IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 5 на българските онлайн брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз съм бил към два брокера откакто търгувам.
    първо бях към ДелтаСток, там си отворих първата сметка. Една година тъгувах през тях и за този период бях много доволен това е от февруари 2004 до деккември 2004, смених го заради платформата!
    от края на 2004 до ден днешен съм към СТС, при тях отидод заради платформата защото е най добрата за анализ и за тестване.

И от двата боркера съм доволен.
    Немога да давам мнение за брокери които никога не съм тествал.

Аз търгувам само евро/долар, по-малък стоп лос от 60-70 пипса рядко имам, спреда за мен е без значение и дали ми е отместена цената на няколко пипса ни ми прави впечатление.
    За мен най-важното нещо това е удобството на платформата и корекност, а тези при които съм бил не са ме излъгали не са ми откраднали нищо, ако съм губел то си е било по моя вина а не заради брокера.

Препоръчвам именно тези три брокера, СТС и ДелтаСток, Бенчмарк, смятам че са на ниво.
    Ако трябва да се избира боркер, смятам че трябва да се гледа не спреда като критерии, това е от моята гледна точка и стил на игра.

Колкото до това, че има номера от страна на брокерите .. еми има...
    и какво от това!

Коментар

• Tuka vizhdam samo edin BG broker - Deltata

Коментар

• 1. Бенчмарк
        2. Анмарт и Митев&синове
        3. ПК95
        4. Делтасток
        5. Всички останали

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
          aldy,

направих си труда да прочета 19-те ти мнения...в този форум. Оставам с впечатление, че си рекламно лице на ПК95.

Матеев доста грубо се изказа във форума на СТС, НО казва и много истини.

бил съм , и съм клиент на 3 бг брокера. Но предпочитам тук да пишат реални клиенти , а не Рекламни лица.

поздрави и успех
          Разбира се, че съм "рекламно лице" на ПК. Всеки доволен (па макар и за момента) клиент е рекламно лице. Това обаче не е основание да мълча при явни изопачавания. Писал съм много малко, обикновено при такива случаи. Търгувам РЕАЛНО с реални МОИ пари, а договор съм подписал Популярна каса, която НЕ Е ОФШОРКА!
          Това е.

Коментар

• za men e fact, 4e si izpisal dosta nesta za tezi brokeri,, bez da napishesh tvoya ranking.

Коментар

• Пропуснал си да видиш, че не само критикувам. Мисля, че това което съм написал е истина и доста хора биха се съгласили с мен.

Коментар

• lellele male,,,bez komentar,,,Kolega da ne propusnesh nyakoj v kritikite ,,maj e naj-dobre kato ne stavame za nisto da tyrsim vinata drugade, a?

Коментар

• Интересни мнения прочетох относно брокерите. Малко от тях бяха добре обосновани.

Започвам от Варчев: отварям сайта и гледам, че ако вкараш 3000$ ти подаряват 250$. И това ако не е виц....... Кой подарява пари в сегашно време? За мен по-скоро това съобщение за глупаци преведено на езика на по-интелигентните хора означава: ето ви тука едни пари, за да ни дадете вашите, а ние ще се постараем да ви подстрижем много късо. Освен това, супер аматьорска платформа, много лошо обслужване на клиентите, невероятно нагло отношение(дори в кварталния магазин ме уважават повече). Ограниченията преди новини също са ми лшбими. Бил съм реален клиент.

СТС са друга пародия, голям спред, супер филтрирани графики, нагли изказвания от мениджърските тела(прочетох това за ПК във форума на СТС), странни шипове и то нерядко. Супер неясна маркетингова стратегия(офиси само във Габрово и Сф), мъчно и тромаво теглене на пари от сметка. Бил съм реален клиент.

Евър-микаква представа нямам за тези момчета и няма да ги коментирам.

Елана - таралеж в гащите имали ли сте????? Както някой каза преди мен - боли ги задника за форекс дейността им. Никакво старание да подобрят условията, които предлагат на клиентите си. Тъпчат на едно място. Уникална политика за комисиони, отвориш ли си очите и хоп - комисиона. Не съм бил клиент, и никога няма да бъда, имам познати които са били.

За Делтасток бих казал, че полагат усилия да станат добри и въпреки смешната понякога платформа им симпатизирам. Тъпотиите при тях стават все по-малко. Не са върхът но за чисто български брокер стават.

Дотук с БГ брокерите. Обобщавам характерните черти: огромна част от позициите не се отварят и директно нашата загуба става тяхна печалба. Ограниченията около новини са плод точно на тази политика. В желанието си да филтрират всяка отделна сделка през дилър и да преценят дали да я отворят или не реално те трябва да ограничават клиентите си. Често явление е рекотиране и неизпълнение на поръчки без сериозна причина. Характерно за повечето от тях е наглото и безобрано отношение към клиентите, липсва уважение и желание да помагат. Обученията, които провеждат брокерите са въздух под налягане и целят цялостно объркване на клиентите(пациентите) и по-бързо зануляване на сметката, за да влязат паричките ни в техните джобчета. Получава се две в едно: плащаш за обучение, което да ти помогне да си загубиш по-лесно парите. НЕОЧАКВАНО ДОБРА КОМБИНАЦИЯ!!! Аз лично повече сметка при такъв брокер не бих си отворил.

Анмарт са агенти на CMS, което директно ги превръща в един чудесен партньор. Разкошна платформа, невроятно изпълнение на поръчките, супер спред, без много рекотиране. Добър избор. Недостатък е, че парите се превеждат и теглят директно към CMS, което е свързано с разходи по международни банкови преводи.

