IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deltastock

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
    Голяма рекламна кампания правят, но не съм чувал добри отзиви за тях от мои познати
    точно и аз като се позамисля е така
    http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Голяма рекламна кампания правят, но не съм чувал добри отзиви за тях от мои познати
      http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
        На тея мушенници всяка година им расте печалбата
        от къде ли идва ..

http://www.deltastock.com/bulgaria/d...s_opr_2014.pdf
        Ми сигурно имат много добри дилъри и търгуват за своя сметка...
        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• На тея мушенници всяка година им расте печалбата
          от къде ли идва ..

http://www.deltastock.com/bulgaria/d...s_opr_2014.pdf
          Last edited by Blackhat; 22.06.2015, 23:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
            Багодаря! Всъщност отговори и на следващия ми въпрос. Не е необходимо първо да сключвам договор с друг посредник.
            Веско,

Май не си разбрал ...
            Без договор с новото ИП, какво ти е правното основание да наредиш трансфера от старото ИП?

Първо си сключи договор и след това отиваш в старото ИП, пускаш нареждане за трансфера, след това отиваш в новото ИП.

Коментар

Багодаря! Всъщност отговори и на следващия ми въпрос. Не е необходимо първо да сключвам договор с друг посредник.
              Веско, като отидеш при стария посредник трябва да им заявиш в кой посредник да ти прехвърлят акциите ................ така, че преди това е хубаво да минеш през избрания нов посредник...

Коментар

• Първоначално изпратено от camaz Разгледай мнение
                По телефона не става. Пратиха ми на е-майла форма, която разпечатах (цветно!) подписах и я върнах по куриер. Всъщност това е нареждане за трансфер от един ИП към друг през ЦД. В нея посочваш към кой ИП искаш да ти се прехвърлят акциите.Те я подписват и ти получаваш копие. С него отиваш при новия си брокер и той ти изисква акциите от ЦД. В общи линии това е.

Коментар

• И от кога спира този Брокер?
                  КФН знаят ли?

Коментар

Здравейте,
                    Получих известието, но не разбрах как мога да се разпоредя от друг град. Мога ли по телефона да кажа да ги прехвърлите на друг ИП? И ще получа ли депозитарни разписки ако оставя акциите ми да се прехвърлят в ЦД?
                    Ако имате нужда от информация, моля да се свържете с отдел "Обслужване на клиенти" на ИП Делтасток АД или да ни пишете на frontoffice@deltastock.bg

Коментар

Здравейте,
                      Получих известието, но не разбрах как мога да се разпоредя от друг град. Мога ли по телефона да кажа да ги прехвърлите на друг ИП? И ще получа ли депозитарни разписки ако оставя акциите ми да се прехвърлят в ЦД?
                      По телефона не става. Пратиха ми на е-майла форма, която разпечатах (цветно!) подписах и я върнах по куриер. Всъщност това е нареждане за трансфер от един ИП към друг през ЦД. В нея посочваш към кой ИП искаш да ти се прехвърлят акциите.Те я подписват и ти получаваш копие. С него отиваш при новия си брокер и той ти изисква акциите от ЦД. В общи линии това е.

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Имате ли пакети акции от БФБ ,който ИП е купило за свое сметка и ако имате какво правите с тях....
                          За съжаление не можем да ви предоставим такава информация, тъй като тя касае единствено и само дружеството и е предмет на търговска тайна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Deltastock Разгледай мнение
                            Здравейте,
                            Както ceneto вече е написал, прехвърлянето ще се случва за наша сметка – т.е. клиентите няма да дължат такси и комисиони за прехвърлянето на акциите им към друг инвестиционен посредник.
                            Ако имате акции, които трябва да прехвърлите, просто се свържете с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и ще ви помогнем това да стане възможно най-бързо.
                            Имате ли пакети акции от БФБ ,който ИП е купило за свое сметка и ако имате какво правите с тях....

Коментар

• Здравейте,
                              Както ceneto вече е написал, прехвърлянето ще се случва за наша сметка – т.е. клиентите няма да дължат такси и комисиони за прехвърлянето на акциите им към друг инвестиционен посредник.
                              Ако имате акции, които трябва да прехвърлите, просто се свържете с нашия отдел "Обслужване на клиенти" и ще ви помогнем това да стане възможно най-бързо.

Коментар

• аз си прехвърлих нещата в понеделник, попълването отне 30 мин. и не споменаха
                                да дължа някаква такса (преди това по телефона също ми бяха казали, че ще е за тяхна сметка)
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X