IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е официално съобщение, най-отгоре на началната страница на ИП Делта Сток АД, а не примерен текст от грешно ученическо съчинение, поместен в учебник по Български език за 5-ти клас за да откриват децата грешките.

Уважаеми клиенти,

Считано от 13.03.2006 г. се променя работното време на Централния офис на бул. "Стефан Стамболов" 6, както следва:
    Понеделнк - петък - от 9:00 до 19:30 часа.
    Събота - от 10:00 - 14:00 часа.
    В делничните дни ще се извършват всички услуги на ИП "Делта Сток" АД и в удълженото работно време както е било и досега.
    В събота единствената разлика от делничните дни, е че клиентите ни няма да могат да теглят от сметките си.

Делта Сток АД
    Отдел за работа с клиенти

Ако това е езиковото ниво в този ИП, какво ли е професионалното ниво в посредника?

Коментар

• Бяха добри,от два месеца започнах да скалпирам по-активно и си показаха рогата.....

След като си изпратил ордер за изпълнение,при промяна на текущия курс понякога дори и с един пипс,ти дава нова котировка и като я потвърдиш веднага,след малко ти показва съобщение,че поръчката е отменена.И това всичкото при закъснение на Нет-а не повече от 30-35 мили секунди (Нет-а ми е доста добър),да не говорим,че почти не може да се използва функцията за отмяна на ордер(само два пъти от десет опита и то когато котировката се промени в техен ощърб).По тази причина в четвъртък загубих над $200 и след неколкократни обаждания и разговори с дилъра,ми стана ясно,че можеби имало някакъв софтуерен проблем и че програмистите щели да ми се обадят------все още ги чакам да се обадят.....

От този момент нататък,те ме изпуснаха като клиент и сега чакам едни позиции да излезнат на + и ще бягам далече от тях.Много пъти съм чел във форума,че ТЕ като инвестиционен посредник играели срещу клиента,но неможех да повярвам.Сега няма кой да ме убеди,че не е така.Клиент съм им от 2002 година и доскоро нямах проблеми с тях (можеби защото не съм имал по-големи печалби).Преди Нова година ходих до офиса да им занеса актуалното състояние на фирмата си,ТЕ ме посрещнаха като престъпник.....,няма ги пожеланията за Нова година,за успех в бизнеса и така нататък.....

На фона на тези проблеми,плюсовете които имат пред другите ИП,просто бледнеят.....

Така,че ДЕЛТАСТОК,СБОГОМ!!!

Ако има друг опарил се от тях,нека сподели.....

Пожелавам успех на всички.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Още е в тестова фаза Делта Брокер. Само на демо работи. На въпрос в техния форум за пускането на оригиналната версия, отговориха, че до края на Януари или началото на Февруари трябвало да тръгне, пък да видим.
        Нещо не ми стана ясно защо вдигат минималния комисион по сделките с CFD върху чужди акции от 3 лв досега на 15 лв. от 01.02.2006.
        При засилващата се конкуренция, другите ИП, намаляват таксите, а те ги увеличават. 15лв. минимум си е сериозна сума и гони клиентите със сметки до 5 000 лв.
        Дано Делта Брокер да предлага добри условия и то не само в началото за зарибяване. Иначе е на доста добро ниво, като възможности, улеснения и ефективност.

Коментар

• Можете ли да ми кажете, тъй като стана дума по-долу, Делтата тестваха ли си ДЕЛТА -БРОКЕР-а и може ли същият да се включи с реални сделки на борсата (по подобие на КОБОС) или все още това не е възможно?

Предварително Ви благодаря !

Коментар

• Като цяло и по-зле има

Минуси:

При встъпващ голям обем съм виждал променящи се котировки през 4,5 и повече пипа.
            Минимален лот 1000 единици.
            Понякога ми затварят позиции при марджин кол, понякога не Както им върши работа.
            Още не мога да инсталирам наново платформата им. Яко объркване настана като качих и делта брокера и сега нито една не мога да подкарам. Звънях на техническия отдел. Били в обедна почивка. Да се оправят тогава

Плюсове:

Уеб платформа, която работи прилично.
            Известяване по sms за достигнати нива и сключени сделки.
            Възможност през WAP или GPRS да влезеш в акаунта си и да направиш нужните промени.
            Работят с Виртуалния клон на ПИБ и от тук всякакви разплащания са много лесни.
            Реална доставка на валута.

Това е Сам си прави изводите!

Успех!
            Keep walking ...

Коментар

• Платформата може би не е най-добрата ,но върши работа!
              не забива и относително добре се правят ордерите!
              Таксите ще ги видиш на сайта,а по отношение на плащанията са страшно коректни!
              Успех!

Коментар

• Deltastock

Здравейте!
                Искам да питам тези които търгъват с делтастоцк как преценяват реално платформата им - надеждност. roll-over.бързина на изпълнение на поръчките, как се държи при важни събития - да речем НФП - забива ли и така.Също по отношение на теглене на пари - коректни ли са - става ли поръчка за превод по банкова сметка и какви са таксите - има няква информация в сайт им но все пак ако някои може да даде реална информация ще е от полза.
                Мерси предварително!Хубав weekend на всички!
                Last edited by mibova; 23.07.2012, 18:59.
              Working...
              X