IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все пак за протокола трябваше да отбележите, че сте служител в Делтасток.

Първоначално изпратено от Nicoletta.Ventseslavova
    за мен Делтастоцк са много точни. Платформата им е доста high class, малко е сложна, но има прозрачност на изпълнение и винаги плащат супер коректно. На мен не ми е забивала. А таксите си зависят от банката - за вноски май беше 2 процента. можеш да си прочетеш тука:
    https://www.deltastock.com/bulgaria/...t-withdraw.asp
    Last edited by mibova; 23.07.2012, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nicoletta.Ventseslavova
      за мен Делтастоцк са много точни. Платформата им е доста high class, малко е сложна, но има прозрачност на изпълнение и винаги плащат супер коректно. На мен не ми е забивала. А таксите си зависят от банката - за вноски май беше 2 процента. можеш да си прочетеш тука:
      https://www.deltastock.com/bulgaria/...t-withdraw.asp
      Моля, пишете на кирилица
      Last edited by mibova; 23.07.2012, 19:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaligula
        Здравей,
        За уточнение 1 лот GBP/USD при марджин 1:200 колко ще струва?
        Първоначално изпратено от S.Zhelev
        Слипидж при изпълнение на стоп ордерите има при всички форекс брокери. Deltastock не са изключение. Това обаче не ги прави лош брокер.
        Отстъпка при регистрация в Deltastock можете да получите тук
        Отстъпката е $1 на лот независимо от използвания ливъридж.
        По всяка вероятност до края на месеца ще мога да предложа и по-висока отстъпка за членове на форума, както и да добавя други бг брокери.

Коментар

• Здравей,
          За уточнение 1 лот GBP/USD при марджин 1:200 колко ще струва?
          Първоначално изпратено от S.Zhelev
          Слипидж при изпълнение на стоп ордерите има при всички форекс брокери. Deltastock не са изключение. Това обаче не ги прави лош брокер.

Коментар

• Първоначално изпратено от fx rookie
            тъй като статистически над 95% от хората си губят парите във форекс търговията, за какво им е на брокерите да ви правят номера?
            Докато си цъкате с малка сметка вие няма как да се окажете проблем за брокера и той да ви отделя някакво специално внимание.
            Делтите като всеки брокер с малко повече опит, вече са си изчистили схемата на работа, подсигурили са се програмно и технически и също като останалите брокери на пазара, които са по-отдавна в бизнеса - стават, да си изгубите приятно парите. Въпрос на вкус е коя платформа ще предпочетете.
            Виж ако вземете да печелите ама наистина много, вече си струва сериозно да се замислите кой брокер ви е нужен.
            Успехи!
            +1
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• тъй като статистически над 95% от хората си губят парите във форекс търговията, за какво им е на брокерите да ви правят номера?
              Докато си цъкате с малка сметка вие няма как да се окажете проблем за брокера и той да ви отделя някакво специално внимание.
              Делтите като всеки брокер с малко повече опит, вече са си изчистили схемата на работа, подсигурили са се програмно и технически и също като останалите брокери на пазара, които са по-отдавна в бизнеса - стават, да си изгубите приятно парите. Въпрос на вкус е коя платформа ще предпочетете.
              Виж ако вземете да печелите ама наистина много, вече си струва сериозно да се замислите кой брокер ви е нужен.
              Успехи!

Коментар

• Когато аз избирах брокер за БФБ се поразрових из разни сайтове за работа и прочетох много кофти мнения от служители на фирмата. Разбира се, може и да е просто оплювка от някой, но на мен не ми звучеше точно така. Недоволни служители - лошо обслужване.

Коментар

• Слипидж при изпълнение на стоп ордерите има при всички форекс брокери. Deltastock не са изключение. Това обаче не ги прави лош брокер.

Коментар

• въъъййй .... другия път ще е добре да видя и датите на постовете преди да отговярям .... ... аз от края на 2008 съм клиент .......

Коментар

• Аз имах един спорен случай с тях и брокера нещо ми се сопна грубо, та си бих камшика от там!
                      Иначе освен, че имаха няклко гадни губения на връзката с Дакс, нямам забележки!
                      Хареса ми лекотата с която можеш да си прехвърляш пари по и от сметката!
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                        Бяха добри,от два месеца започнах да скалпирам по-активно и си показаха рогата.....