Митеви и синове предлагат услугите на два супер брокера: FXSOL и Alaron. Без забележки, чудесен избор. Отново недостатък са международните банкови преводи.

ПК95 е много спорен брокер. Досега не съм чул за реално опарени от тях и дори чувам само хубави неща. Не могат обаче да се пренебрегнат някои неща от тъмното минало на Northfinance(FXTeam). Предимство е, че имат невроятен спред, моментално изпълнение на поръчките, няма международни преводи, МТ4. Все пак не бих си отворил сметка при тях. Офшорка регистрирана в Белиз с банка в Кипър, почти никакви гранции по сметките на клиентите.

Бенчмарк не виждам какво да им се коментира. Това си е чисто SaxoBank, сървърът им е в Дания и тук в БГ са нещо като наблюдатели, не могат да пипат котировките по никакъв начин. Огромно предимство при тях е, че няма минимален лот, може да се търгува и с 1$ при 1:100 марджин. При Саксо за сравнение мин лот е 100$ с 1:100 марджин. Друго предимство е, че се ползват услугите на реномиран и доказал се брокер без да се налага да се правят международни преводи, всичко си става в бг. Котировките им са бетон при новини, никакви ограничения, никакво шикалкавене.

Коментар

• aldy,

направих си труда да прочета 19-те ти мнения...в този форум. Оставам с впечатление, че си рекламно лице на ПК95.

Матеев доста грубо се изказа във форума на СТС, НО казва и много истини.

бил съм , и съм клиент на 3 бг брокера. Но предпочитам тук да пишат реални клиенти , а не Рекламни лица.

поздрави и успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз пък съм клиент на Trader.bg - Евър АД от 10 месеца и съм доволен. Нямам забележки.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от TsPavlov
                        Тук пише нещо интересно за ПК95 http://finance.sts.bg/forum/viewtopi...56aac8783baad9 от форума на СТС (въобще там/този форум/ има доста интересни неща от ''кухнята'')

Честно казано не разбирам,защо толкова запчона да се оплюва СТС и същевременно се величае BenchMark ...
                        Освен масирана реклм.кампания друго не ми идва на ум...

Моята подредба е такава:

1 СТС
                        2 Варчев
                        3Делта
                        4Елана
                        5Евър (Trader.bg)-но поне на мен не ми вдъхват респект и доверие...

BenchMark бих ги влючил,но като мине още време тогава може да съм по-обективен...по-разбираеми причини...

За мен, както виждате спренда не е най-важното кокурентно преимущество...
                        Ей, направих си труда да копирам и пейстна линка към титана на MetaTrader 3 СТС Финанс. Защо г-н Матеев реагира като ощипана госпожица, мога само да се досетя. Работя вече 3 месеца с MetaTrader 4!! реална търговия в Популярна каса (сървърите на Northfinance Ltd). Знаете ли какво ще ви кажа: не ми пука къде се намира сървърът, щом и в най-напечената пазарна ситуация мога да търгувам стабилно. От самата Популярна каса съм доволен, защото те пряко не се намесват в търговията и най-вече са в помощ на своите клиенти: бързо попълване на сметките, бързо изплащане на големи печалби, напоследък започнаха да обучават своите клиенти и се канят да открият Клуб на инвеститора. Т.е. не бягат от своите клиенти. Имат добре развита клонова мрежа в 12 града, доколкото знам. Един мой приятел търгува в СТС финанс и ми показа документирано какво значи Stop Hunting с игли по 80 пипса. Обиграни момченца могат да свалят панталоните на такъв брокер, но слава богу, такива "лоши" момчета са малко. Г-н Матеев, какво ме интересува дали Популярна каса е купила пакета или не, аз търгувам на MetaTrader 4 реално, ползвам всичките му предимства и до сега не съм забелязал "ку...нски" номера от страна на брокера. Ползвам и мобилен достъп с MetaTrader 4 Mobile. Northfinance има представителства в редица страни, а СТС??

Коментар

• davaite temata e interesna

Коментар

• Първоначално изпратено от Shmorc
                            TsPavlov, to saxo njama nujda ot reklama, vseki seriozen trader znae kakvo e, samo deto dosega ne vseki mojeshe da se brakne tolkova pari da otvori smetka i benchmark ti davat tazi vazmojnost ... a za tozi forum deto ni kanish, malko nekorektno e admina da opluva taka direktno konkurenciata ...
                            Дано си прав и BenchMark оправдаят...всички добри думи...и очаквания...

А за линка...сметнах,че ще бъде полезен или поне интересен... 8),не съм имал задни милси...

Коментар

• TsPavlov, to saxo njama nujda ot reklama, vseki seriozen trader znae kakvo e, samo deto dosega ne vseki mojeshe da se brakne tolkova pari da otvori smetka i benchmark ti davat tazi vazmojnost ... a za tozi forum deto ni kanish, malko nekorektno e admina da opluva taka direktno konkurenciata ...

Коментар

• аз съм пробвал варчев и делта с реални сметки, но нещо не ми хареса при първите изпълнението на сделките а при делта и изпълнението и функционалността.
                                имам в момента реална сметка в Trader.bg /Eвър и съм много доволен от бързото изпълнение на ордерите и функционалноста.
                                Trader.bg е най удобната за работа от всички BG които съм пробвал.

Коментар

Working...
                                X