IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 5 на българските онлайн брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съжалявам, че ще се повторя с този пост от друга тема. Все пак за всеки тази информация би била полезна.

Аз лично вече избрах Бенчмарк, като тук са част от причините:

1. Сървър в Дания.
    2. Стабилни спредове.
    3. Липса на ограничения за поставяне на лимитирани поръчки около новини.
    4. Ползват се услугите на един от най-добрите брокери без да се плаща за международни банкови преводи.
    5. Стоп и лимитиран ордер могат да се поставят и на 1 пип отстояние от пазарната цена.
    6. Минимална позиция с мини трейдър от 1 единица при ливъридж 1:100
    7. Търговия с европейски валутни опции.
    8. Автоматично изпълнение на поръчките без дилърска намеса за сделки под определените за всеки инструмент лимити.
    9. За суми над 15 000 единици във валутата на сметката се начислява лихва по свободните средства по клиентската сметка.
    10. Безплатни графики и котировки за акции и CFD’s.
    11. При покупка на акции се предоставя възможноста до 60% от стойността на заетите позиции да се използва за марджин търговия.
    12. Над 7500 акции и CFD’s
    13. Възможност за търговия с валутни форуърди от 3 дни до 6 месеца с цел хеджиране на валутен риск.
    14. Опции (дори злато и сребро).

Коментар

• Каквото има да става - ще става.... :-)
      Днес най-накрая намерих време и си открих сметка! Направих и един банков превод и от утре вече ще съм REAL-trader ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от aldy
        Първоначално изпратено от La Costa
        ПК95 наистина има изискване да нямаш отворени позиции, за да може да теглиш пари от сметката си. Това ми се вижда малко странно, при положение, че може да имаш доста свободни пари на сметката си.

http://pk95.com/forex11.php
        Хм, значи или не доглеждат или не го спазват. Аз минавам редовно между капките! Хаха

За едно съм 100% сигурен, че пк95 представлява брокер "КУХНЯ"
        който не знае какво значи това...да прочете по руските сайтове.

Също така съм сигурен, че ще им се вържат само малки клиенти до 1-2К сметки.

Условията им са леко казано съмнителни.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
          ПК95 наистина има изискване да нямаш отворени позиции, за да може да теглиш пари от сметката си. Това ми се вижда малко странно, при положение, че може да имаш доста свободни пари на сметката си.

Хм, значи или не доглеждат или не го спазват. Аз минавам редовно между капките! Хаха

Коментар

• ПК95 наистина има изискване да нямаш отворени позиции, за да може да теглиш пари от сметката си. Това ми се вижда малко странно, при положение, че може да имаш доста свободни пари на сметката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от aldy
              Това за пирамидите не беше ли за МММ?!? ПК все пак съществуват над 10 години, така пише в сайта им. Ще ме накарате да бягам от тях, но къде да отида? Все пак МТ4 е нещо много добро.
              Аз лично не знам за пирамидите - така написа някой във форумите тука... Иначе да - фирмата е регистрирана отдавна, видях го в ДАКСИ. :-)
              3000 USD е добра сума! :-) Честито, че си имал печалби, за да ги теглиш!! ;-) Аз пък мисля толкова да набутам. Дано и аз да извадя нещичко... :-) хехехе

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                Благодаря ти за коментара, SubZero!! :-)

А възможно ли е самите български брокери да правят въртели, въпреки, че те са само посредници? В смисъл при положение, че те са само посредници, то възможно ли е нашите да шмекеруват и така да ни прецакат ?!

Преди 2-3 месеца някой беше постнал нещо (не си спомням кой), че ПК95 имат минало на бивша пирамида или нещо такова... Може ли този брокер например да е пирамида, след като се свързвам директно със сървъра на FXTeam в Русия?? Тоест цялата информация за сметката ми е в Русия!?
                Това за пирамидите не беше ли за МММ?!? ПК все пак съществуват над 10 години, така пише в сайта им. Ще ме накарате да бягам от тях, но къде да отида? Все пак МТ4 е нещо много добро.

Коментар

Да - това, че мога да ги осъдя определено ме стопля!! :-) хахаха

Излиза, че цялата търговия е доста рискова, както е рисков посредника, а най-рисков - брокера, при когото ми е сметката... :-(
                  Току що сложих един патрон в барабана на пистолета и започвам руска рулетка - май това е по-безрисков спорт!!! хехехе :-)
                  Няма нищо по-рисково от самия трейдър. По себе си го зная;-)

