IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Не са
    Да бе! Че те прекратяват услугата, не стига че ще ме занимават, а ще искат да им плащам за това?!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Предполагам са премахнали таксите за прехвърляне на емисии в този случай
      Не са

Коментар

• Предполагам са премахнали таксите за прехвърляне на емисии в този случай

Коментар

• Мерси за отговорите!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            [*]След няколко дни процедурата е готова и вече можеш да продаваш вече .
            Процедурата отнема буквално 2 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от begemot Разгледай мнение
              Много жалко
              Някой който вече е правил прехвърлянето към друг брокер, ще може ли да сподели набързо каква е процедурата? Къде си прехвърлихте вие сметката?
              Преди няколко години направих това упражнение от Елана (посредник 1) към Карол (посредник 2).

Каква е процедурата:
              1. Отиваш в посредник 1 и им казваш, че искаш да прехвърлиш акциите си към посредник 2.
              2. Посредник 1 ти издава документ, който удостоверява, че някакви твои акции ще се прехвърлят точно към посредник 2.
              3. Отиваш в посредник 2, казваш им, че имаш едни акции, които искаш да прехвърлиш от посредник 1 и им даваш документа, който са ти издали.
              4. След няколко дни процедурата е готова и вече можеш да продаваш прехвърлените си акции през платформата за търговия на посредник 2.
              EDIT: Процедурата може и да е по-кратка, но навремето ми отне няколко дни.

Това логистично упражнение го правих някъде в края на 2008 г. и тогава от Елана успяха да объркат юридическото име на Карол, и ми се наложи да вадя същия документ втори път, защото от Карол нямаше как да прехвърлят при тях акциите ми по законен начин. Горе-долу оттогава не гледам с добро око на Елана, защото през годините съм се нагледал и на други изцепки от тяхна страна. Но пък има хора, които са доволни от тях, така че нещата може и да са се променили към по-добро за толкова много години.
              Last edited by ivandavidov; 11.05.2015, 20:37.

Коментар

• Казаха ми, че всеки ще получи официално писмо. Надявам се там да е обяснено всичко.

Коментар

• Много жалко
                  Някой който вече е правил прехвърлянето към друг брокер, ще може ли да сподели набързо каква е процедурата? Къде си прехвърлихте вие сметката?

От съобщението не става ясно също така дали промяната влиза в сила веднага или ще има период, в който изпълняването на поръчки ще продължи да работи.

Коментар

• Спиране на търговията на БФБ през Delta Broker

Коментар

• Дайтете линк към това съобщение! Аз нищо не намирам, пък и не са ми пращали нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                        Мда жалко, не бях имал проблеми с тях ама преди няколко седмици като казаха че спират БФБ и се преместих при Карол Все пак с оглед на оборота на БФБ е нормално решение за тях
                        Иначе не се притеснявайте, за 1-2 дена става процедурата по прехвърляне на акциите
                        За 2 часа става всичко

Коментар

• Мда жалко, не бях имал проблеми с тях ама преди няколко седмици като казаха че спират БФБ и се преместих при Карол Все пак с оглед на оборота на БФБ е нормално решение за тях
                          Иначе не се притеснявайте, за 1-2 дена става процедурата по прехвърляне на акциите

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                            Ха! Сега видях съобщението на Делтасток, че спират поддръжката на платформата си за търговия на БФБ. Направо шок. Да бяха поне обяснили как ще си прехвърляме акциите нанякъде. Или пък е неуместна шега на някой хакер, знам ли!
                            Това се знае доста отдавна

Коментар

• Ха! Сега видях съобщението на Делтасток, че спират поддръжката на платформата си за търговия на БФБ. Направо шок. Да бяха поне обяснили как ще си прехвърляме акциите нанякъде. Или пък е неуместна шега на някой хакер, знам ли!

Коментар

• Имаше един стар трейдърски лаф, че най-добрият брокер е разореният брокер (каквото и да значи това).
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X