големия, трябва цената да падне до 1,7370 , много "ако"...
Коментар