Коментар

Аз мисля утре да отида до ПК95 и да си отворя сметка, пък да видим за какво става въпрос...!
                    В края на краищата 2 пипса са си пари (особено ако търгуваш с много и големи поръчки!), а платформата е най-добрата от тези, които съм виждал! Освен това съм съгласен с Aldy - ПК95 са определено българска компания. Офшорната FXTeam извършват услугата, обаче все си мисля, че българските контролни органи контролират ПК95 за обезпечаването по сметките!? Кой знае?... Тука някой ако знае нещо по темата да каже!!!
                    Имам само един въпрос към Aldy: освен, че си вкарвал пари по сметката, теглил ли си и дали си теглил големи суми??? Питам не за да те бъзикам ;-) , а за да разбера дали ако искаш да си изтеглиш кинтите (особено в по-голямо количество!) ПК95 не се бъзикат и да правят въртели??? И изобщо за тегленето там бях чел в сайта, че не трябва да имаш отворени позиции??? Верно ли е това??? :-(
                    $3000 голяма сума ли е за теглене? Повече не съм теглил наведнъж.

Коментар

• Да - това, че мога да ги осъдя определено ме стопля!! :-) хахаха

Излиза, че цялата търговия е доста рискова, както е рисков посредника, а най-рисков - брокера, при когото ми е сметката... :-(
                      Току що сложих един патрон в барабана на пистолета и започвам руска рулетка - май това е по-безрисков спорт!!! хехехе :-)

Коментар

• Синтетичния е прав. Най-добре е да провериш при кой е открита сметката, а не да се доверяваш на българския ИП.
                        Колкото до въпроса на Опасен - Не, не мисля, че български посредник може да прави "въртели" при положение, че чуждия брокер е коректен и, например, е превел парите ти на твоя посредник. Е, надявам се, че не смяташ изискването на определени документи за "въртел"?!? Но, така или иначе, сто процента сигурност няма никъде. Риск посредникът ти да се окаже некоректен винаги съществува. Хубавото е, че ако вината е в ИП, той е в България и винаги можеш да си потърсиш правата по съдебен път.
                        Ако тази мисъл те стопля...

Коментар

• Po-dobre prou4i koi sa FX Team i dali te ne sa piramida. Kyde sa licenzirani i ot kogo,zastoto ako te falirat znesh li kakvo stava s pari4kite ti.

Коментар

• Благодаря ти за коментара, SubZero!! :-)

А възможно ли е самите български брокери да правят въртели, въпреки, че те са само посредници? В смисъл при положение, че те са само посредници, то възможно ли е нашите да шмекеруват и така да ни прецакат ?!

Преди 2-3 месеца някой беше постнал нещо (не си спомням кой), че ПК95 имат минало на бивша пирамида или нещо такова... Може ли този брокер например да е пирамида, след като се свързвам директно със сървъра на FXTeam в Русия?? Тоест цялата информация за сметката ми е в Русия!?

Коментар

• Само за да не бъдеш опасен за себе си , ще ти кажа, че КФН НЕ МОЖЕ и НЕ следи за този тип взаимоотношения между ИП и негови клиенти. В смисъл, че парите ти НЕ са гарантирани и НЕ се съхраняват в отделна сметка, както е за търговия на БФБ например. При ФОРЕКС и изобщо чужди пазари има договорни отношения с трето лице, което не е подназорно и по презумпция се подчинява на местното за него законодателство. Дали третото лице е коректно, дали плаща пари, дали само прибира и т.н., не може да бъде проверено и за това отговорността носи ИП, за който се предполага, че е проучил детйлно контрагента си навън. За да не стават бели с клиентите му. Ако ли не, такъв ИП не заслужава и капка доверие.

Не те отказвам от никой посредник. Не само ПК95, а и СТС и Бенчмарк, и Делта и т.н., трябва да са проучили чуждия се брокер за да не страдаш ти. Иначе като стане белята, не можеш да виниш никого освен себе си.
                              Успех!

Коментар

• Аз мисля утре да отида до ПК95 и да си отворя сметка, пък да видим за какво става въпрос...!
                                В края на краищата 2 пипса са си пари (особено ако търгуваш с много и големи поръчки!), а платформата е най-добрата от тези, които съм виждал! Освен това съм съгласен с Aldy - ПК95 са определено българска компания. Офшорната FXTeam извършват услугата, обаче все си мисля, че българските контролни органи контролират ПК95 за обезпечаването по сметките!? Кой знае?... Тука някой ако знае нещо по темата да каже!!!
                                Имам само един въпрос към Aldy: освен, че си вкарвал пари по сметката, теглил ли си и дали си теглил големи суми??? Питам не за да те бъзикам ;-) , а за да разбера дали ако искаш да си изтеглиш кинтите (особено в по-голямо количество!) ПК95 не се бъзикат и да правят въртели??? И изобщо за тегленето там бях чел в сайта, че не трябва да имаш отворени позиции??? Верно ли е това??? :-(

Коментар

Working...
                                X