IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да,доста неприятна работа - няма никаква връзка.Възможно е нещо от вчерашната буря да им се е случило.Добре,че пазарите засега "спят",че иначе ще има доста изпищели.
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Няма сайт, няма телефони. Някой нещо да знае какво става?
      ДЕМО

Коментар

• deltabrokera ми е замръзнал някъде към 12:21
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Работи ли ви платформата?

Работи ли ви платформата?
          ДЕМО

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
            Бяха добри,от два месеца започнах да скалпирам по-активно и си показаха рогата.....

След като си изпратил ордер за изпълнение,при промяна на текущия курс понякога дори и с един пипс,ти дава нова котировка и като я потвърдиш веднага,след малко ти показва съобщение,че поръчката е отменена.И това всичкото при закъснение на Нет-а не повече от 30-35 мили секунди (Нет-а ми е доста добър),да не говорим,че почти не може да се използва функцията за отмяна на ордер(само два пъти от десет опита и то когато котировката се промени в техен ощърб).По тази причина в четвъртък загубих над $200 и след неколкократни обаждания и разговори с дилъра,ми стана ясно,че можеби имало някакъв софтуерен проблем и че програмистите щели да ми се обадят------все още ги чакам да се обадят.....

От този момент нататък,те ме изпуснаха като клиент и сега чакам едни позиции да излезнат на + и ще бягам далече от тях.Много пъти съм чел във форума,че ТЕ като инвестиционен посредник играели срещу клиента,но неможех да повярвам.Сега няма кой да ме убеди,че не е така.Клиент съм им от 2002 година и доскоро нямах проблеми с тях (можеби защото не съм имал по-големи печалби).Преди Нова година ходих до офиса да им занеса актуалното състояние на фирмата си,ТЕ ме посрещнаха като престъпник.....,няма ги пожеланията за Нова година,за успех в бизнеса и така нататък.....

На фона на тези проблеми,плюсовете които имат пред другите ИП,просто бледнеят.....

Така,че ДЕЛТАСТОК,СБОГОМ!!!

Ако има друг опарил се от тях,нека сподели.....

Пожелавам успех на всички.....
            Търгувала съм при тях, но не съм се "парила", може би защото не съм имала сериозни печалби. Но аз искам да попитам, има ли някой читав български брокер въобще? Ако някой има мнение, ще бъда благодарна да го сподели..
            http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Фицка ти ли си бря?
              TOЙ Е!!!!!!!!!!!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Забелзахте ли как прекъснаха котировките в 10 часа. Тия съвсем вече се оляха.

Коментар

• Ко? не
                  Абе, къде е батко бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнение
                    На мен ми излезе съобщение в платформата, че имат технически проблем. Дано го оправят по-бързо. Не че съм на зор да търгувам нещо, ама поне котировките да вървят
                    Фицка ти ли си бря?

Коментар

• На мен редовно ми се губят котировките. Не само напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        да попитам, вие имате ли проблем с платформата делта брокер
                        вече няколко дни сутрин, като я пусна не зарежда никакви инструменти(все едно е затворен пазара) и тръгва към 10:30
                        На мен ми излезе съобщение в платформата, че имат технически проблем. Дано го оправят по-бързо. Не че съм на зор да търгувам нещо, ама поне котировките да вървят
                        Абе, къде е батко бе?

Коментар

• да попитам, вие имате ли проблем с платформата делта брокер
                          вече няколко дни сутрин, като я пусна не зарежда никакви инструменти(все едно е затворен пазара) и тръгва към 10:30
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                              Все пак за протокола трябваше да отбележите, че сте служител в Делтасток.
                              кво стаа със светещите ластици бе пешка..харчат ли се ...

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                                Отстъпката е $1 на лот независимо от използвания ливъридж.
                                По всяка вероятност до края на месеца ще мога да предложа и по-висока отстъпка за членове на форума, както и да добавя други бг брокери.
                                Желев, я сега да разберем колко разбираш и тия от Делстасток какви са.
                                До колкото помня тия от делтасток казаха, че били първия ECN брокер в света.
                                Като и показаха как им се виждат обемите от по 10 реда на кои брокер са.Което е първата незаконно съобразност.Няма как да показваш обемите на прайм брокерите, не знам и кои ще се договори с теб за такова нещо.
                                И другите им проблеми са със слипиджа и относно това имат ли слипидж контрол.
                                или нямат.
                                Което е също доста противоречащо си след като предлагаш електронна мрежа за търговия в която се виждат обемите на доставчиците ти на ликвидност и нямаш за това съответния контрол на изместването в подаване на поръчките.
                                А бе леко смешна ситуация от към мрежите им за търговия и от там изпълнението, което ще си остане като на обикновен бъкет, каквито са примерно адмирал маркетс или на капитал маркетс.

Коментар

Working...
                                X