Първоначално изпратено от tsvetkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Deltastock
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнениеДоста интересно... Мисля да се възползвамhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеБахти бонуса......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Deltastock Разгледай мнение
През септември всеки клиент, който направи депозит, може да получи бонус до €300. За да научите повече, кликнете тук: Бонус за търговия до €300.
С пожелания за успешна търговия,
Екипът на Делтасток
Доста интересно... Мисля да се възползвам
Коментар
-
Бонус до €300 при депозит
През септември всеки клиент, който направи депозит, може да получи бонус до €300. За да научите повече, кликнете тук: Бонус за търговия до €300.
С пожелания за успешна търговия,
Екипът на Делтасток
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмам един въпрос.
Защо Interactivebrokers или пък, хайде да речем Оанда не дават бонуси????
Коментар
-
И къв е смисълът на тоя бонус ? Можеш само собствените си пари да изгубиш, вземате си го след месец, Ква е файдата? Поне като сте тръгнали на лов за лапнишарани сложете на кукичката по тлъста стръв.А вие,...50% ,ноооо до 200$
Ма така е, квато ни държавата , такива ни и Batman-ите , такива ни и брокеритеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИмам един въпрос.
Защо Interactivebrokers или пък, хайде да речем Оанда не дават бонуси????Last edited by Deltastock; 21.07.2015, 17:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Deltastock Разгледай мнение
Здравейте,
До края на месец юли всички нови и съществуващи клиенти на Делтасток, които направят депозит по сметките си за търговия в платформата Delta Trading, ще получат специален бонус в размер на 50% от депозита си.
Повече детайли можете да откриете тук: 50% БОНУС ЗА ТЪРГОВИЯ ПРИ ДЕПОЗИТ
Ако имате въпроси, свързани с промоцията - на разположение сме!
- Екипът на Делтасток
Защо Interactivebrokers или пък, хайде да речем Оанда не дават бонуси????
Коментар
-
50% бонус при депозит
Здравейте,
До края на месец юли всички нови и съществуващи клиенти на Делтасток, които направят депозит по сметките си за търговия в платформата Delta Trading, ще получат специален бонус в размер на 50% от депозита си.
Повече детайли можете да откриете тук: 50% БОНУС ЗА ТЪРГОВИЯ ПРИ ДЕПОЗИТ
Ако имате въпроси, свързани с промоцията - на разположение сме!
- Екипът на Делтасток
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеГоляма рекламна кампания правят, но не съм чувал добри отзиви за тях от мои познати
Мен пък точно мой познат ми препоръча Делтасток и от известно време търгувам през тяхната платформа. Даже си отворих миналата седмица още една сметка при тях, за да взема бонусите, които са пусналиLast edited by vindimm1; 14.07.2015, 15:48.
Коментар
Коментар