IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Те семинарите са им безплатни и днес ми пратиха писмо, че официално ще имат бонус 50 лева. На демото са добре и акона реална са така май ще си сменям брокера.

Коментар

• Първоначално изпратено от EUR/USD Разгледай мнение
      Явно ще си пазят бонусите само за тия, дето ходят на семинарите им. Гледам доста ще правят и сигурно за това не искат да го обяват. Хайде някой ако ще ходи в Бургас или Стара Загора да каже.
      Ами нормална търговска практика е да си пазят бонусите само за тези, които имат интерес и си плащат.

Коментар

• Явно ще си пазят бонусите само за тия, дето ходят на семинарите им. Гледам доста ще правят и сигурно за това не искат да го обяват. Хайде някой ако ще ходи в Бургас или Стара Загора да каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от EUR/USD Разгледай мнение
          Извинявайте, че пиша тука, но някой знае ли дали Делтата ще предоставят бонуси на предстоящите им семинари. Във Варна е имало за 50 лв. без депозит, ама нищо не пише за тия дето идват. За София ме интересува, другите - не.
          По моя информация - и за София ще има нещо подобно като сума, но до последно няма да обяват. Това им е нещо като неписано правило от години.

Коментар

• Извинявайте, че пиша тука, но някой знае ли дали Делтата ще предоставят бонуси на предстоящите им семинари. Във Варна е имало за 50 лв. без депозит, ама нищо не пише за тия дето идват. За София ме интересува, другите - не.

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
              Еми, дано да са си взели поуките и да са подобрили качеството. На мен, лично, ми скъсаха нервите и едва ли ще се върна при тях...
              И на мен също. Не искам и да си помислям за тях. Както и за Бенчмарк и за Варчев.
              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Еми, дано да са си взели поуките и да са подобрили качеството. На мен, лично, ми скъсаха нервите и едва ли ще се върна при тях...
                http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

Аз пък имам точно такива наблюдения Плюс забавени ордери, забавени изплащания и други такива благинки
                  Далеч съм от мисълта ,че са перфектния брокер и няма да си кривя душата,че един-два пъти ми е идвало да отида до офиса им и да да се саморазправя с тях,но истината е ,че с нищо не са по-лоши от други брокери,при които съм търгувал и досега истински основателна причина да съм недоволен от тях не са ми дали.
                  От началото на годината съм изтеглил от тях 5-цифрена сума в лева(сметката ми е в лева) и винаги съм си получавал парите още същия ден,въпреки,че за някои от сумите по тарифа вальора е бил двудневен.Разбира се,при първо забавяне ще ги сменя незабавно
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                    Превеждала съм суми по сметката си при брокер в чужбина - и преводът ми е бил абсолютно безплатен. В Делтасток ми взеха комисиона за пари, оставени в брой на касата им в техния офис в София. Стори ми се шокиращо.
                    Това за комисионите не е приятно,но пък го пише в тарифата им и човек може още преди да сключи договор да прецени дали му изнася или не и съответно да се ориентира към друг брокер,щом това е голям проблем.Разбира се,повечето хора мислят за това как ще теглят,а не как ще довнасят и затова не обръщат внимание на тези неща,докато не дойде момента да довнесат някой лев.

Коментар

• гласувай с парите си тоест не им носи пари
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Аз пък имам точно такива наблюдения Плюс забавени ордери, забавени изплащания и други такива благинки
                        Превеждала съм суми по сметката си при брокер в чужбина - и преводът ми е бил абсолютно безплатен. В Делтасток ми взеха комисиона за пари, оставени в брой на касата им в техния офис в София. Стори ми се шокиращо.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Кой номер правят - да прекъснат връзката с платформата,да си спрат сайта и да си изключат телефоните ли?Ти изобщо прочете ли за какъв проблем става въпрос?
                          И нямам наблюдения да разчекват спреда по новини
                          http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                            Те ги правят тези изпълнения на новини. И "разчекват" спреда, така че нищо да не можеш спечелиш.... Ама сега новини има ли?..........
                            Кой номер правят - да прекъснат връзката с платформата,да си спрат сайта и да си изключат телефоните ли?Ти изобщо прочете ли за какъв проблем става въпрос?
                            И нямам наблюдения да разчекват спреда по новини

Коментар

• Те ги правят тези изпълнения на новини. И "разчекват" спреда, така че нищо да не можеш спечелиш.... Ама сега новини има ли?..........

Коментар

• Тръгна.Да видим докога

Коментар

Working...
                                X