На фона на тези проблеми,плюсовете които имат пред другите ИП,просто бледнеят.....

Пожелавам успех на всички.....
                        от скалп до скалп има разлика драйвъре ... ти на кое викаш скалп ... за мен скалпа започва от 10 пипа нагоре като евентуално си сложил стопчето на +1 ... ако чакаш да чакалиш за един два пипа и не си на левъл две ... разбирасе че ще се прецакаш ... ако системата ти е стабилна не би трябвало да имаш проблеми ... вярно е че не печеля много и търгувам с дребни обеми ... ама ... да загубиш 200 $ .... и да ревнеш .... де да знам ... малко е несериозно .... губил съм 430 $ за един ден и това беше 80 % от акаунтчето и пак съм се връщал ... който иска да вярва ... може би е въпрос на психика и на хъс ... на каквото ще да е въпрос ... ама когато правиш глупости първо търси грешката в себе си и после в брокера ... както казва един приятел делтите са много гърди пред другите брокери в България .... та ... научи се да скалваш и тогава вдигай джънгър ....

Се извинявам за остричкия език ...

Успехи много във всичките ти начинания !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bo4ko

Ако това е езиковото ниво в този ИП, какво ли е професионалното ниво в посредника?
                          много е високо нивото ... до сега съм имал един единствен проблем при тях и то по недоглеждане от моя страна ... колкото до езиковата им култура ... едва ли това е най-важното в случая ...

Коментар

• Много ме интересува, какво е нивото на услугата там в момента, що се касае до форекс и платформата Delta Trading™.
                            Преди време помня си бяха един от сериозните и коректни брокери за форекс, но съм изгубил връзката с хората, които търгуваха и работеха там.
                            Много ви благодаря!
                            Флинт

Коментар

• Като цяло съм доволен, не ми се е налагало още да тегля пари през ДелтаБрокер, но имах проблем с настройките на компютъра си и не ми се отразяваха коректно част от данните. Обадих им се по чата и веднага се отзоваха, първо през чата, а след това и по телефона. Бяха поне двама души и се справихме доста бързо с проблема.
                              За месец два пъти ъпдейтваха програмата, което значи, че работят непрекъснато по отстраняването на проблемите. А като при всяка нова програма, такива си има и това е нещо нормално. Въпросът не е дали има проблеми, а колко бързо се решават.
                              С ДелтаТрейдър не съм работил и за нея нищо не мога да кажа.
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• От тарифата на Ип Делта Сток АД :
                                12. КАСОВИ ОПЕРАЦИИ
                                12.1. Внасяне на суми в брой (в лева): до 500 лв. дневно Без комисион
                                12.2. Внасяне на суми в брой (в лева): над 500 лв. дневно 0.10 %
                                12.3. Теглене на суми в брой (в лева): до 500 лв. дневно Без комисион
                                12.4. Теглене на суми в брой (в лева): над 500 лв. дневно 0.20 %
                                За теглене на суми над 1000 лв. Заявка до 12:00 ч. на предходния ден

12.5 При неизпълнение на заявка за теглене (в лева) се удържа “такса ангажимент”върху заявената сума 0.30 %
                                12.6 Внасяне на суми в брой (във валута): 0.20 %
                                12.7 Теглене на суми в брой (във валута): 0.40 %
                                За теглене на суми над 500 EUR или равностойноста им в друга валута. Заявка до 12:00 ч. на предходния ден

12.8 При неизпълнение на заявка за теглене (във валута) се удържа “такса ангажимент” върху заявената сума 0.60 %
                                13. ТАКСА ЗА ПЛАЩАНИЯ С МЕСТНИ ДЕБИТНИ КАРТИ ПО ИНТЕРНЕТ 1 % от сумата на плащането
                                При междубанкови разплащания във валута разноските по превода са за сметка на клиента

Е, то в събота какви други услуги има ? Щеше да е "екстра" да се тегли от сметките (при заявка в петък до 12:00)...

Коментар

Working...
                                X