дайте линк за този брокер в австралия 1-1000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топ 5 на българските онлайн брокери
Collapse
X
-
Аз съм пред подписване на договор с популярна каса някой може ли да ми каже нещо повече за тях. Положително било или отрицателно. Моля и за двете крайности. От друга страна договорът им има доста едностранчив характер... Една от точките на кратко гласи така:
Компанията или едикакви си като почнеш от директори до най-ниския служител, могат да бъдат несъгласни с твоите действия и пазарната им позиция може да бъде несъобразена с рекомендациите, предоставени на клиента от компанията... пиша го в най-кратък план. Тълкуването е доста двузначно!
Коментар
-
SoKoLoV
-
SoKoLoV
пробвал съм БМ Тр2.
Nass,какво по точно те интерисува.
Коментар
-
Истината е, че повечето прекалено хубави оферти са само лъскава опаковка, така че внимавайте къде си слагате парите (особено за "перфектните" офшорки).
Аз лично съм търгувал при брокер, който рекламираше изключително тесни спредове, само че всеки опит за сделки беше съпроводен с рекотиране, което ефективно ти увеличава разходите. Те могат да ти рекламират и спред 0.5-1 пип на основните двойки, но всеки път да те рекотират на 3-4 пипса, има такива.
Избирайте брокер,който задължително имаавтоматично изпълнение, което значи под 1 секунда, за да ни ви правят номерца дилърите.
Коментар
-
ima mnogo brokeri koito veche davat spread 1-2 pipsa na nai-likvidnite dvoiki kato EURUSD i USDJPY napr.
nai-lesno e da otidete na fxstreet.com - ima kratki review-ta na mnogo brokeri - nai-dobria nachin e s demo - registrirash se i gledash dali ti haresva i dali platformata e dobra za teb.
povecheto ot nai-izvestnite brokeri obache si imat vse oshte 3 pips na eurusd, 4 na gbpusd - tova koeto sum chel i poddurjam kato mnenie e che ako s vremeto namerite pravilnata strategia i igraete ne za 1-2 pips gain a za 40-50 ili 100-200 - togava spread-a niama nikakvo znachenie - togava e vajno platformata da ima intastant execution, da e stabilna i da ima minimum slippage prez fast markets (pri golemi data releases, kato NFP)
taka i po princip sum go chel i sum suglasen che ako otvorish sus spread 2 pipsa i zatvorish s 2 pips gain - togava imash razhodi po sdelkata 50%..
predstavete si v cobos da plashtate ne 0.3% a 50%
pozdravi!
Коментар
-
Не знам защо плюете толкова българските брокери. При тях поне има обратна връзка с клиента и всеки може да си похленчи на воля, а разбирачите на forex-a явно са много. Не прочетох каква е кореспонденцията с чуждите брокери. Защото тя е много важна. Не искам да ме питат.Ти къв си? Каква сметка бе човек? Какви пари?Те толкова ли са златни? От краткото ми наблюдение разбрах, че слийпиджа е най-кофтия номер. За съвет за брокер ме е страх и да попитам, тъй като ми се струва, че всички са на хонорар при посредниците) Ако играя дългосрочно какъв е брокерския риск?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от kf101Благодаря много, страхотно е, че помагате на новите!!! Ако е възможно дайте някакъв съвет за брокер при условия ливъридж 1:400-500 и спред до 2 пипса
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от kf101Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoЗа ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kf101Благодаря много, страхотно е, че помагате на новите!!! Ако е възможно дайте някакъв съвет за брокер при условия ливъридж 1:400-500 и спред до 2 пипса
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от kf101Нов съм. Би ли обяснил какво е това? Благодаря
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoЗа ПК95 знам случай за затруднен кеш аут от тяхна страна, други впечатления нямам...http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар