Първоначално изпратено от Penko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Deltastock
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПредполагам са премахнали таксите за прехвърляне на емисии в този случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение[*]След няколко дни процедурата е готова и вече можеш да продаваш вече .
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от begemot Разгледай мнениеМного жалко
Някой който вече е правил прехвърлянето към друг брокер, ще може ли да сподели набързо каква е процедурата? Къде си прехвърлихте вие сметката?
Каква е процедурата:
- Отиваш в посредник 1 и им казваш, че искаш да прехвърлиш акциите си към посредник 2.
- Посредник 1 ти издава документ, който удостоверява, че някакви твои акции ще се прехвърлят точно към посредник 2.
- Отиваш в посредник 2, казваш им, че имаш едни акции, които искаш да прехвърлиш от посредник 1 и им даваш документа, който са ти издали.
- След няколко дни процедурата е готова и вече можеш да продаваш прехвърлените си акции през платформата за търговия на посредник 2.
Това логистично упражнение го правих някъде в края на 2008 г. и тогава от Елана успяха да объркат юридическото име на Карол, и ми се наложи да вадя същия документ втори път, защото от Карол нямаше как да прехвърлят при тях акциите ми по законен начин. Горе-долу оттогава не гледам с добро око на Елана, защото през годините съм се нагледал и на други изцепки от тяхна страна. Но пък има хора, които са доволни от тях, така че нещата може и да са се променили към по-добро за толкова много години.Last edited by ivandavidov; 11.05.2015, 20:37.
Коментар
-
Много жалко
Някой който вече е правил прехвърлянето към друг брокер, ще може ли да сподели набързо каква е процедурата? Къде си прехвърлихте вие сметката?
От съобщението не става ясно също така дали промяната влиза в сила веднага или ще има период, в който изпълняването на поръчки ще продължи да работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеМда жалко, не бях имал проблеми с тях ама преди няколко седмици като казаха че спират БФБ и се преместих при Карол Все пак с оглед на оборота на БФБ е нормално решение за тях
Иначе не се притеснявайте, за 1-2 дена става процедурата по прехвърляне на акциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеХа! Сега видях съобщението на Делтасток, че спират поддръжката на платформата си за търговия на БФБ. Направо шок. Да бяха поне обяснили как ще си прехвърляме акциите нанякъде. Или пък е неуместна шега на някой хакер, знам ли!
Коментар
Коментар