IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 5 на българските онлайн брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.trader.benchmark.bg/index.php?nAction=101020

Коментар

• Благодаря ти

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
      Един съвет, ако искаш да останеш максимално дълго на този пазар не търси такива условия. използвай 1:100 и нормални спредове 3-4-5 пипса, играй по-дългосрочно с по-малки позиции. Няма човек, който да не си е занулил първата сметка! Ако има то те най-вероятно се броят на двете ми ръчички и умната !

Коментар

• Един съвет, ако искаш да останеш максимално дълго на този пазар не търси такива условия. използвай 1:100 и нормални спредове 3-4-5 пипса, играй по-дългосрочно с по-малки позиции. Няма човек, който да не си е занулил първата сметка! Ако има то те най-вероятно се броят на двете ми ръчички и умната !
        Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Благодаря много, страхотно е, че помагате на новите!!! Ако е възможно дайте някакъв съвет за брокер при условия ливъридж 1:400-500 и спред до 2 пипса

Първоначално изпратено от kf101
          Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря

За ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...
          cash out = изплащане. отива човека и вика искам да изтегла $3к и те се пулят насреща и викат не може, как така не може...малко разправии...елате следобед...отива следобед взима си кеша и първото нещо при такива ситуации е прекратяване на договора и изтегляне на останалата сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от kf101
            Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря

За ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...
            cash out = изплащане. отива човека и вика искам да изтегла $3к и те се пулят насреща и викат не може, как така не може...малко разправии...елате следобед...отива следобед взима си кеша и първото нещо при такива ситуации е прекратяване на договора и изтегляне на останалата сума.

Коментар

• Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря

Коментар

• За ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...

Коментар

• Днес си играх на демото на делтасток и ако наистина левел2 го въведат успешно на реалната ще станат най - добрият брокер в България. Спредът при GBP/JPY за кратко достига до 2 пипса , което според мен е върхът .

Коментар

• http://trader.benchmark.bg/index.php?nAction=100050

Коментар

• Първоначално изпратено от kf101
                      OPASEN, какво стана с ПК95?
                      Вече имам едногодишен опит в реалната търговия с тях и ... солидна загуба!!! :-(

Историята за загубата ми е дълга история, която подължава и в момента, но предполагам питаш за брокера - нямам никакви оплаквания от Northfinance (ПК не са брокер, а посредник на Northfinance Русия) :-) Определено съм доволен ;-)

Успехи! :-)

PS: Все още не съм теглил пари, но това е, защото не съм излязъл на печалба!

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                        Каквото има да става - ще става.... :-)
                        Днес най-накрая намерих време и си открих сметка! Направих и един банков превод и от утре вече ще съм REAL-trader ;-)
                        [code]

OPASEN, какво стана с ПК95? [/code]

Коментар

• Първоначално изпратено от Varna 2
                          Малко инфо за ПК95(Northfinance):

http://forex.kbpauk.ru/showflat.php/...0/page/0#14682

http://forex.kbpauk.ru/showflat.php?...rokers&Number=
                          29563&Forum=brokers&Words=%E1%F0%E5%E7%E0%ED&Match =Entire%
                          20Phrase&Searchpage=0&Limit=25&Old=allposts&Main=2 9532&Search=true
                          #Post29563
                          ПК95 през 2003, 2004 година работеше с CMS на Visual Trading, която платформа и до ден днешен прекъсва когато си иска. Ти да не работиш с Варчев?

Коментар

• Малко инфо за ПК95(Northfinance):

http://forex.kbpauk.ru/showflat.php/...0/page/0#14682

http://forex.kbpauk.ru/showflat.php?...rokers&Number=
                            29563&Forum=brokers&Words=%E1%F0%E5%E7%E0%ED&Match =Entire%
                            20Phrase&Searchpage=0&Limit=25&Old=allposts&Main=2 9532&Search=true
                            #Post29563
                            Работа и заплата?

Коментар

• http://trader.benchmark.bg

Имат мини с мин депозит 200$ или евро. Мин позиция може да е 1$ или евро със 1:100 ливъридж.

Няма нищо гнило в Дания (-:

Коментар

• Първоначално изпратено от blekota
                                Съжалявам, че ще се повторя с този пост от друга тема. Все пак за всеки тази информация би била полезна.

Аз лично вече избрах Бенчмарк, като тук са част от причините:

1. Сървър в Дания.
                                2. Стабилни спредове.
                                3. Липса на ограничения за поставяне на лимитирани поръчки около новини.
                                4. Ползват се услугите на един от най-добрите брокери без да се плаща за международни банкови преводи.
                                5. Стоп и лимитиран ордер могат да се поставят и на 1 пип отстояние от пазарната цена.
                                6. Минимална позиция с мини трейдър от 1 единица при ливъридж 1:100
                                7. Търговия с европейски валутни опции.
                                8. Автоматично изпълнение на поръчките без дилърска намеса за сделки под определените за всеки инструмент лимити.
                                9. За суми над 15 000 единици във валутата на сметката се начислява лихва по свободните средства по клиентската сметка.
                                10. Безплатни графики и котировки за акции и CFD’s.
                                11. При покупка на акции се предоставя възможноста до 60% от стойността на заетите позиции да се използва за марджин търговия.
                                12. Над 7500 акции и CFD’s
                                13. Възможност за търговия с валутни форуърди от 3 дни до 6 месеца с цел хеджиране на валутен риск.
                                14. Опции (дори злато и сребро).
                                Нямаше ли нещо гнило в Дания?;-)

Мини Форекс има ли там?
                                Колко е минималният депозит?
                                Дай направо линка, ако е възможно.

Коментар

Working...
                                X