Първоначално изпратено от tsvetkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Deltastock
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеНа тея мушенници всяка година им расте печалбата
от къде ли идва ..
http://www.deltastock.com/bulgaria/d...s_opr_2014.pdfhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
На тея мушенници всяка година им расте печалбата
от къде ли идва ..
http://www.deltastock.com/bulgaria/d...s_opr_2014.pdfLast edited by Blackhat; 22.06.2015, 23:18.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеБагодаря! Всъщност отговори и на следващия ми въпрос. Не е необходимо първо да сключвам договор с друг посредник.
Май не си разбрал ...
Без договор с новото ИП, какво ти е правното основание да наредиш трансфера от старото ИП?
Първо си сключи договор и след това отиваш в старото ИП, пускаш нареждане за трансфера, след това отиваш в новото ИП.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеБагодаря! Всъщност отговори и на следващия ми въпрос. Не е необходимо първо да сключвам договор с друг посредник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнениеПо телефона не става. Пратиха ми на е-майла форма, която разпечатах (цветно!) подписах и я върнах по куриер. Всъщност това е нареждане за трансфер от един ИП към друг през ЦД. В нея посочваш към кой ИП искаш да ти се прехвърлят акциите.Те я подписват и ти получаваш копие. С него отиваш при новия си брокер и той ти изисква акциите от ЦД. В общи линии това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЗдравейте,
Получих известието, но не разбрах как мога да се разпоредя от друг град. Мога ли по телефона да кажа да ги прехвърлите на друг ИП? И ще получа ли депозитарни разписки ако оставя акциите ми да се прехвърлят в ЦД?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеЗдравейте,
Получих известието, но не разбрах как мога да се разпоредя от друг град. Мога ли по телефона да кажа да ги прехвърлите на друг ИП? И ще получа ли депозитарни разписки ако оставя акциите ми да се прехвърлят в ЦД?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИмате ли пакети акции от БФБ ,който ИП е купило за свое сметка и ако имате какво правите с тях....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Deltastock Разгледай мнениеЗдравейте,
Както ceneto вече е написал, прехвърлянето ще се случва за наша сметка – т.е. клиентите няма да дължат такси и комисиони за прехвърлянето на акциите им към друг инвестиционен посредник.
Ако имате акции, които трябва да прехвърлите, просто се свържете с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и ще ви помогнем това да стане възможно най-бързо.
Коментар
-
Здравейте,
Както ceneto вече е написал, прехвърлянето ще се случва за наша сметка – т.е. клиентите няма да дължат такси и комисиони за прехвърлянето на акциите им към друг инвестиционен посредник.
Ако имате акции, които трябва да прехвърлите, просто се свържете с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и ще ви помогнем това да стане възможно най-бързо.
Коментар
Коментар