Да,доста неприятна работа - няма никаква връзка.Възможно е нещо от вчерашната буря да им се е случило.Добре,че пазарите засега "спят",че иначе ще има доста изпищели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Deltastock
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеБяха добри,от два месеца започнах да скалпирам по-активно и си показаха рогата.....
След като си изпратил ордер за изпълнение,при промяна на текущия курс понякога дори и с един пипс,ти дава нова котировка и като я потвърдиш веднага,след малко ти показва съобщение,че поръчката е отменена.И това всичкото при закъснение на Нет-а не повече от 30-35 мили секунди (Нет-а ми е доста добър),да не говорим,че почти не може да се използва функцията за отмяна на ордер(само два пъти от десет опита и то когато котировката се промени в техен ощърб).По тази причина в четвъртък загубих над $200 и след неколкократни обаждания и разговори с дилъра,ми стана ясно,че можеби имало някакъв софтуерен проблем и че програмистите щели да ми се обадят------все още ги чакам да се обадят.....
От този момент нататък,те ме изпуснаха като клиент и сега чакам едни позиции да излезнат на + и ще бягам далече от тях.Много пъти съм чел във форума,че ТЕ като инвестиционен посредник играели срещу клиента,но неможех да повярвам.Сега няма кой да ме убеди,че не е така.Клиент съм им от 2002 година и доскоро нямах проблеми с тях (можеби защото не съм имал по-големи печалби).Преди Нова година ходих до офиса да им занеса актуалното състояние на фирмата си,ТЕ ме посрещнаха като престъпник.....,няма ги пожеланията за Нова година,за успех в бизнеса и така нататък.....
На фона на тези проблеми,плюсовете които имат пред другите ИП,просто бледнеят.....
Така,че ДЕЛТАСТОК,СБОГОМ!!!
Ако има друг опарил се от тях,нека сподели.....
Пожелавам успех на всички.....http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФицка ти ли си бря?Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от малкия прасчо Разгледай мнениеНа мен ми излезе съобщение в платформата, че имат технически проблем. Дано го оправят по-бързо. Не че съм на зор да търгувам нещо, ама поне котировките да вървят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда попитам, вие имате ли проблем с платформата делта брокер
вече няколко дни сутрин, като я пусна не зарежда никакви инструменти(все едно е затворен пазара) и тръгва към 10:30Абе, къде е батко бе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнениеВсе пак за протокола трябваше да отбележите, че сте служител в Делтасток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнениеОтстъпката е $1 на лот независимо от използвания ливъридж.
По всяка вероятност до края на месеца ще мога да предложа и по-висока отстъпка за членове на форума, както и да добавя други бг брокери.
До колкото помня тия от делтасток казаха, че били първия ECN брокер в света.
Като и показаха как им се виждат обемите от по 10 реда на кои брокер са.Което е първата незаконно съобразност.Няма как да показваш обемите на прайм брокерите, не знам и кои ще се договори с теб за такова нещо.
И другите им проблеми са със слипиджа и относно това имат ли слипидж контрол.
или нямат.
Което е също доста противоречащо си след като предлагаш електронна мрежа за търговия в която се виждат обемите на доставчиците ти на ликвидност и нямаш за това съответния контрол на изместването в подаване на поръчките.
А бе леко смешна ситуация от към мрежите им за търговия и от там изпълнението, което ще си остане като на обикновен бъкет, каквито са примерно адмирал маркетс или на капитал маркетс.
Коментар
Коментар