IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Топ 5 на българските онлайн брокери

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дайте линк за този брокер в австралия 1-1000

Коментар

• Аз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности. От друга страна договорът им има доста едностранчив характер... Една от точките на кратко гласи така:
      Компанията или едикакви си като почнеш от директори до най-ниския служител, могат да бъдат несъгласни с твоите действия и пазарната им позиция може да бъде несъобразена с рекомендациите, предоставени на клиента от компанията... пиша го в най-кратък план. Тълкуването е доста двузначно!

Коментар

• http://www.worldtopinvestor.com/pub/BG/index

Коментар

• Кенев имаш л.с.

Коментар

• пробвал съм БМ Тр2.
            Nass,какво по точно те интерисува.

Коментар

• Истината е, че повечето прекалено хубави оферти са само лъскава опаковка, така че внимавайте къде си слагате парите (особено за "перфектните" офшорки).

Аз лично съм търгувал при брокер, който рекламираше изключително тесни спредове, само че всеки опит за сделки беше съпроводен с рекотиране, което ефективно ти увеличава разходите. Те могат да ти рекламират и спред 0.5-1 пип на основните двойки, но всеки път да те рекотират на 3-4 пипса, има такива.

Избирайте брокер,който задължително имаавтоматично изпълнение, което значи под 1 секунда, за да ни ви правят номерца дилърите.

Коментар

• ima mnogo brokeri koito veche davat spread 1-2 pipsa na nai-likvidnite dvoiki kato EURUSD i USDJPY napr.

nai-lesno e da otidete na fxstreet.com - ima kratki review-ta na mnogo brokeri - nai-dobria nachin e s demo - registrirash se i gledash dali ti haresva i dali platformata e dobra za teb.

povecheto ot nai-izvestnite brokeri obache si imat vse oshte 3 pips na eurusd, 4 na gbpusd - tova koeto sum chel i poddurjam kato mnenie e che ako s vremeto namerite pravilnata strategia i igraete ne za 1-2 pips gain a za 40-50 ili 100-200 - togava spread-a niama nikakvo znachenie - togava e vajno platformata da ima intastant execution, da e stabilna i da ima minimum slippage prez fast markets (pri golemi data releases, kato NFP)

taka i po princip sum go chel i sum suglasen che ako otvorish sus spread 2 pipsa i zatvorish s 2 pips gain - togava imash razhodi po sdelkata 50%..
                predstavete si v cobos da plashtate ne 0.3% a 50%

pozdravi!

Коментар

• Колеги, имам малко нужда от помощ и моля някой който търгува през Бенчмарк на б. трейдър2 да пусне едно л.с. за се консултирам по няколко въпроса.
                  Благодаря!

Коментар

• Не знам защо плюете толкова българските брокери. При тях поне има обратна връзка с клиента и всеки може да си похленчи на воля, а разбирачите на forex-a явно са много. Не прочетох каква е кореспонденцията с чуждите брокери. Защото тя е много важна. Не искам да ме питат.Ти къв си? Каква сметка бе човек? Какви пари?Те толкова ли са златни? От краткото ми наблюдение разбрах, че слийпиджа е най-кофтия номер. За съвет за брокер ме е страх и да попитам, тъй като ми се струва, че всички са на хонорар при посредниците) Ако играя дългосрочно какъв е брокерския риск?

Коментар

• какви тези? търгуваш ли през тях?

Първоначално изпратено от Пейо
                      Истината е 1:1000 и 1п. спред ... само трябва да имаш кредитна карта защото е брокер в австралия.

Коментар

• какви тези? търгуваш ли през тях?

Първоначално изпратено от Пейо
                        Истината е 1:1000 и 1п. спред ... само трябва да имаш кредитна карта защото е брокер в австралия.

Коментар

• Истината е 1:1000 и 1п. спред ... само трябва да имаш кредитна карта защото е брокер в австралия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                            Първоначално изпратено от kf101
                            Благодаря много, страхотно е, че помагате на новите!!! Ако е възможно дайте някакъв съвет за брокер при условия ливъридж 1:400-500 и спред до 2 пипса

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                            Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря

За ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...
                            cash out = изплащане. отива човека и вика искам да изтегла $3к и те се пулят насреща и викат не може, как така не може...малко разправии...елате следобед...отива следобед взима си кеша и първото нещо при такива ситуации е прекратяване на договора и изтегляне на останалата сума.
                            При 3К, ти дават безплатно VISA, дебитна, и тегли когато си искаш, и от който си искаш банкомат по света! А като им отидеш на крака, естествено че и те трябва да загубят малко време, докъто някой офисбой притича до близката банка. Не знам някой брокер да държи в чекмедже 10-15К, щото днеска, "може би" ще дойдат клиенти да теглят пари!!
                            е аз знам и сумите са над 15к
                            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kf101
                              Благодаря много, страхотно е, че помагате на новите!!! Ако е възможно дайте някакъв съвет за брокер при условия ливъридж 1:400-500 и спред до 2 пипса

Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря

За ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...
                              cash out = изплащане. отива човека и вика искам да изтегла $3к и те се пулят насреща и викат не може, как така не може...малко разправии...елате следобед...отива следобед взима си кеша и първото нещо при такива ситуации е прекратяване на договора и изтегляне на останалата сума.
                              При 3К, ти дават безплатно VISA, дебитна, и тегли когато си искаш, и от който си искаш банкомат по света! А като им отидеш на крака, естествено че и те трябва да загубят малко време, докъто някой офисбой притича до близката банка. Не знам някой брокер да държи в чекмедже 10-15К, щото днеска, "може би" ще дойдат клиенти да теглят пари!!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Соколов , защо не му обясниш на човека , че тези ниските спредове са за играчи , които правят минимум 10 000 000 ед на месец.
                                Тези сделки се правят от професионални спекуланти , а повечето тук все още се учим .

Коментар

Working...
                                X